Hoofdsponsors

voetbalshop230.png
gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Bon Appetit
Efdicor
Alucobel
Imbrechts
TwitterFreak
dinsdag 14 maart 2017
KAMEROEN TRAINT OP KAMPENHOUT !!

cameroon.png

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart komt de Nationale ploeg van Kameroen (Afrikaans kampioen)
trainen op het veld van SK Kampenhout (Zeypestraat)
 
Trainingen met Hugo Broos gaat zaterdag door om 17u00 en zondag om 16u00.
 
Iedereen welkom !

|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 14 maart 2017 - 20:58:14 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 12 maart 2017
SK maakt 2-0 achterstand ongedaan dankzij invallers

img_6385_1_1.jpg
Thuisspeler Ricky Coertjens maakt zich breed voor Arno Claes. (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Strombeek 2 – SK Kampenhout 2

Geel-blauw speelde 2-2 gelijk bij Strombeek nadat het in geen tijd een 2-0 achterstand ongedaan maakte. De partij begon slecht met een snelle tegengoal. Bushiri trof aan de overzijde tweemaal het doelhout voor SK. Kort na de rust werd het 2-0 en leek de thuisploeg op weg naar winst. De jongens van trainer Jo Claes rechtten echter hun rug. In geen tijd zorgden Sanne Oliviers en Dieter Van Den Broeck, beiden aan de rust ingevallen, voor 2-2. Daarna waren beide ploegen nog dicht bij winst, maar het al bij al billijke gelijkspel bleef op het bord.

SK was al snel op achtervolgen aangewezen in Strombeek. Bij een verre vrijschop van Archambeau kopte Reniers de bal uit een onmogelijke hoek over doelman Robby Billast in de verste hoek (1-0). Kampenhout reageerde met enkele hoekschoppen, zonder resultaat. Ado Bushiri schoot in de draai maar de afgeweken bal vloog tegen de kruising. Daarna volgde een periode met veel middenveldspel zonder veel doelgevaar. Tot even voorbij het halfuur Ado Bushiri uithaalde maar hard tegen de lat knalde. In de rebound werd de poging van Steve Camara afgeblokt. Voor de thuisploeg was Coertjens nog gevaarlijk maar meer dan een hoekschop leverde dat niet op. Kort voor de pauze redde Robby Billast in twee tijden een schot van Kalulika. Op slag van rust schreeuwde Kampenhout om een strafschop voor handspel maar kreeg die niet, zodat we gingen rusten bij een 1-0 tussenstand.

Trainer Jo Claes voerde tijdens de pauze een dubbele wissel door om het tij te keren. Al in de eerste minuut van de tweede helft zette de ingevallen Dieter Van Den Broeck doelman De Mol aan het werk met een vrije trap. Strombeek kreeg even later ook een vrije trap en die was wel succesvol. Kalulika schoot de bal eerst strak en laag tegen de binnenkant van de paal. De bal caprioleerde achter de rug van Robby Billast door naar de andere hoek waar Archambeau de rebound intikte (2-0). Strombeek teerde nu op die dubbele voorsprong maar geel-blauw gaf zich nog niet gewonnen. De jongens van trainer Jo Claes rechtten hun rug en maakten op amper twee minuten tijd de dubbele achterstand ongedaan. Invaller Dieter Van Den Broeck schoot na een wandel door de thuisdefensie op doelman De Mol, die de bal afweerde. Zo kwam Sanne Oliviers, ook aan de rust ingevallen, in schietpositie en die scoorde wel (2-1). Even later was het weer raak voor Kampenhout. Dieter Van Den Broeck ging van op rechts goed naar binnen en liet doelman De Mol geen schijn van een kans met een pegel in het dak van het doel (2-2). Bij de thuisploeg waren ze even van slag, je zou van niet minder. Toch kwam Strombeek terug boven water. Kalulika toverde een goede vrije trap uit z’n sloffen maar Robby Billast haalde de bal uit de bovenhoek. De ingevallen Urbany besloot naast een Kalulika draaide een vrije trap voorlangs buiten. Maar ook geel-blauw kreeg aan de overkant een uitstekende kans om op voorsprong te komen. Jonathan Lusadusu stuurde Dieter Van Den Broeck diep maar doelman De Mol hield de thuisploeg recht. In de slotfase gingen beide ploegen nog op zoek naar de drie punten, maar grote kansen leverde dat niet meer op. (JG)

FC Strombeek: De Mol, Vandekerckhove, Mommens, Nkokolo (67’ Urbany), Hendrickx, Reniers (84’ Kuwa Ntinu), Kalulika, Archambeau, Benhamman, Coertjens, Seghers.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Rooms (46’ Oliviers), Camara (46’ D. Van Den Broeck), Dirix, Bushiri.

