Hoofdsponsors

voetbalshop230.png
gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Bon Appetit
Efdicor
Alucobel
Imbrechts
TwitterFreak
zaterdag 11 oktober 2014
Selectie SK Kampenhout – V. Tervuren-Duisburg

Geen geblesseerden of geschorsten. Trainer Jo Claes selecteerde dezelfde namen die vorige week wonnen tegen Bosvoorde. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Frederik Luyten, Rey Mammadbeyli, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door Webmaster op zaterdag 11 oktober 2014 - 16:14:37 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 07 oktober 2014
Geel-blauw wint opnieuw met kleinste verschil in slotfase.

bosvoorde_sk.jpg
Koen De Coninck (midden) scoorde in het slot van op de stip het winnende doelpunt. (© foto Jeroen Goolaerts)

RC Bosvoorde 0 - SK Kampenhout 1

SK begon veel te slap aan de wedstrijd en Bosvoorde maakte hier gretig gebruik van om de match onmiddellijk in handen te nemen. Al na 5 minuten een eerste verwittiging als Robin De Witte na een geharrewar de bal richting eigen doel trapte en Robby Billast hem nog net van onder de lat kon wegtikken. Uit deze hoekschop volgde opnieuw een prangende fase voor doel. De mee opgerukte Devos kopte de verre corner opnieuw richting eerste paal en de bal kon nog net weggewerkt worden. Even later een vrije trap van Ahmimed van op zo’n 25 meter en via de doelpaal ging de bal buiten. Om maar te zeggen dat Kampenhout in de eerste tien minuten een paar keer goed weg kwam. Op het kwartier een eerste keer geel-blauw met een verre bal van Robby Billast die doorgekopt werd door Frederik Coosemans en zo verscheen Matthias De Coninck alleen voor doel. Hij probeerde de bal over thuisdoelman Bouchat te lobben maar deze zat er nog net met zijn handen aan, weliswaar net buiten de rechthoek maar scheidsrechter Mestiaen liet begaan. Hier had de partij een heel andere wending kunnen krijgen.

Na 20 minuten opnieuw een kans voor Bosvoorde met Baba die de bal onbegrijpelijk naast doel mikte... hier kwamen we opnieuw goed weg. Dit was het signaal voor Kampenhout om beter in de wedstrijd te komen en geleidelijk aan werd het evenwicht hersteld. Dan volgde een kwartier lang veel middenveldspel tegen de toch wel zeer moeilijk bespeelbare tegenstander. Net voor rust stak SK opnieuw de neus aan het venster als Joren Monival met een doorsteekpas Steve Camara alleen voor doel vrijspeelde maar hij schoot pal op de goed uitgekomen doelman, 0–0 halfweg dus. Een kwartier later en na een donderpreek van trainer Jo Claes veranderde er in de beginfase van de tweede helft helemaal niets. Baba kwam door over links en legde de bal breed voor Ahmimed maar die trapte van kortbij hoog over.

Even later opnieuw een prima aanval van Bosvoorde maar dit keer besloot Ahmimed op de binnenkant van de paal en ging de bal voorlangs buiten. Net als in de eerste helft kwam geel-blauw ook nu weer na een kwartier beter in de wedstrijd. Koen De Coninck werd weggestuurd op rechts maar de bal iets te ver van de voet en weg kans. Op het uur werd Robin De Witte mooi door de buitenspelval geloodst; hij stiftte de bal mooi over de thuisdoelman in doel maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd. Even later opnieuw Koen De Coninck door op rechts maar hij wachtte net iets te lang. De afgeblokte bal kwam voor de voeten van Steve Camara die uithaalde maar de thuisdoelman was op geen foutje te betrappen en haalde ook deze bal van onder lat weg.

In de 78 ste minuut een prima aanval van SK en uiteindelijk kwam de bal bij de ingevallen Rey Mammadbeyli maar die trapte net over. Even later volgde een prima voorzet van de ingevallen Frederik Luyten maar Rey Mammadbeyli kwam net iets te kort om de bal met het hoofd in doel te leggen. Kampenhout bleef nu proberen en werd daar even later voor beloond. Rey Mammadbeyli werd in het straatje gestuurd, omspeelde doelman Bouchat en ging dan neer over het uitgestoken been met een strafschop tot gevolg. Koen De Coninck zette de thuisdoelman op het verkeerde been: 0-1 voor SK met nog vier minuten op de klok. 

