Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Bon Appetit
Efdicor
donderdag 23 maart 2017
Terugblik op de jaarlijkse kwis

De jaarlijkse kwis is een succes over de hele lijn geworden. Een volle zaal met 38 ploegen en een (soms te) geweldige sfeer. Na afloop heb ik niets dan lovende kritiek gehoord. Sommige ploegen vonden het iets te moeilijk maar de meeste ploegen vonden het zeer gevarieerd en zelfs leerrijk. Het werd een bijzonder spannende strijd die met slechts één puntje verschil gewonnen werd door Natuurpunt Kampenhout voor Olga 2. De heren van WITLOV vulde het podium aan op slechts vijf punten van de winnaar.Enkele statistieken: in Ronde 1 werd vlot gescoord met als toppers Natuurpunt Kampenhout (24/26) en Korneel en zijn Kornuiten (23/26). Ronde 2 leek veruit de moeilijkste. 
 
De fotoronde werd aangevoerd door (alweer) Natuurpunt Kampenhout en Olga 2. Beide ploegen haalden 25 op 30. Ronde 4 werd overtuigend gewonnen door Viper 5 en de Vivino's met 9 op 10 waar de eerste 2 uit de stand slechts 6 op 10 scoorden. In ronde 5 werd er een maximum gescoord door Natuurpunt Kampenhout net voor Olga 1, Olga 2 en Barça U9 met 9 op 10. In de toch vrij moeilijke triple ronde scoorde WITLOF maar liefst 24 op 30 net voor de Kwispedoors met 23 op 30. In de geluidsronde bleek OTB de sterkste (24/26) net voor 3 kleine en ne grote (23/26).
 
Enkele merkwaardigheden: er werd één maximum gescoord door Natuurpunt Kampenhout in ronde 5. Er werden ook 2 unicums (vragen waarop maar 1 ploeg het antwoord wist) genoteerd door OTB (Johannes Brahms) en de Kwispedoors (Tom Dumoulin). 

Er zijn ook ploegen die zéér wisselvallig presteerden. Viper 5 scoorde 9/10 in ronde 4 terwijl ze in ronde 6 maar 9 op 30 haalden. 3 kleine en ne grote haalde maarliefst 23/26 in ronde 7 (op één na het meeste) terwijl ze in ronde 3 met 10 op 30 eindigden (op één na het minste). En tenslotte onze eervol laatste De Kozijntjes haalde in de geluidsronde 18/30 wat evenveel was dan de nummers 1, 3, 5, 6 en 7 van de rangschikking. Misschien volgend jaar een mix maken van deze ploegen? Mij rest ten slotte alleen nog iedereen te danken voor de plezierige avond en tot volgend jaar.

Klik op "Lees verder" voor de eindstand.

Indien er vragen zijn of bemerkingen over de kwis kan je me altijd mailen (polvandenberg@hotmail.com)[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 23 maart 2017 - 09:27:21 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 19 maart 2017
Geel-blauw boekt deugddoende zege na mindere periode

img_6593_1_1.jpg
Dieter Van Den Broeck ontzet de bal voor bezoeker Adil Ben Kassem. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – RSD Jette 0

Geel-blauw weet opnieuw wat winnen is. Aangemoedigd door heel wat jeugdspelers, naar aanleiding van de jeugddag, boekte SK een deugddoende 1-0 zege tegen RSD Jette. Kampenhout had de wedstrijd goed onder controle en kreeg de beste kansen voor de rust. Toch moest Jente Van Ongeval een bal van de lijn vegen. Vlak na de pauze trapte de ingevallen Wouter Rooms geel-blauw op winst. Enkele minuten later miste Dieter Van Den Broeck een strafschop zodat het nog spannend bleef tot het laatste fluitsignaal. De krappe maar verdiende winst kwam toch niet meer in gevaar.