Doelpunten: 3' Reniers (1-0), 48' Archambeau (2-0), 62' Oliviers (2-1), 64' D. Van Den Broeck (2-2).
Gele kaarten: Vandekerckhove, Reniers, Archambeau.
Arbitrage: Steve Gilson bijgestaan door Kenneth Lauwers en Maurice Vanhamel.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 12 maart 2017 - 19:37:31 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 05 maart 2017
Geel-blauw toont veel goede wil maar blijft steken op gelijkspel

img_6289_1_1.jpg
Jonathan Lusadusu schermt de bal af voor bezoekers Imad Maaroufi en Keanu Boets. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – Sporting Brussel 0

Een onuitgegeven Kampenhout speelde na een kansarme wedstrijd 0-0 gelijk tegen Sporting Brussel. In de eerste helft namen de Brusselaars het initiatief en geel-blauw ontsnapte toen de bezoekers een strafschop misten. Na de pauze kwam SK beter in de partij en het kreeg ook enkele kansen. Jammer genoeg leverde dat geen doelpunt meer op, zodat het net als in de heenwedstijd op een brilscore eindigde.

In een povere eerste helft was het lang wachten op enige opwinding. Op een zwaar veld zagen we vooral veel middenveldspel. De bezoekers namen wel het meeste initiatief terwijl bij Kampenhout de opbouw erg slordig verliep. Voor Sporting Brussel zorgde Boulahrir voor de eerste dreiging maar hij besloot voorlangs. Bij een bezoekende hoekschop zat gelegenheidsdoelman Bernard Nuyts er goed tussen. Net voor het halfuur kreeg aanvoerder Christophe Tack een aangeschoten bal tegen de arm. De scheidsrechter kende geen genade en legde de bal op de stip. Doelman Bernard Nuyts koos de goede hoek en zag El-Boubsi de strafschop naast doel schieten. Daarna kabbelde de wedstrijd rustig verder tot aan de rust.

Na de koffie kwam geel-blauw beter voor de dag. Sanne Oliviers kreeg een eerste mogelijkheid maar maaide naast de bal. Op het uur knutselde SK toch een goede tegenaanval in elkaar. Kwinten Van Den Broeck heroverde de bal op het middenveld en na een één-twee met Piet Dirix kreeg hij de bal niet voorbij doelman Mrabet, die de bezoekers rechthield. Even later bediende een hardwerkende Wouter Rooms maatje Steve Camara die de bal over doel schoot. Na een persoonlijke actie besloot Steve Camara in het zijnet. Ook aanvoerder Christophe Tack trapte de bal in het zijnet. Daarna toonde Sporting Brussel zich tweemaal. Boulahrir besloot binnen bereik van doelman Bernard Nuyts en even later ging de Kampenhoutse doelman goed plat bij een schot van ancien Maaroufi. In de slotfase zette geel-blauw nog alles op alles maar dat ene goaltje kwam er niet meer. De ingevallen Ado Bushiri ging in duel met doelman Mrabet. Zo kwam de bal in de voeten van Steve Camara die de wenkende kans echter onbesuisd over doel joeg, zodat het finaal 0-0 bleef. (JG)

SK Kampenhout: Nuyts, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Oliviers (62’ Bushiri), Camara, Rooms, Dirix.
Sporting Brussel: Mrabet, Ben Mohamed, Maaroufi (80’ Lakbir), Cherif, Mrseli (62’ Vanhecke), Boulahrir, Deprez, Messias Amado Da Silva, El-Boubsi, Tazani, Boets (74’ Duah).