Bosvoorde was aangeslagen en kon geen vuist meer maken en Kampenhout speelde de match rustig uit. Conclusie: na een felbevochten en zeer gevleide zege nam SK opnieuw de drie punten mee naar huis maar dat laten we niet aan ons hartje komen. Geel-blauw staat zo na zes speeldagen nog steeds samen met Grez-Doiceau aan de leiding met 16 op 18. Proficiat mannen!!! (EVC)

RC Bosvoorde: Bouchat, Devos, Depotbecker, Ahmimed, Bousso (70’ Pinto-Gouveia), Ouazrhari (70’ Sterling), C. Wiard, Rodriguez-Calvo, Vanhamme, Vandenplas (76’ L. Wiard), O’Brien.
SK Kampenhout:
 Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Monival (52’ Van Den Broeck), M. De Coninck (76’ Luyten), K. De Coninck, Camara (76’ Mammadbeyli), Coosemans.

Doelpunt: 86' K. De Coninck (strafschop, 0-1).
Gele kaarten: Bouchat, Van Den Broeck, Tack.
Arbitrage: Dimitry Mestiaen bijgestaan door Nick Mussche en Jozef Tielemans.
|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 07 oktober 2014 - 08:00:58 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 03 oktober 2014
Selectie RC Bosvoorde - SK Kampenhout

Iedereen is inzetbaar voor de uitwedstrijd tegen Bosvoorde. Trainer Jo Claes vult pas na de wedstrijd van de beloften de twee laatste namen in. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Frederik Luyten, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Kwinten Van Den Broeck en twee nog aan te duiden spelers. 

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 03 oktober 2014 - 23:39:59 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 28 september 2014
SK Kampenhout viert jeugddag met nipte zege in topper.

sk_brainois.jpg
Kenneth Van Assche schermt de bal af voor bezoeker Mathieu Vlaminck.

SK Kampenhout 1 – CS Brainois 0

Geel-blauw had het niet onder de markt tegen een sterk CS Brainois, ongetwijfeld de beste ploeg waar we dit seizoen al tegen speelden. Een brilscore leek in de maak tot de ingevallen Steve Camara in het slotkwartier z’n duivels ontbond en het winnende doelpunt scoorde. Samen met alle jeugdploegen, die tijdens de rust aan het thuispubliek werden voorgesteld, werd het zo opnieuw een fantastische zondag voor iedereen met een geel-blauw hart.

De thuisploeg nam een goede start. Matthias De Coninck strandde van dichtbij op de bezoekende doelman en even later schoot Frederik Luyten voorlangs. De bezoekers zaten goed in de wedstrijd en dreigden met een poging van Vlaminck. Doelman Robby Billast ging goed plat op een schot van Simon. De beste kans was voor Lecocq maar Robby Billast liet zich niet verschalken toen die van dichtbij aanlegde. Met de rust in zicht was Kampenhout tweemaal gevaarlijk. Eerst redde doelman Dorange een kopbal van Coosemans. Even later duwde de doelman een verraderlijk schot van Matthias De Coninck in hoekschop. 

Na de verfrissingen bleef de partij lang op slot en hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Koen De Coninck schoot de bal voorlangs buiten en aan de overzijde moest doelman Robby Billast plat op een verre trap van Vlaminck. Twintig minuten voor affluiten kregen de Waals-Brabanders een vrijschop centraal voor doel. Doelman Robby Billast duwde de trap van Yao Tebily over de lat in hoekschop. 

Net als vorige week scoorde geel-blauw pas in het slotkwartier. De ingevallen Steve Camara ging op snelheid de linkerflank af en nam dan uit een schuine hoek doelman Dorange te grazen. 1-0 en het stadion in vuur en vlam! Brainois probeerde iets aan die achterstand te doen maar een goed georganiseerd Kampenhout gaf geen krimp en hield al voor de vierde keer de nul. 

De bezoekers kwamen in de slotfase zelfs nog goed weg toen doelman Dorange doorging op Coosemans maar SK geen strafschop kreeg (zie video).
Na deze wat gevleide zege behaalt SK een schitterende 13 op 15 en blijft zo samen met Grez-Doiceau aan de leiding. Proficiat jongens en doe zo verder! (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Claes, De Witte, Van Assche, Monival (67’ Van Den Broeck), M. De Coninck (86’ Indigne), Luyten (46’ Camara), K. De Coninck, Coosemans.
CS Brainois: Dorange, Simon, Flasse, Lecocq (56’ Kumba), Yao Tebily, Goffart, Vlaminck, De Visscher (79’ Tuzolana), Kegelart, Dassy, De Iuliis.

