Nieuwsbericht: Geel-blauw geeft bonus nog uit handen met tien man
(Categorie: Wedstrijdverslagen 1P)
Geplaatst door Webmaster
donderdag 10 augustus 2017 - 10:56:54


img_0231_1_1.jpg
Arno Claes schermt de bal af voor bezoeker Tim Bruylandt. (© foto Jeroen Goolaerts)

Sporting Kampenhout 1 – HO Veltem 2

Na de eerste dreiging van Veltem ging een vrijschop van William Acke naast. Ado Bushiri kon een mistasten achteraan niet afstraffen. Ook William Acke raakte niet voorbij doelman Van de Vel. Robby Billast redde een kopbal van Lauwens. Na een schitterende verre bal van Dieter Van Den Broeck werd Miguel Quintana gelegd in de rechthoek. Dieter Van Den Broeck zette de strafschop feilloos om (1-0). Aan de overzijde trof Bruylandt het doelhout. Even later kreeg Jonathan Lusadusu rood voor een tackle op Gallozza.

Na de pauze redde de doelman een goed schot van Piet Dirix. Een onmondig Veltem leek na een schot tegen de paal niet te kunnen scoren. Na een collectieve aanval kon De Coninck (ex-SK) de gelijkmaker netten (1-1). Badr El Yassini besloot na een persoonlijke actie naast doel. Robby Billast redde een schot van De Backer in hoekschop. Seconden nadat trainer Jo Claes vijf wissels doorvoerde, zorgde Verbruggen voor de bezoekende voorsprong (1-2). (JG)

Sporting Kampenhout: Billast, Claes (76’ Vandezande), Desmet, Lemmens (76’ Peeters)Chaabi (76’ Verbauwhede), Quintana (76’ Vertommen)Lusadusu, D. Van Den Broeck (46’ Segers)Dirix (76’ Thierno), Bushiri (46’ Debacker), Acke (46’ El Yassini).

Doelpunten: 31’ D. Van Den Broeck (strafschop, 1-0), 69’ De Coninck (1-1), 76’ Verbruggen (1-2).
Gele kaarten: geen.
Rode kaart: 37’ Lusadusu.
Wedstrijdleiding: Tim De Keyzer bijgestaan door Jeremy Schlenker en Wim Van Lierde.
Dit nieuwsbericht is van Voetbalclub SK Kampenhout
( http://skkampenhout.be/news.php?extend.246 )