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Chaabi, Deprez, Messias Amado Da Silva.
Arbitrage: Tom Stevens bijgestaan door Koen Berge en Geert De Breucker.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 05 maart 2017 - 21:10:51 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 27 februari 2017
Voetbalmatch zonder scheidsrechter in Kampenhout.

ringtv26022017.png

Zaterdag 25/02/2017 hield SK Kampenhout een opvallende fairplay-actie. De jeugdploegen van SK speelden zonder scheidsrechter. De spelers kregen de kans om alles zelf op te lossen. Trainers en ouders mochten ook niet staan roepen aan de kant.
Maar liefst 16 jeugdploegen van SK Kampenhout speelden gisteren een wedstrijd zonder de man in het zwart. De spelertjes verantwoordelijkheidszin bijbrengen, daar draaide het om. Daarom ook mochten de trainers geen aanwijzingen geven langs de zijlijn en moesten de supporters zwijgen. “Het is op de tanden én op de nagels bijten”, lacht U11-trainer Fabrice Cassimans. De fairplaydag was een schot in de roos. 

Kampenhout overweegt om deze manier van werken ook in de competitie toe te passen.[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op maandag 27 februari 2017 - 14:02:07 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 26 februari 2017
SK schiet zichzelf in de voet tegen aan 100% scorend Borght

img_6231_1_1.jpg
Piet Dirix haalt de bal uit de voeten van bezoeker Yousef El Moussaoui. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – FC Borght 3

Wat scheelt er met geel-blauw? In de eerste helft leek er niets aan de hand tot tweemaal balverlies op zeven minuten tijd evenveel tegengoals opleverde. Zelf kreeg SK geen bal tegen het net, zelfs niet voor open doel. Zo halfweg 0-2 voor Borght, dat geen indruk maakte maar wel aan 100% scoorde. Na de pauze bleef Kampenhout het proberen, maar de versterkte afweer van Borght hield stand. Bij een zeldzame tegenstoot kreeg Borght nog een strafschop: 0-3 en boeken dicht.

Het begin van de partij liet nog het beste verhopen. Een vrijschop van gelegenheidsaanvoerder Dieter Van Den Broeck raakte niet voorbij de muur. Na een wandeling door de bezoekende verdediging schoot Piet Dirix op doel waar Lievens redding bracht. Ook een vrije trap van Wouter Rooms vloog over doel. SK had haast voortdurend balbezit maar in de zone van de waarheid liep het telkens mis. De bezoekers waren amper over de middenlijn geweest maar toonden zich wel dodelijk efficiënt. Doelman Robby Billast redde eerst wel een schotje van Robberechts maar dan scoorde Borght tweemaal in zeven minuten. Op de tegenaanval, na balverlies, kreeg Noë alle tijd en hij schoot de bal laag voorbij Robby Billast binnen (0-1). Eén minuut later werd Ado Bushiri aan de overzijde neergehaald op de rand van de rechthoek. De scheidsrechter zag er echter geen fout in. Even later was geel-blauw dicht bij de gelijkmaker. Bij een vrije trap van Dieter Van Den Broek op links kwam Steve Camara aan de tweede paal een teen tekort om te scoren. Na nieuw balverlies kreeg Borght, zoals eerder gezegd, een tweede kans van de wedstrijd en ditmaal werkte Herrero Di Miceli met succes af (0-2). Aan de overzijde bereikte Steve Camara net niet de vrijstaande Wouter Rooms. Op slag van rust kreeg geel-blauw een huizenhoge kans op 1-2. Ado Bushiri ging van op rechts naar binnen en legde op het goede moment terug op Dieter Van Den Broeck die de bal onbegrijpelijk over het lege doel joeg. Zo gingen we rusten met een erg gevleide 0-2 op het bord.