Doelpunt: 76' Camara (1-0).
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Didier Mattens en Willy Demol.

Korte sfeerbeelden op het einde van de wedstrijd en de ontlading van de spelers in feestvreugde. (© video Danny Surin)

|Geplaatst door J. Goolaerts op zondag 28 september 2014 - 20:50:27 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 27 september 2014
Selectie SK Kampenhout – CS Brainois

Koen De Coninck en Joren Monival werden zwaar aangetrapt in Machelen en zijn twijfelachtig. Matthias De Coninck keert terug uit schorsing.
Verder kan trainer Jo Claes op iedereen rekenen voor de topper tegen Brainois. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck (?), Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival (?), Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche, Jorne Van Craen en Kwinten Van Den Broeck.

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 27 september 2014 - 10:22:51 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 22 september 2014
Geel-blauw beslist topper met twee goals in slotkwartier.

machelen_sk.jpg
Frederik Coosemans heeft net de beslissende 0-2 binnengekopt en viert dat met Camara. (© foto Jeroen Goolaerts)

CS Machelen 0 – SK Kampenhout 2

Onder een stralende zon werd de topper tussen de twee co-leiders afgetrapt. Van in het begin van de wedstrijd eiste Kampenhout het meeste balbezit op, wat in de 13de minuut resulteerde in een eerste doelkans. Frederik Coosemans werd door Joren Monival in het straatje gestuurd en verscheen alleen voor de thuisdoelman maar wachtte iets te lang om af te drukken en schoot pal op de keeper.Even later was het schrikken aan de overkant als Kutlu vanop links twee man op snelheid nam en dan keihard van aan de 16 meter in de eerste hoek besloot maar doelman Robby Billast was bij de pinken en duwde de bal in hoekschop.De ingevallen Koen De Coninck zette dan prachtig voor vanop links en de goed gevolgde Frederik Luyten trapte in één tijd aan de tweede paal maar de thuisdoelman kan nog net in hoekschop verwerken.Even later maakte Coosemans zich mooi vrij van zijn verdediger en gaf een mooie kruispas op Koen De Coninck maar de bal is net iets te ver en de goed uitgekomen Vansweevelt voorkwam erger voor Machelen.Op het halfuur een vrije trap via Christophe Tack en een schot van de mee opgerukte Quentin Decoster werd nog net afgeblokt in hoekschop. Even nadien een vrije trap voor Machelen vanop 25 meter maar Kutlu, de beste man bij Machelen, schoot net naast.

In de 36 ste min. vrije trap voor Kampenhout via Kenneth Van Assche en een mooie kopkans voor Coosemans maar hij kon te weinig kracht achter de bal zetten. Op slag van rust kwam SK goed weg als tot tweemaal toe een voorzet voorlangs ging in de 16 meter. Al bij al een billijke 0-0 bij de rust al had er net iets meer ingezeten als geel-blauw iets beter bij de pinken was in de zone van de waarheid.
De eerste tien minuten na de rust zijn van beide zijden bijzonder zwak maar dan begint SK opnieuw beter te voetballen. Dat resulteerde in een eerste kans als Frederik Coosemans met een sublieme deviatie Koen De Coninck alleen voor de doelman zette maar hij twijfelde iets te lang om af te drukken en weg kans.Een paar minuten later volgde een gemeten kruispas van Koen De Coninck richting Steve Camara maar na een slechte controle was de kans verkeken tot wanhoop van onze supporters. De partij had al lang gespeeld moeten zijn maar er stond nog steeds een brilstand op het scorebord. In de 69 ste minuut een prima actie van Steve Camara in de rechthoek van de tegenstander. Hij ging makkelijk z’n mannetje voorbij maar talmde iets te lang om af te drukken.

En eindelijk was het dan zover... In de 78 ste minuut volgde een prima kruispas van Frederik Coosemans op de ingevallen Jorne Van Craen waar thuisverdediger De Cree ongelukkig zijn hoofd tegenzette en zo zijn eigen doelman vloerde.

