Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Bon Appetit
Efdicor
vrijdag 12 september 2014
Selectie RC Sartois - SK Kampenhout

Iedereen is fit. 
Zowel Quentin Decoster (geblokkeerde rug) als Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) zijn opnieuw inzetbaar.

Selectie: Robby Billast, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival, Aaron Rottiers, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche enKwinten Van Den Broeck en één nog aan te duiden speler.

|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 12 september 2014 - 20:01:05 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 06 september 2014
Doelpunt Koen De Coninck volstaat voor zes op zes.

  sk_hoeilaart.jpg
Frederik Coosemans zit een Hoeilaart-speler op de hielen. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
SK Kampenhout - ERC Hoeilaart 1 - 0

Geel-blauw had zaterdag in de vooravond genoeg aan een doelpunt van Koen De Coninck om ERC Hoeilaart met het kleinste verschil te verslaan. Op basis van een uitstekende eerste helft was de zege verdiend, ook al had SK na de pauze de nodige moeite om Hoeilaart af te houden.
 
De eerste dreiging kwam van bezoeker Huybrechts maar die besloot over doel.
Nadien nam Kampenhout het heft in handen en dat leverde heel wat kansen op. Na een vrije trap van Christophe Tack kopte Frederik Coosemans voorlangs. Frederik Luyten recupereerde de bal maar was evenmin succesvol. Matthias De Coninck bracht even later opnieuw Frederik Coosemans in stelling maar die gleed de bal naast doel. Een schot van opnieuw Frederik Coosemans werd afgeblokt. Koen De Coninck ging doelman Penasse (ex-SK) voorbij maar kon uit een scherpe hoek niet afronden. 
 
Na een snelle doorbraak van Matthias De Coninck leek die te gaan scoren met een lobbal. Doelman Penasse ranselde de bal echter in hoekschop. Eén minuut later kopte Frederik Coosemans op aangeven van Matthias De Coninck recht op Penasse. De thuisploeg bleef overtuigen maar het doelpunt bleef uit.
 
Na een persoonlijke actie schoot Koen De Coninck de bal voorlangs buiten.
Aan de overzijde kwamen doelman Robby Billast en bezoeker Huybrechts in botsing, zonder veel erg. Kort voor de rust viel eindelijk het oververdiende doelpunt. 
Koen De Coninck ging goed naar binnen en trapte de bal uit een moeilijke hoek onder Penasse tegen het net
 
Hoeilaart voerde tijdens de rust een dubbele wissel door en kwam beter in de wedstrijd. Janssens besloot op Robby Billast en invaller Oulanti schoot over doel. 
Geel-blauw speelde de tegenaanval enkele keren slordig uit. De bezoekers bleven er in geloven maar ook Van Brusselen trapte naast doel. Aan de overkant besloot Frederik Coosemans in de draai op doelman Penasse en in de slotfase had ook invaller Dimitri Rodaro de 2-0 aan de voet. Oog in oog met Penasse mikte hij naast doel, zodat het spannend bleef tot het eindsignaal.
 
Met deze zes op zes neemt SK in ieder geval een uitstekende start. (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck (87’ Rottiers), K. De Coninck (85’ Rodaro), Luyten (74’ Camara), Coosemans.
ERC Hoeilaart: Penasse, Nossin, Meysmans (46’ Glisic), Chaabi, Van Tricht, Janssens, Ghys (46’ Oulanti), Van Brusselen, Kalala, Huybrechts, Afkir (69’ Stiellemans).

Doelpunt: 40' K. De Coninck (1-0).
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Dominik Perdieus bijgestaan door Niels Gentens en Elie Naulaerts.
 
 
Feestvreugde alom bij de spelers en supporters van SK Kampenhout ! (© video Danny Surin)

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 06 september 2014 - 20:54:44 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 05 september 2014
Selectie SK Kampenhout - ERC Hoeilaart

Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) heeft de trainingen hervat. Arno Claes (kniestoot rug) en Quentin Decoster (geblokkeerde rug) zijn twijfelachtig.
Verder is iedereen fit.