Na een donderpreek van trainer Jo Claes kwam Kampenhout gedreven uit de kleedkamer. Al in de eerste minuut knalde Ado Bushiri de bal naast doel. Geel-blauw had opnieuw het balbezit maar speelde te traag om de versterkte Borghtse afweer te verschalken. Een vrije trap van Arno Claes werd gered door doelman Lievens. Na een doorbraak op links schoot Steve Camara binnen bereik van de bezoekende doelman. In het slotkwartier moest doelman Lievens alles uit de kast halen bij een knal van gelegenheidsaanvoerder Dieter Van Den Broeck. Een paar minuten later kwam Borght nog een keer uit zijn egelstelling. Bij een doorbraak van Van Den Boeynants beging Miguel Quintana een domme fout die de bezoekers een strafschop opleverde. Robberechts zette die elfmeter feilloos om en zette de overdreven eindcijfers op het bord (0-3). Daarna kon SK geen vuist meer maken zodat het deze onverwachte nul op zes niet meer kon vermijden was. Het is nu aan trainer Jo Claes om zijn team uit deze dip te halen en de volgende weken weer op de rails te krijgen. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Chaabi (46’ Oliviers), Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Rooms (82’ Verbauwhede), Dirix, Bushiri (82’ Vandezande).
FC Borght: Lievens, El Moussaoui, Dolmen, Herrero Di Miceli, Van Den Boeynants, Van Rode, Noë, Goas Lopes, Thioux (80’ Sarrouj), Robberechts (89’ Peeters), Weber.

Doelpunten: 31' Noë (0-1), 38' Herrero Di Miceli (0-2), 79' Robberechts (strafschop, 0-3).
Gele kaarten: Dirix, El Moussaoui.
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Bart Blom en Willy Laermans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 februari 2017 - 19:44:10 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 19 februari 2017
Ongeslagen reeks van geel-blauw eindigt in Liedekerke

img_6122_1_1.jpg
Wouter Rooms wordt geschaduwd door thuisspeler Steven Verleysen. (© foto Jeroen Goolaerts)

VK Liedekerke 1 – SK Kampenhout 0

SK verloor met 1-0 van staartploeg Liedekerke en zo kwam er een einde aan de indrukwekkende reeks van 18 opeenvolgende uitwedstrijden zonder nederlaag. De thuisploeg zorgde in de eerste helft voor het meeste doelgevaar en kwam tien minuten voor de rust op voorsprong. Na de pauze verhoogde geel-blauw de druk maar een gretig Liedekerke hield stand. Op de tegenaanval kreeg de thuisploeg zelfs de betere kansen maar de score veranderde niet meer.

Op een hobbelig veld zorgde thuisspeler Dillens voor de eerste dreiging met een schot naast doel. Een gevaarlijk indraaiende hoekschop van Kundi waaide voorbij alles en iedereen. Aan de overzijde bokste doelman Aerts een vrije van Dieter Van Den Broeck weg. Na onzuiver uitverdedigen van Yassine Chaabi zweefde doelman Robby Billast een pegel van Dillens in hoekschop. Na een goede bezoekende aanval besloot Wouter Rooms pal op de thuisdoelman. Een gretig Liedekerke bleef echter voor de meeste dreiging zorgen. Een strak schot van Dillens vloog naast doel en bij een hoekschop van Kundi kopte Desaegher naast de kooi van Robby Billast. Een goede voorzet van Piet Dirix waaide voorbij het doel. Eén minuut later kwam de thuisploeg op voorsprong. Desaegher ging van op rechts naar binnen en zijn voorzet werd door Kundi binnengetikt (1-0). Kampenhout probeerde iets aan die achterstand te doen en dreigde nog twee keer voor de rust. Op aangeven van Steve Camara besloot Piet Dirix in één tijd op doelman Aerts. In de slotminuut werd een hard schot van Wouter Rooms afgeblokt, zodat we gingen rusten bij een 1-0 tussenstand.

Na de onderbreking zette Kampenhout meteen veel druk. Piet Dirix schoot na een persoonlijke actie op doel waar Aerts redde. Even later ging Steve Camara door op links. Doelman Aerts dook z’n laag schot in hoekschop. De thuisdoelman tikte ook een vallende voorzet van Kwinten Van Den Broeck over de lat. Steve Camara probeerde het nogmaals maar werd afgeblokt. Daarna waren er veel slordigheden aan beide kanten en kwam Liedekerke terug boven water. Een schot van Dillens werd afgeblokt en Kundi knalde over doel. Op het uur gooide aanvoerder Christophe Tack zich net op tijd voor een gevaarlijk schot van Desaegher. Even later redde doelman Robby Billast een goed schot van Dillens. Aan de overkant belandde een volley van Miguel Quintana in de handen van Aerts. Aanvoerder Christophe Tack probeerde het met een vrijschop maar de bal ging naast doel. In de laatste tien minuten speelde SK alles of niets maar Liedekerke verdedigde met man en macht en hield stand. Op aangeven van Desaegher kreeg Kundi de kans op 2-0 maar faalde. In de toegevoegde tijd redde doelman Aerts nog een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack, zodat geel-blauw een eerste uitnederlaag sinds 6 december 2015 niet meer kon vermijden. (JG)