Gezien het verloop van de wedstrijd tot dan toe zou men zeggen dat de drie punten binnen waren maar niets bleek minder waar. In de 87 ste minuut vrije trap aan de rand van de 16 meter en alweer Kutlu schoot die keihard op de lat.
En een paar minuten later een geharrewar voor doel en Talavera trapte van kortbij een huizenhoge kans hoog over doel...ook al zou het niet verdiend zijn, hier kwamen we goed weg.In blessuretijd stuurde Kenneth Van Assche jeugdproduct Jorne Van Craen op rechts in de diepte die met een magistrale voorzet aan de eerste paal Frederik Coosemans bediende en die bedankte met een keiharde buffelstoot in het dak van het doel: 0-2 en wedstrijd gespeeld.Even later werd de wedstrijd afgefloten en SK Kampenhout nam de drie punten mee naar huis. Zo blijft geel-blauw na vier wedstrijden ongeslagen op kop van het klassement met 10 op 12. Een dikke proficiat aan spelers en trainers, ga zo door mannen! (EVC)CS 

Machelen: Vansweevelt, Touzani (84’ De Keersmaecker), Bouras, Kutlu, Ismailovski, Talavera, Moyson, Dieudonne (58’ Vega Fernandez), Bushiri, De Cree, Madawa.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster, Van Den Broeck (88’ Indigne), Claes, De Witte, Van Assche, Monival (21’ K. De Coninck), Luyten (77’ Van Craen), Camara, Coosemans.

Doelpunten: 78' De Cree (own-goal, 0-1), 90+1' Coosemans (0-2).
Gele kaarten: Kutlu, Ismailovski, Moyson.
Arbitrage: Jean-François Legreve bijgestaan door Nedjmedin Keljmendi en Christian Houyoux.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 22 september 2014 - 08:50:11 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 19 september 2014
Selectie CS Machelen - SK Kampenhout

Matthias De Coninck (1/1, tweemaal geel tegen Sartois) is geschorst. Verder is iedereen fit voor de topper tegen Machelen. (JG)

Selectie: Robby Billast, Steve Camara, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte,Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche en Kwinten Van Den Broecken twee nog aan te duiden spelers na de reservenwedstrijd. 

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 19 september 2014 - 23:22:46 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 15 september 2014
Eerste puntenverlies voor geel-blauw na geladen wedstrijd.

RC Sartois 1 – SK Kampenhout 1

Eenmaal aangekomen in Sartois konden spelers, trainers en de talrijk meegereisde supporters hun ogen niet geloven. Een klein en zeer hobbelig veld, naam voetbalveld onwaardig. Voeg daarbij de vreemde beslissingen van scheidsrechter Soors en dan wisten we al dat het geen makkelijke namiddag zou worden.

In de openingsfase werd al onmiddellijk de toon gezet door de thuisploeg met veel lange ballen en stevige duels. 
Ondanks het viriele spel van de thuisploeg kreeg Kampenhout bij de eerste fout geel voor Matthias De Coninck wat hem later zuur zou opbreken. 

Geel-blauw probeerde, ondanks de staat van het veld, toch te voetballen en dat leverde vrij snel een eerste kans op. 
Een voorzet van Matthias De Coninck werd door Frederik Luyten aan de tweede paal goed naar de grond gekopt maar de bal werd overgetikt door doelman Lambot. Even later een voorzet van Joren Monival op Koen De Coninck maar zijn schot werd nog net op tijd afgeblokt in hoekschop.

SK bleef het meeste balbezit opeisen maar balverlies op het middenveld net voor het halfuur en na een voorzet vanop links legde de scheidsrechter tot eenieders verbazing de bal op de stip. Een aangeschoten bal van kortbij maar hij oordeelde dat het handspel was... Moureau zet doelman Robby Billast op het verkeerde been en knalde laag in de linker benedenhoek binnen: 1–0.

Sartois ging nu nog meer achterover leunen en liet de bal aan SK maar het lukte niet om echte openingen te vinden. 
Kort voor de pauze dan toch een kans voor geel-blauw als Koen De Coninck na voorzet van Arno Claes de bal in de volley nam maar over doel besloot. Rusten met een 1-0 achterstand dus.

Kampenhout kwam vol goede moed uit de kleedkamer maar in de 51 ste minuut volgde een nieuwe opdoffer. Een tweede geel voor Matthias De Coninck na protest bij de grensrechter die bij een overduidelijke hoekschop de bal toch aan de doelman gaf. Zo moest SK met een mannetje minder verder.Ook met tien bleef SK goed standhouden maar nog was het niet gedaan... 