Selectie: Robby Billast, Arno Claes (?), Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster (?), Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival, Aaron Rottiers, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en twee nog aan te duiden spelers.
|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 05 september 2014 - 11:45:49 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 31 augustus 2014
Geel-blauw pakt verdiend de volle buit in openingsmatch.

wezembeek_sk_01.jpg 
Een duel tussen Frederik Luyten en thuisspeler Miguel Capilla (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Wezembeek 0 – SK Kampenhout 1

SK begon het nieuwe seizoen uitstekend met een 0-1 uitzege bij FC Wezembeek, dat vorig seizoen op de tweede plaats strandde. 
Voor Kampenhout was het zowaar van 2001 geleden dat het nog eens won op de eerste speeldag… Geel-blauw was in de eerste helft de betere ploeg. 

Na een hoekschop zorgde Frederik Coosemans voor de eerste dreiging maar de bal ging voorlangs. Na tien minuten kreeg SK een dubbele kans om op voorsprong te komen. 
Frederik Luyten ging op links aan de haal maar doelman Van Den Eynde bracht redding. In de rebound knalde Matthias De Coninck de bal onbesuisd over het lege doel. 

Even later schoot aanvoerder Christophe Tack een vrijschop naast doel. De bezoekers hadden de controle maar even voor het halfuur moest doelman Robby Billast toch ingrijpen bij een poging van Capilla. Kort voor de rust kopte Koen De Coninck een vrije trap van Christophe Tack naast doel. 

Eén minuut later kwam Matthias De Coninck een stapje te kort om een voorzet van Joren Monival in doel te verlengen. 
Frederik Coosemans schoot in de herneming naast doel, 0-0 halfweg dus. Kort na de pauze was Wezembeek gevaarlijk toen Coppeaux net niet een scherpe voorzet in doel kon verlengen. Aan de overzijde kon Kampenhout niet scoren in een geharrewar na een hoekschop. 

Net voor het uur werd het wel 0-1.
Aanvoerder Christophe Tack borstelde een vrije trap van op ruim 30 meter richting tweede paal waar de bal nog licht door thuisspeler Amireche werd aangeraakt en zo tegen de netten verdween. De thuisploeg ging met veel overgave in de achtervolging. Robby Billast ging goed plat op een schot van Coppeaux en ook een vrije trap van Capilla was geen probleem voor de Kampenhoutse doelman. 

Aan de overkant kreeg geel-blauw nu meer ruimte maar de tegenaanval werd enkele keren slordig uitgespeeld. De thuisploeg zette in het slotkwartier nog alles op alles met een dubbele wissel maar ook dat bracht geen zoden aan de dijk. Er waren wel nog enkele hete standjes voor het doel van Robby Billast maar een goed georganiseerd SK hield stand en had meteen z’n eerste driepunter van het prille seizoen beet. (JG)

FC Wezembeek: Van Den Eynde, Van Rossem, Amireche, Kourtidis, A. De Meu (73’ Geurs), Coppeaux (73’ K. De Meu), Capilla, Jansen, De Visch, Cohal (46’ Touwaide), Rizzo.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck (84’ Mommen), Luyten (71’ Camara), Coosemans (82’ Rodaro).

Doelpunt: 57' Tack (0-1).
Gele kaarten: Rizzo, Van Rossem, Touwaide, Monival, Camara, K. De Coninck.
Arbitrage: Eddy De Haes bijgestaan door Bart Blom en Dimitri Darc.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 31 augustus 2014 - 20:04:00 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 29 augustus 2014
Selectie FC Wezembeek - SK Kampenhout

Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) mist de opener tegen Wezembeek. Frederik Coosemans en Quentin Decoster (beiden adductoren) zijn twijfelachtig. Verder is iedereen fit.