VK Liedekerke: Aerts, Bronselaer, Blendeman, De Kegel, Allonsius, Desaegher (90’ Devadder), Dillens, Kundi (89’ Barideau), Verleysen, Smismans, Schmidt (83’ Cino).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Dirix, Rooms (67’ Oliviers).

Doelpunt: 34' Kundi (1-0).
Gele kaart: Dillens.
Arbitrage: Lois Otte bijgestaan door Kris Vanderhaegen en Frans Schoonjans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 19 februari 2017 - 19:55:31 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 17 februari 2017
Twee ploegen gehuldigd op kampioenenviering

img_6089_1.jpg img_6105_1.jpg
(© foto's Jeroen Goolaerts)

Vrijdagavond werden twee ploegen van SK Kampenhout gehuldigd op de jaarlijkse kampioenenviering van de Gemeente Kampenhout.

De U11 wonnen in 2016 de provinciale én nationale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad.
Het eerste elftal werd na een spannende strijd kampioen in tweede provinciale A en promoveerde zo opnieuw naar eerste provinciale. (JG)

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 17 februari 2017 - 19:51:17 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 12 februari 2017
Geel-blauw wint met de groeten van aanvoerder Tack

img_6000_1_1.jpg
Miguel Quintana gaat in duel met bezoeker Piet Veulemans. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – VV Houtem 1

Tegen een kort opzittend en afwachtend Houtem heeft SK met 2-1 aan het langste eind getrokken. Geel-blauw speelde een sterk eerste kwartier maar scoorde niet. Daarna werd de partij evenwichtiger. Na de rust opende Christophe Tack de score met een magistrale vrije trap en na een nieuwe vrijschop van de aanvoerder maakte Steve Camara er 2-0 van. De bezoekers namen nog risico’s en scoorden vlak voor affluiten nog een eerreddend doelpunt. Verder raakte een moedig Houtem niet meer.

SK, dat zonder drie basisspelers aan de partij begon, zette van bij de aftap veel druk en dat leverde ook doelgevaar op. Steve Camara verscheen vrij voor doelman Reynaert maar trapte de bal aan de verkeerde kant van de paal, nipt naast doel. Bij een voorzet van Miguel Quintana kopte Wouter Rooms nipt over de dwarsligger. Even later kopte Yassine Chaabi een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack voorlangs. Ook Kwinten Van Den Broeck kon zijn kopbal, opnieuw bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack, niet kadreren. Na dat goede eerste kwartier werd de wedstrijd evenwichtiger en stak ook Houtem z’n neus aan het venster. Doelman Robby Billast tikte een vallend schot van Adriën over de lat. Enkele minuten later besloot Michiel Clemens van dichtbij over doel. Kampenhout bleef het wel proberen maar raakte moeilijk aan kansen. Steve Camara stuurde Wouter Rooms weg maar doelman Reynaert was iets sneller op de bal. Zo gingen we rusten met een brilscore op het bord.