Net voorbij het uur opnieuw strafschop voor de thuisploeg en opnieuw zette Moureau zich achter de bal. Net als de eerste elfmeter, trapte hij hard in de linkerbenedenhoek maar Robby Billast pakte hem deze keer klemvast, prima redding!

Ondanks de man minder situatie putte Kampenhout moed uit deze penaltymisser en trekt naar voor. In de 72 ste minuut werd de ingevallen Kwinten Van Den Broeck heel opzichtelijk in de rug geduwd in het strafschopgebied. De scheidsrechter deed alsof zijn neus bloedde en liet gewoon verder spelen. Op de tegenaanval trapte thuisspeler Electeur van net buiten de 16 op de lat.
SK liet echter de moed niet zakken en bleef als ploeg knokken voor elke bal. De druk werd groter en een thuisverdediger kopte de bal via de deklat in hoekschop. In een geharrewar volgend uit deze corner tikte Kwinten Van Den Broeck de bal net voor een aanstormende thuisverdediger die vol doorging.En ja...zowaar floot de man in het zwart nu een strafschop voor Kampenhout.Koen De Coninck zette zich achter de bal en liet de thuisdoelman kansloos: oververdiend 1-1. 

Dit was het laatste wapenfeit van een frustrerende namiddag voor al wie geel-blauw gezind is. Met een 7 op 9 neemt SK echter een schitterende start en blijft het samen met drie andere ploegen aan de leiding van het klassement. (EVC)

RC Sartois: Lambot, Baras, S. Vanderminnen, V. Vanderminnen, Brichart, Mion (73’ Ghion), Agassa (70’ Daver), Moureau, Wastiel, Johnson, Wuyts (65’ Electeur).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Decoster (63’ Van Den Broeck), Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck, K. De Coninck, Luyten (55’ Camara), Coosemans.

Doelpunten:
 28' Moureau (strafschop, 1-0), 83' K. De Coninck (strafschop, 1-1).
Gele kaarten: Wuyts, S. Vanderminnen, Mion, Van Assche, M. De Coninck, Decoster.
Rode kaart:
 51’ M. De Coninck (tweemaal geel).
Arbitrage: Arnaud Soors bijgestaan door Amin Mohamed Seddik en Faysal Touijri.
|Geplaatst door J. Goolaerts op maandag 15 september 2014 - 08:34:09 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 12 september 2014
Selectie RC Sartois - SK Kampenhout

Iedereen is fit. 
Zowel Quentin Decoster (geblokkeerde rug) als Kwinten Van Den Broeck (armbreuk) zijn opnieuw inzetbaar.

Selectie: Robby Billast, Arno Claes, Frederik Coosemans, Koen De Coninck, Matthias De Coninck, Quentin Decoster, Robin De Witte, Bart Indigne, Frederik Luyten, Joren Monival, Aaron Rottiers, Ad Stevens, Christophe Tack, Kenneth Van Assche enKwinten Van Den Broeck en één nog aan te duiden speler.

|Geplaatst door J. Goolaerts op vrijdag 12 september 2014 - 20:01:05 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 06 september 2014
Doelpunt Koen De Coninck volstaat voor zes op zes.

  sk_hoeilaart.jpg
Frederik Coosemans zit een Hoeilaart-speler op de hielen. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
SK Kampenhout - ERC Hoeilaart 1 - 0

Geel-blauw had zaterdag in de vooravond genoeg aan een doelpunt van Koen De Coninck om ERC Hoeilaart met het kleinste verschil te verslaan. Op basis van een uitstekende eerste helft was de zege verdiend, ook al had SK na de pauze de nodige moeite om Hoeilaart af te houden.
 
De eerste dreiging kwam van bezoeker Huybrechts maar die besloot over doel.
Nadien nam Kampenhout het heft in handen en dat leverde heel wat kansen op. Na een vrije trap van Christophe Tack kopte Frederik Coosemans voorlangs. Frederik Luyten recupereerde de bal maar was evenmin succesvol. Matthias De Coninck bracht even later opnieuw Frederik Coosemans in stelling maar die gleed de bal naast doel. Een schot van opnieuw Frederik Coosemans werd afgeblokt. Koen De Coninck ging doelman Penasse (ex-SK) voorbij maar kon uit een scherpe hoek niet afronden. 
 