Al in de eerste minuut kreeg Kampenhout een dot van een kans. Op aangeven van Ado Bushiri kreeg Dieter Van Den Broeck een open schietkans maar hij kreeg de bal niet tussen de palen. Steve Camara kon na een rush op links afdrukken maar doelman Coppens stopte de bal. Daarna volgde veel middenveldspel en was het lastig voetballen door de harde wind. Kampenhout bleef voor de aanval kiezen. Bij een doorbraak van Steve Camara werd de bal net op tijd weggewerkt. Aan de overzijde was Hamdi de bedrijvigste bezoeker. Eerst schoot hij naast doel, even later ging doelman Robby Billast plat. Na ruim een halfuur ontsnapte SK aan een achterstand. Opnieuw Hamdi nam Robby Billast met een subtiel lobje te grazen maar gelukkig kon een attente Jente Van Ongeval in extremis de bal van de lijn vegen. In het slot van de eerste helft liep Kampenhout meermaals in de buitenspelval, zodat er gerust werd bij 0-0.

Tijdens de rust bracht trainer Jo Claes met Wouter Rooms een frisse kracht tussen de lijnen en dat rendeerde onmiddellijk. Kwinten Van Den Broeck speelde Wouter Rooms vrij en die vloerde doelman Coppens met een laag gekruist schot in de verste hoek (1-0). Meteen het allereerste doelpunt dat op het nieuwe scorebord mocht pronken! Vier minuten later werd bezoekend handspel met een strafschop bestraft. Dieter Van Den Broeck schoot die echter naast het doel zodat de 1-0 op het bord bleef. De Brusselaars bleven er zo in geloven en dreigden enkele keren. Robby Billast redde een poging van Hamdi en een vrije trap van Dos Santos De Matos vloog naast doel. De bedrijvige Hamdi schoot nogmaals op doel maar vond een secure Robby Billast op z’n weg. Wouter Rooms leek op weg naar z’n tweede doelpunt maar werd nog afgevlagd. Even later kreeg Ado Bushiri een goede schietkans maar doelman Coppens redde. Ook Kwinten Van Den Broeck ging z’n kans maar de bezoekende doelman weerde af. Het bleef dus spannend en in de slotfase werd Jette opnieuw gevaarlijk. Na een vrije trap kon Ruiz vrij inkoppen en was er een goede Robby Billast nodig om in hoekschop te duiken. Ook bij de laatste poging van Dos Santos De Matos liet de Kampenhoutse doelman zich niet meer verrassen. Met deze nipte maar verdiende zege tankte SK alvast vertrouwen voor de laatste vijf duels. Proficiat mannen! (JG)


SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (88’ Verbauwhede), Camara (46’ Rooms), Dirix, Bushiri (72’ Oliviers).
RSD Jette: Coppens, Kouyate, Moussaoui, Mangubu Kiesse, Ben Kassem, Dos Santos De Matos, Hamdi (82’ Njangui), Stuer (77’ Requejo), Benali (77’ El Yassine), Ruiz, Tsimpaka.

Doelpunt: 47' Rooms (1-0).
Gele kaarten: Dirix, Bushiri, Mangubu Kiesse.
Arbitrage: Sven Van Extergem bijgestaan door Niels Gentens en Azzedine Ben Khayat.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 19 maart 2017 - 21:24:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 14 maart 2017
KAMEROEN TRAINT OP KAMPENHOUT !!

cameroon.png

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart komt de Nationale ploeg van Kameroen (Afrikaans kampioen)
trainen op het veld van SK Kampenhout (Zeypestraat)
 
Trainingen met Hugo Broos gaat zaterdag door om 17u00 en zondag om 16u00.
 
Iedereen welkom !

|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 14 maart 2017 - 20:58:14 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 12 maart 2017
SK maakt 2-0 achterstand ongedaan dankzij invallers

img_6385_1_1.jpg
Thuisspeler Ricky Coertjens maakt zich breed voor Arno Claes. (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Strombeek 2 – SK Kampenhout 2

Geel-blauw speelde 2-2 gelijk bij Strombeek nadat het in geen tijd een 2-0 achterstand ongedaan maakte. De partij begon slecht met een snelle tegengoal. Bushiri trof aan de overzijde tweemaal het doelhout voor SK. Kort na de rust werd het 2-0 en leek de thuisploeg op weg naar winst. De jongens van trainer Jo Claes rechtten echter hun rug. In geen tijd zorgden Sanne Oliviers en Dieter Van Den Broeck, beiden aan de rust ingevallen, voor 2-2. Daarna waren beide ploegen nog dicht bij winst, maar het al bij al billijke gelijkspel bleef op het bord.