Na de pauze had Kampenhout opnieuw veel balbezit terwijl Houtem goed stoorde en op de tegenaanval speculeerde. Een schot van bezoeker Stiers vloog over doel. SK ging geduldig op zoek naar dat ene moment en dat kwam er ook. Na een overtreding op Piet Dirix kreeg geel-blauw een vrije trap op een ideale plaats voor Christophe Tack. De aanvoerder stelde niet teleur en schoot de vrijschop met links magistraal in de rechterbovenhoek (1-0). Doelman Reynaert, ex-ploegmaat van Christophe Tack bij Bierbeek, zag de bal te laat en had geen reactie in huis. Houtem ging in de achtervolging maar was weinig gevaarlijk. Celis trapte de bal naast doel. Kampenhout controleerde de wedstrijd en kwam opnieuw met een stilstaande fase op 2-0. Doelman Reynaert duwde een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack in de voeten van Steve Camara die de rebound binnenschoot (2-0). Houtem voerde nog een drievoudige wissel door om het tij te keren. SK hield de bezoekers af en dreigde nog tweemaal. Dieter Van Den Broeck schoot een vrije trap naast doel en na een goede inspanning van de ingevallen Ado Bushiri ging de bal in hoekschop. Bezoeker Swings knalde over doel maar in de voorlaatste minuut lukten de bezoekers alsnog de eerredder. De ingevallen Mammadbeyli (ex-SK) legde de bal panklaar voor Lardaux die laag in de linkerhoek binnenschoot (2-1). Verder kwamen de bezoekers niet meer zodat SK riant leider blijft in eerste provinciale. Proficat mannen. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana (84’ Vandezande), K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (67’ Verbauwhede), Camara, Dirix, Rooms (79’ Bushiri).
VV Houtem: Reynaert, Stiers, J. Knops, T. Knops (78’ Swings), M. Clemens (78’ Lardaux), Celis, Adriën (78’ Mammadbeyli), P. Clemens, Noterdame, Veulemans, Winnen.

Doelpunten: 57' Tack (1-0), 75' Camara (2-0), 89' Lardaux (2-1).
Gele kaarten: Bushiri, J. Knops.
Arbitrage: Robin Coelmont bijgestaan door Dirk Nauwelaers en Ivo Roelants.

tack.gif
Doelpunt Tack (© foto Jeroen Goolaerts)

|Geplaatst door Webmaster op zondag 12 februari 2017 - 22:22:23 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 05 februari 2017
SK doet goede zaak met gelijkspel in absolute topper

img_5855_1_1.jpg
Kwinten Van Den Broeck probeert voorbij thuisspeler Thomas Lauwens te gaan. (© foto Jeroen Goolaerts)

HO Veltem 1 – SK Kampenhout 1

De absolute topper tussen de nummers één en twee eindigde op een gelijkspel na een, vooral in de tweede helft, intense partij. Voor de pauze kwam geel-blauw via Wouter Rooms 0-1 voor. Op slag van rust ontsnapte Christophe Tack aan een rode kaart maar scoorde Veltem met een afgeweken vrijschop wel de gelijkmaker. In een intense tweede helft was Kampenhout de beter voetballende ploeg maar Veltem kreeg wel de beste kansen. Robby Billast speelde echter sterk en in het slot kreeg SK niet de strafschop die er wel één was. Zo eindigde het op een al bij al logische 1-1.

De thuisploeg begon erg afwachtend aan de wedstrijd en liet Kampenhout het spel maken. Na een studieronde van een tiental minuten kwam de eerste dreiging van Piet Dirix. Hij strandde op doelman Van De Vel en zo kwam de bal bij Steve Camara die te lang wachtte en zo het lege doel niet vond. Aan de overzijde ging een schot van De Backker naast doel. Een schot van Kwinten Van Den Broeck week af in hoekschop. Daarna dreigde Veltem tweemaal. Nicolas Lauwens mikte te hoog en doelman Robby Billast stopte in twee tijden een schot van Bracke. Even voorbij het halfuur kwam geel-blauw op voorsprong. Miguel Quintana gaf een verre bal perfect in de loop van Wouter Rooms die Van De Vel vloerde met een mooi gekruist schot in de verste hoek (0-1). SK leek het zaakje goed onder controle te hebben en hield de thuisploeg goed af. Eén onoplettendheid kort voor de rust bracht daar verandering in. Aanvoerder Christophe Tack probeerde dit nog recht te zetten en ging in de fout. Sommigen dachten aan de uitsluiting maar de jonge scheidsrechter hield het bij geel. De hierop volgende vrije trap van De Backker week af in de muur en zo was doelman Robby Billast kansloos (1-1). Zo werd er alsnog gerust bij een gelijke stand.