Na een snelle doorbraak van Matthias De Coninck leek die te gaan scoren met een lobbal. Doelman Penasse ranselde de bal echter in hoekschop. Eén minuut later kopte Frederik Coosemans op aangeven van Matthias De Coninck recht op Penasse. De thuisploeg bleef overtuigen maar het doelpunt bleef uit.
 
Na een persoonlijke actie schoot Koen De Coninck de bal voorlangs buiten.
Aan de overzijde kwamen doelman Robby Billast en bezoeker Huybrechts in botsing, zonder veel erg. Kort voor de rust viel eindelijk het oververdiende doelpunt. 
Koen De Coninck ging goed naar binnen en trapte de bal uit een moeilijke hoek onder Penasse tegen het net
 
Hoeilaart voerde tijdens de rust een dubbele wissel door en kwam beter in de wedstrijd. Janssens besloot op Robby Billast en invaller Oulanti schoot over doel. 
Geel-blauw speelde de tegenaanval enkele keren slordig uit. De bezoekers bleven er in geloven maar ook Van Brusselen trapte naast doel. Aan de overkant besloot Frederik Coosemans in de draai op doelman Penasse en in de slotfase had ook invaller Dimitri Rodaro de 2-0 aan de voet. Oog in oog met Penasse mikte hij naast doel, zodat het spannend bleef tot het eindsignaal.
 
Met deze zes op zes neemt SK in ieder geval een uitstekende start. (JG) 

SK Kampenhout: Billast, Tack, Indigne, Claes, De Witte, Van Assche, Monival, M. De Coninck (87’ Rottiers), K. De Coninck (85’ Rodaro), Luyten (74’ Camara), Coosemans.
ERC Hoeilaart: Penasse, Nossin, Meysmans (46’ Glisic), Chaabi, Van Tricht, Janssens, Ghys (46’ Oulanti), Van Brusselen, Kalala, Huybrechts, Afkir (69’ Stiellemans).

Doelpunt: 40' K. De Coninck (1-0).
Gele kaarten: geen.
Arbitrage: Dominik Perdieus bijgestaan door Niels Gentens en Elie Naulaerts.
 
 
Feestvreugde alom bij de spelers en supporters van SK Kampenhout ! (© video Danny Surin)

|Geplaatst door J. Goolaerts op zaterdag 06 september 2014 - 20:54:44 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  1 2 3 ... 20 [21] 22 23 24
Vorige Wedstrijd

Sporting Kampenhout 0 – CS Machelen 1
Volgende Wedstrijd

EERSTE PLOEG - 1 PROV.
K.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
2017-logo-kskheist02948.jpg23 aug 2017
20:00
2017_logo_sporting_kampenhout.jpg
CMP. KSK HEIST - TERR.1
LOSTRAAT, 50
2220 HEIST-OP-DEN-BERG
015/24.49.65

 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 19 augustus 2017
09:00 - 11:25U10TORNOOI KVC BOOISCHOT
09:30 - 13:50U17TORNOOI WOLFSDONK SP.
10:00 - 13:20U7DUIVELTJES DAG HO.BIERBEEK
10:00 - 17:00U8DUIVELTJESDAG HO.BIERBEEK
11:45 - 14:20U12TORNOOI KVC BOOISCHOT
14:00 - 17:50U13TORNOOI WOLFSDONK
14:30 - 18:25U15TORNOOI KVC BOOISCHOT
zondag 20 augustus 2017
14:00 - 16:05U7CUP
KVC.KESSEL-LO 2000
14:00 - 17:50U11TORNOOI WOLFSDONK SP.
16:20 - 18:15U9CUP KVC.KESSEL-LO 2000
maandag 21 augustus 2017
20:00RESERVENHO.VELTEM - SP.KAMPENHOUT
woensdag 23 augustus 2017
20:00EERSTE PLOEGK.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
zaterdag 26 augustus 2017
12:30U17SP. KAMPENHOUT - KVC.HAACHT
09:00 - 11:30U8JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
13:00 - 15:30U10JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
16:15 - 18:45U11JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
zondag 27 augustus 2017
09:00 - 13:05U15NJEUGDTORNOOI KFC.LENNIK
13:00 - 15:30U12JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
dinsdag 29 augustus 2017
19:30EERSTE PLOEGKVC. HAACHT - SP. KAMPENHOUT
Aankomende Evenementen

  
 
 
 
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.