SK was al snel op achtervolgen aangewezen in Strombeek. Bij een verre vrijschop van Archambeau kopte Reniers de bal uit een onmogelijke hoek over doelman Robby Billast in de verste hoek (1-0). Kampenhout reageerde met enkele hoekschoppen, zonder resultaat. Ado Bushiri schoot in de draai maar de afgeweken bal vloog tegen de kruising. Daarna volgde een periode met veel middenveldspel zonder veel doelgevaar. Tot even voorbij het halfuur Ado Bushiri uithaalde maar hard tegen de lat knalde. In de rebound werd de poging van Steve Camara afgeblokt. Voor de thuisploeg was Coertjens nog gevaarlijk maar meer dan een hoekschop leverde dat niet op. Kort voor de pauze redde Robby Billast in twee tijden een schot van Kalulika. Op slag van rust schreeuwde Kampenhout om een strafschop voor handspel maar kreeg die niet, zodat we gingen rusten bij een 1-0 tussenstand.

Trainer Jo Claes voerde tijdens de pauze een dubbele wissel door om het tij te keren. Al in de eerste minuut van de tweede helft zette de ingevallen Dieter Van Den Broeck doelman De Mol aan het werk met een vrije trap. Strombeek kreeg even later ook een vrije trap en die was wel succesvol. Kalulika schoot de bal eerst strak en laag tegen de binnenkant van de paal. De bal caprioleerde achter de rug van Robby Billast door naar de andere hoek waar Archambeau de rebound intikte (2-0). Strombeek teerde nu op die dubbele voorsprong maar geel-blauw gaf zich nog niet gewonnen. De jongens van trainer Jo Claes rechtten hun rug en maakten op amper twee minuten tijd de dubbele achterstand ongedaan. Invaller Dieter Van Den Broeck schoot na een wandel door de thuisdefensie op doelman De Mol, die de bal afweerde. Zo kwam Sanne Oliviers, ook aan de rust ingevallen, in schietpositie en die scoorde wel (2-1). Even later was het weer raak voor Kampenhout. Dieter Van Den Broeck ging van op rechts goed naar binnen en liet doelman De Mol geen schijn van een kans met een pegel in het dak van het doel (2-2). Bij de thuisploeg waren ze even van slag, je zou van niet minder. Toch kwam Strombeek terug boven water. Kalulika toverde een goede vrije trap uit z’n sloffen maar Robby Billast haalde de bal uit de bovenhoek. De ingevallen Urbany besloot naast een Kalulika draaide een vrije trap voorlangs buiten. Maar ook geel-blauw kreeg aan de overkant een uitstekende kans om op voorsprong te komen. Jonathan Lusadusu stuurde Dieter Van Den Broeck diep maar doelman De Mol hield de thuisploeg recht. In de slotfase gingen beide ploegen nog op zoek naar de drie punten, maar grote kansen leverde dat niet meer op. (JG)

FC Strombeek: De Mol, Vandekerckhove, Mommens, Nkokolo (67’ Urbany), Hendrickx, Reniers (84’ Kuwa Ntinu), Kalulika, Archambeau, Benhamman, Coertjens, Seghers.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Rooms (46’ Oliviers), Camara (46’ D. Van Den Broeck), Dirix, Bushiri.

Doelpunten: 3' Reniers (1-0), 48' Archambeau (2-0), 62' Oliviers (2-1), 64' D. Van Den Broeck (2-2).
Gele kaarten: Vandekerckhove, Reniers, Archambeau.
Arbitrage: Steve Gilson bijgestaan door Kenneth Lauwers en Maurice Vanhamel.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 12 maart 2017 - 19:37:31 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 05 maart 2017
Geel-blauw toont veel goede wil maar blijft steken op gelijkspel

img_6289_1_1.jpg
Jonathan Lusadusu schermt de bal af voor bezoekers Imad Maaroufi en Keanu Boets. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – Sporting Brussel 0

Een onuitgegeven Kampenhout speelde na een kansarme wedstrijd 0-0 gelijk tegen Sporting Brussel. In de eerste helft namen de Brusselaars het initiatief en geel-blauw ontsnapte toen de bezoekers een strafschop misten. Na de pauze kwam SK beter in de partij en het kreeg ook enkele kansen. Jammer genoeg leverde dat geen doelpunt meer op, zodat het net als in de heenwedstijd op een brilscore eindigde.