Na de pauze ging de intensiteit van de wedstrijd de hoogte in. Kampenhout nam opnieuw het initiatief. Doelman Van De Vel stopte een vrijschop van aanvoerder Christophe Tack. Een afgeweken schot van Wouter Rooms belandde in hoekschop. Hoewel geel-blauw het beste voetbal op de mat legde, kreeg de thuisploeg enkele goede kansen. Bij een vrije trap van Koen Vanhentenrijk kopte De Backker aan de tweede paal naast doel. Twintig minuten voor tijd redde Robby Billast eerst een poging van Thomas Lauwens. In de rebound had hij ook een geweldige redding in huis op een pegel van Koen Vanhentenrijk. Aan de overkant kopte Steve Camara naast doel en besloot Kwinten Van Den Broeck op de thuisdoelman. In de slotfase was Kampenhout de gevaarlijkste ploeg. De ingevallen Ado Bushiri stuurde Steve Camara weg maar Van De Vel was sneller op de bal. Aanvoerder Christophe Tack was gevaarlijk met twee vrije trappen. De eerste ging nipt voorlangs, de tweede belandde naast de kooi van doelman Van De Vel. Drie minuten voor affluiten werd invaller Ado Bushiri duidelijk langs achteren aangetikt in de rechthoek maar SK kreeg er geen strafschop voor. Zo werd er in deze boeiende tweede helft niet meer gescoord. Met dit gelijkspel doet Kampenhout een goede zaak en heeft het nog 8 punten voorsprong op achtervolgers Bierbeek en Veltem. (JG)

HO Veltem: Van De Vel, De Backker, Lambrechts, N. Lauwens, T. Lauwens, Bracke (83’ Ringoet), Schoeters, K. Vanhentenrijk, S. Vanhentenrijk, Van Kerkhoven, Lievers.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Dirix (67’ Oliviers), Rooms (74’ Bushiri).

Doelpunten: 33' Rooms (0-1), 45' De Backker (1-1).
Gele kaarten: Lievers, Van Kerkhoven, Tack, Lusadusu, Oliviers.
Arbitrage: Jonas Van Dyck bijgestaan door Bernardus Van Hofwegen en Kenneth Lauwers.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 05 februari 2017 - 22:10:55 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 29 januari 2017
Moeizame zege brengt geel-blauw riant aan de leiding

img_5711_1_1.jpg
Jonathan Lusadusu wordt op de huid gezeten door bezoeker Régis Nicaise. (foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – FC Grez-Doiceau 0

Net als vorige week deed SK Kampenhout een schitterende zaak. Het won zelf met 2-0 van een verdienstelijk Grez-Doiceau terwijl achtervolger Veltem thuis met zware cijfers verloor tegen Bierbeek. In de eerste helft werd er niet gescoord. Na de pauze kwam geel-blauw op winst met een strafschop van Dieter Van Den Broeck. Daarna kregen we beter voetbal te zien en bleven ook de kansen niet uit. Toch bleef het spannend tot de slotminuut toen de ingevallen Ado Bushiri er nog 2-0 van maakte.

De partij begon met een lange studieronde. SK trok naar voor terwijl een afwachtend Grez-Doiceau op een counter rekende. De eerste dreiging kwam er via Steve Camara maar hij knalde op aangeven van Arno Claes wild naast doel. De thuisploeg bleef geduldig opbouwen maar de bezoekers hielden goed stand. Bezoeker Boulkhrif ging z’n kans maar besloot naast doel. Rond het halfuur redde doelman Detry een schot van Dieter Van Den Broeck. Eén minuut later verstuurde Miguel Quintana van op rechts een perfecte voorzet naar Steve Camara die vrij voor doel onbegrijpelijk naast besloot. Aan de overzijde redde doelman Robby Billast een goed schot van bezoeker Van Den Berg. Met de rust in zicht dreigde geel-blauw nog twee keer. Kwinten Van Den Broeck stuurde Piet Dirix weg die de uitgelopen doelman lobde maar de bal naast doel zag gaan. Doelman Detry stopte ook een poging van Wouter Rooms.