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans (?),Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster (?), Robin De Witte,Bart Indigne, Frederik Luyten, Sam Mommen, Joren Monival, Dimitri Rodaro, Ad Stevens, Christophe Tack en Kenneth Van Assche.
 
|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 29 augustus 2014 - 23:07:38 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 28 augustus 2014
Supportersbus naar wedstrijd RC. SARTOIS - SK KAMPENHOUT

supportersbus_primeurs_sm2.jpg
SUPPORTERSCLUB "DE PRIMEURS"
 
zet een bus in om alle supporters te vervoeren naar de uitwedstrijd van zondag 14 september 2014 tegen RC. SARTOIS.
Druk het inschrijvingsformulier af, vul het in, en bezorg het aan een bestuurslid van de supportersclub.
Inschrijven kan nog tot 6 september en kost 10 euro voor niet-leden en slechts 7 euro voor leden.
Vertrek om 13u30 vanaf het nieuwe supporters clublokaal Café "Den Biechtstoel"
 
 
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 28 augustus 2014 - 21:47:47 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Nieuw clublokaal !

bichtstoel_logo_sm150.png
SK Kampenhout heet alle supporters vanaf heden welkom
in het nieuwe clublokaal aan de voet van de kerk in hartje Kampenhout :

café "Den Biechtstoel"
Dorpstraat 16
1910 Kampenhout
 

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 28 augustus 2014 - 17:00:23 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 24 augustus 2014
Zwaar verlies in generale repetitie voor SK Kampenhout !

OFC Stockel 4 – SK Kampenhout 0

In de laatste wedstrijd van de voorbereiding leed geel-blauw een zware 4-0 nederlaag bij eersteprovincialer OFC Stockel. Met een schot dat via de paal binnenging, scoorde de thuisploeg halfweg de eerste helft. SK kon daar niets tegenoverstellen en nog voor de rust werd het 2-0. Camara en Coosemans zorgden in de tweede helft voor gevaar, zonder succes echter. Na een overtreding van Claes kreeg Stockel een strafschop, goed voor de 3-0. De ingevallen Koen De Coninck kreeg nog een goede kans maar finaal scoorde de thuisploeg weer: 4-0.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes (76’ Rottiers), De Witte, Van Assche, Monival, Camara, M. De Coninck (71’ Mommen), Luyten (56’ K. De Coninck), Coosemans.

Doelpunten: 22' X (1-0), 38' X (2-0), 71' X (str. 3-0), 77' X (4-0).
Arbitrage: Eddy De Haes.
|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 24 augustus 2014 - 19:06:48 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 20 augustus 2014
Geel-blauw maakt ei zo na 0-3 achterstand ongedaan.

Net als tegen Haasrode morste geel-blauw met de kansen. De wedstrijd kon niet slechter beginnen toen Preben Clemens al in de eerste minuut van op afstand binnentrapte. SK zorgde eveneens voor gevaar; op aangeven van Coosemans trof Matthias De Coninck de paal. Na de pauze scoorde Preben Clemens z’n tweede van de avond en even later was ook Michael Clemens trefzeker. Na handspel bij Rillaar milderde aanvoerder Christophe Tack van op de stip. Na een hoekschop van Tack zorgde Bart Indigne voor de aansluitingstreffer. Na een fout op Frederik Luyten floot de scheidsrechter in het slot een tweede strafschop voor SK. Ditmaal redde de bezoekende doelman de elfmeter van Christophe Tack.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, B. Indigne, De Witte (88’ Berghmans), Claes, Mommen (84’ Hermans), M. De Coninck (71’ Rodaro), Camara (77’ Rottiers), Luyten, Coosemans.

