Nieuwsbericht: Geel-blauw blijft steken op scoorloos gelijkspel
(Categorie: Wedstrijdverslagen 1P)
Geplaatst door Webmaster
zondag 09 april 2017 - 20:33:57


img_7576_1_1.jpg
Jente Van Ongeval wint een kopduel van bezoeker Ousmane Sow. (© foto Jeroen Goolaerts)
Extra foto's kan u hier bekijken !

SK Kampenhout 0 – Renaissance Club Schaarbeek 0

Thuis tegen Renaissance Club Schaarbeek is geel-blauw niet verder geraakt dan een pover scoorloos gelijkspel. Voor de pauze kreeg SK enkele mogelijkheden tegen een verdedigend ingesteld Schaarbeek. Kampenhout claimde ook tweemaal vergeefs een strafschop. Na de pauze waren bij de Brusselaars alle middelen goed om het tempo uit de wedstrijd te halen. Maar SK vond niet de sleutel om het Schaarbeekse slot te ontgrendelen en kwam in het slot nog goed weg met twee bezoekende pogingen die het doelhout likten. Zo bleef het 0-0 na een teleurstellende partij.

Geel-blauw dreigde meteen met een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack. Doelman Clercq tikte de bal over de lat in hoekschop. Even later bracht Dieter Van Den Broeck de bal van op links voor doel waar Wouter Rooms net niet bij de bal kon. Aan de overzijde kopte Mouallali bij een hoekschop naast doel. Piet Dirix kreeg een Schaarbeeks knietje te verwerken en werd vervangen door Sanne Oliviers. Kampenhout bleef voor de aanval kiezen. Dieter Van Den Broeck speelde Wouter Rooms vrij maar die besloot voorlangs. Eén minuut later zette Ado Bushiri zich goed door maar hij werd afgeblokt. Aanvoerder Christophe Tack mocht een vrije trap nemen op een interessante plaats maar kreeg de bal niet over de bezoekende muur. Halfweg de eerste helft werd Wouter Rooms neergetrokken door Sadjaliou Sow maar de scheidsrechter zach er geen strafschop in. Even later werd ook Jonathan Lusadusu gelegd na een prima inspanning maar opnieuw ging de bal niet op de stip. Sanne Oliviers probeerde het dan maar van ver maar schoot naast doel. Bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack kopte Ado Bushiri over doel.

Ook in de tweede helft bleef SK zoeken naar dat doelpunt. Toch was de eerste kans voor de bezoekers. Na balverlies van Arno Claes duwde doelman Robby Billast een knal van Mjahid in hoekschop. Op aangeven van Arno Claes schoot Wouter Rooms goed maar doelman Clercq weerde af. In de rebound ging de poging van Ado Bushiri naast doel. Een poging van Sanne Oliviers belandde in hoekschop en een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack ging over doel. Doelman Clercq redde een gekraakt schot van Dieter Van Den Broeck. Aan de overkant ging een vrije trap van Mjahid een metertje naast doel. Schaarbeek, duidelijk voor één punt gekomen, ging meer en meer tijd winnen. Kampenhout ging in het slotkwartier meer risico’s nemen. Bij een zeldzame tegenprik likte een voorzet van Ousmane Sow de dwarsligger. Vijf minuten voor tijd trapte Dieter Van Den Broeck een vrijschop over doel. Ook een poging van de mee naar voor gestuurde Jente Van Ongeval miste het doelkader. In de toegevoegde tijd ontsnapte SK zelfs nog aan een tegendoelpunt. De ingevallen Calmaz plaatste de bal buiten bereik van Robby Billast maar het leer likte opnieuw de lat. Zo bleef het 0-0 na een teleurstellende wedstrijd. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Dirix (12’ Oliviers), Rooms, Bushiri (66’ Camara).
Renaissance Club Schaarbeek: Clercq, Mouallali, Mjahid, S. Sow, Saoudi, Bassir (73’ Kato Irenge), Cil, O. Sow, Chaib Yousfi (82’ Calmaz), Bouyfoulkitne, Epunzola.

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Van Ongeval, Chaib Yousfi, Epunzola, Mjahid, S. Sow, Cil.
Arbitrage: Wim De Mulder bijgestaan door Henri Elsoucht en Frans Schoonjans.

Dit nieuwsbericht is van Voetbalclub SK Kampenhout
( http://skkampenhout.be/news.php?extend.234 )