In het begin van de tweede helft staken de Waals-Brabanders hun neus aan het venster. Een vrije trap van Porton vloog naast doel. Even later duwde Robby Billast een schot van Coenen in hoekschop. Aan de overzijde ging Piet Dirix op snelheid door en Willems haalde hem neer in de zestien. SK kreeg een strafschop terwijl Willems blij mocht zijn met slechts geel. Ancien Dieter Van Den Broeck nam z’n verantwoordelijkheid en schoot de elfmeter hard en laag in de hoek (1-0). Nadien brak de wedstrijd open en gingen beide ploegen beter spelen. Bezoeker Coenen bleef de bedrijvigste man bij Grez-Doiceau maar besloot over en naast doel. Op aangeven van Dieter Van Den Broeck schoot de ingevallen Sanne Oliviers over doel. Vijf minuten later redde doelman Detry een schot Sanne Oliviers. Kampenhout ging op zoek naar de 2-0 maar opnieuw Sanne Oliviers kopte een voorzet van Arno Claes over doel. Voor de bezoekers mikte Coenen nogmaal te hoog. In de slotfase ging Dieter Van Den Broeck aan de haal maar hij schoot oog in oog met Detry naast doel. Het was slechts uitstel van executie voor een verdienstelijk Grez-Doiceau want één minuut later werd de score alsnog verdubbeld. Op aangeven van Dieter Van Den Broeck trapte de ingevallen Ado Bushiri de beslissende tweede goal tegen de netten (2-0). Door de zware nederlaag van Veltem, de tegenstander van volgende week, maakt SK de kloof drie punten groter. Proficiat spelers en technische staf! (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara (64' Oliviers), Dirix (84' Verbauwhede), Rooms (72' Bushiri).
FC Grez-Doiceau: Detry, Boulkhrif, Ballieux, Boogaerts, Willems (57' Nicaise), Porton, Coenen, Van Den Berg, Bradfer (46' Gerard), Depicker (76' Peeters), De Thier.

Doelpunten: 55' D. Van Den Broeck (1-0, strafschop), 90' Bushiri (2-0).
Gele kaart: Willems.
Arbitrage: Mathew Breyssem bijgestaan door Bart Pelgrims Rens en Koen Berge.
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 29 januari 2017 - 21:40:01 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  1 2 [3] 4 ... 22 23 24
Vorige Wedstrijd

Sporting Kampenhout 0 – CS Machelen 1
Volgende Wedstrijd

EERSTE PLOEG - 1 PROV.
K.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
2017-logo-kskheist02948.jpg23 aug 2017
20:00
2017_logo_sporting_kampenhout.jpg
CMP. KSK HEIST - TERR.1
LOSTRAAT, 50
2220 HEIST-OP-DEN-BERG
015/24.49.65

 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 19 augustus 2017
09:00 - 11:25U10TORNOOI KVC BOOISCHOT
09:30 - 13:50U17TORNOOI WOLFSDONK SP.
10:00 - 13:20U7DUIVELTJES DAG HO.BIERBEEK
10:00 - 17:00U8DUIVELTJESDAG HO.BIERBEEK
11:45 - 14:20U12TORNOOI KVC BOOISCHOT
14:00 - 17:50U13TORNOOI WOLFSDONK
14:30 - 18:25U15TORNOOI KVC BOOISCHOT
zondag 20 augustus 2017
14:00 - 16:05U7CUP
KVC.KESSEL-LO 2000
14:00 - 17:50U11TORNOOI WOLFSDONK SP.
16:20 - 18:15U9CUP KVC.KESSEL-LO 2000
maandag 21 augustus 2017
20:00RESERVENHO.VELTEM - SP.KAMPENHOUT
woensdag 23 augustus 2017
20:00EERSTE PLOEGK.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
zaterdag 26 augustus 2017
12:30U17SP. KAMPENHOUT - KVC.HAACHT
09:00 - 11:30U8JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
13:00 - 15:30U10JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
16:15 - 18:45U11JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
zondag 27 augustus 2017
09:00 - 13:05U15NJEUGDTORNOOI KFC.LENNIK
13:00 - 15:30U12JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
dinsdag 29 augustus 2017
19:30EERSTE PLOEGKVC. HAACHT - SP. KAMPENHOUT
Aankomende Evenementen

  
 
 
 
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.