Doelpunten: 1' P. Clemens (0-1), 55' P. Clemens (0-2), 61' M. Clemens (0-3), 66' Tack (str. 1-3), 81' B. Indigne (2-3).
Arbitrage: Caner Korkut.
|Geplaatst door J. Goolaerts op woensdag 20 augustus 2014 - 22:18:06 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 18 augustus 2014
SK mist kansen en slikt gelijkmaker in slotfase.

sk_haasrode_00.jpg
 
 
Tegen Haasrode kreeg geel-blauw niet wat het verdiende. De thuisploeg kwam wel op voorsprong maar liet nadien enkele uitgespeelde kansen liggen. Na goed een kwartier scoorde Frederik Luyten op aangeven van Joren Monival de 1-0. Even later knalde Koen De Coninck de bal tegen de lat. Billast redde aan de overkant prima een poging van Van Nooten. Van Assche schoot naast en Coosemans besloot op de doelman. Na de koffie kreeg Luyten tweemaal de kans om Haasrode uit te tellen maar telkens ging de bal voorlangs. In de slotfase kreeg SK het deksel op de neus toen Van Meessche een hoekschop binnenkopte.

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Van Assche, Van Den Broeck (68’ J. De Beuckeleer), Rottiers, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck (73’ Camara), Luyten, Coosemans (85’ Rodaro).

Doelpunten: 18' Luyten (1-0), 81' Van Meessche (1-1).
Arbitrage: Adrian Winski.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 18 augustus 2014 - 14:29:24 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  1 2 3 ... 20 [21] 22 23
Vorige Wedstrijd

P1KSK - RCS. BRAINOIS4 - 2
N4CKFC. HEVER - KSK0 - 2
 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 13 mei 2017
08:30 - 12:30U13TORNOOI ASSE-ZELLIK
09:00 - 12:40U9TORNOOI KEERBERGEN
09:30 - 12:30U11TORNOOI JVK/KAMPELAAR
09:30 - 12:30U12TORNOOI JVK/KAMPELAAR
09:30 - 12:30U11TORNOOI JVK/KAMPELAAR
10:00 - 14:00U8TORNOOI BORGHT
13:30 - 16:00U9TORNOOI JVK/KAMPELAAR
13:30 - 16:00U9TORNOOI JVK/KAMPELAAR
13:50 - 18:00U11TORNOOI ASSE-ZELLIK
14:00 - 17:00U8TORNOOI JVK/KAMPELAAR
14:00 - 17:00U8TORNOOI JVK/KAMPELAAR
zondag 14 mei 2017
15:00N2AOPLINTER - KAMPELAAR
09:00 - 12:50U17TORNOOI KEERBERGEN
09:30 - 12:45U10TORNOOI JVK/KAMPELAAR
09:30 - 13:00U11TORNOOI HOLSBEEK
13:20 - 17:00U7TORNOOI ASSE-ZELLIK
15:15 - 17:30U6TORNOOI KEERBERGEN
zaterdag 20 mei 2017
09:00 - 10:30U6TORNOOI AARSCHOT
10:00 - 13:00U10TORNOOI HOLSBEEK
11:35 - 13:30U11TORNOOI AARSCHOT
12:30 - 14:15U8TORNOOI RAPIDE WEZEMAAL
13:00 - 15:20U8TORNOOI BOORTMEERBEEK
13:40 - 17:15U12TORNOOI AARSCHOT
zondag 21 mei 2017
15:00N2AVISSENAKEN - KAMPELAAR
09:00 - 11:20U10TORNOOI BOORTMEERBEEK
09:30 - 12:00U9TORNOOI VOSSEM
09:30 - 13:00U13TORNOOI LEMBEEK
12:00 - 13:20U11TORNOOI BOORTMEERBEEK
13:00 - 15:00U8TORNOOI VOSSEM
13:00 - 18:00U7TORNOOI LEMBEEK
14:00 - 16:20U12TORNOOI BOORTMEERBEEK
17:00 - 19:20U15NTORNOOI BOORTMEERBEEK
donderdag 25 mei 2017
10:00 - 11:30U6TORNOOI WEMMEL
10:00 - 12:15U7TORNOOI BERG-OP
10:00 - 12:15U7TORNOOI BERG-OP
13:30 - 17:15U8TORNOOI BERG-OP
13:30 - 17:15U8TORNOOI BERG-OP
Aankomende Evenementen

  
29/4 - 2/5 : JVK Jeugdtornooi
 
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.