In een povere eerste helft was het lang wachten op enige opwinding. Op een zwaar veld zagen we vooral veel middenveldspel. De bezoekers namen wel het meeste initiatief terwijl bij Kampenhout de opbouw erg slordig verliep. Voor Sporting Brussel zorgde Boulahrir voor de eerste dreiging maar hij besloot voorlangs. Bij een bezoekende hoekschop zat gelegenheidsdoelman Bernard Nuyts er goed tussen. Net voor het halfuur kreeg aanvoerder Christophe Tack een aangeschoten bal tegen de arm. De scheidsrechter kende geen genade en legde de bal op de stip. Doelman Bernard Nuyts koos de goede hoek en zag El-Boubsi de strafschop naast doel schieten. Daarna kabbelde de wedstrijd rustig verder tot aan de rust.

Na de koffie kwam geel-blauw beter voor de dag. Sanne Oliviers kreeg een eerste mogelijkheid maar maaide naast de bal. Op het uur knutselde SK toch een goede tegenaanval in elkaar. Kwinten Van Den Broeck heroverde de bal op het middenveld en na een één-twee met Piet Dirix kreeg hij de bal niet voorbij doelman Mrabet, die de bezoekers rechthield. Even later bediende een hardwerkende Wouter Rooms maatje Steve Camara die de bal over doel schoot. Na een persoonlijke actie besloot Steve Camara in het zijnet. Ook aanvoerder Christophe Tack trapte de bal in het zijnet. Daarna toonde Sporting Brussel zich tweemaal. Boulahrir besloot binnen bereik van doelman Bernard Nuyts en even later ging de Kampenhoutse doelman goed plat bij een schot van ancien Maaroufi. In de slotfase zette geel-blauw nog alles op alles maar dat ene goaltje kwam er niet meer. De ingevallen Ado Bushiri ging in duel met doelman Mrabet. Zo kwam de bal in de voeten van Steve Camara die de wenkende kans echter onbesuisd over doel joeg, zodat het finaal 0-0 bleef. (JG)

SK Kampenhout: Nuyts, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Oliviers (62’ Bushiri), Camara, Rooms, Dirix.
Sporting Brussel: Mrabet, Ben Mohamed, Maaroufi (80’ Lakbir), Cherif, Mrseli (62’ Vanhecke), Boulahrir, Deprez, Messias Amado Da Silva, El-Boubsi, Tazani, Boets (74’ Duah).

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Chaabi, Deprez, Messias Amado Da Silva.
Arbitrage: Tom Stevens bijgestaan door Koen Berge en Geert De Breucker.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 05 maart 2017 - 21:10:51 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 27 februari 2017
Voetbalmatch zonder scheidsrechter in Kampenhout.

ringtv26022017.png

Zaterdag 25/02/2017 hield SK Kampenhout een opvallende fairplay-actie. De jeugdploegen van SK speelden zonder scheidsrechter. De spelers kregen de kans om alles zelf op te lossen. Trainers en ouders mochten ook niet staan roepen aan de kant.
Maar liefst 16 jeugdploegen van SK Kampenhout speelden gisteren een wedstrijd zonder de man in het zwart. De spelertjes verantwoordelijkheidszin bijbrengen, daar draaide het om. Daarom ook mochten de trainers geen aanwijzingen geven langs de zijlijn en moesten de supporters zwijgen. “Het is op de tanden én op de nagels bijten”, lacht U11-trainer Fabrice Cassimans. De fairplaydag was een schot in de roos. 

Kampenhout overweegt om deze manier van werken ook in de competitie toe te passen.[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op maandag 27 februari 2017 - 14:02:07 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 26 februari 2017
SK schiet zichzelf in de voet tegen aan 100% scorend Borght

img_6231_1_1.jpg
Piet Dirix haalt de bal uit de voeten van bezoeker Yousef El Moussaoui. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – FC Borght 3

Wat scheelt er met geel-blauw? In de eerste helft leek er niets aan de hand tot tweemaal balverlies op zeven minuten tijd evenveel tegengoals opleverde. Zelf kreeg SK geen bal tegen het net, zelfs niet voor open doel. Zo halfweg 0-2 voor Borght, dat geen indruk maakte maar wel aan 100% scoorde. Na de pauze bleef Kampenhout het proberen, maar de versterkte afweer van Borght hield stand. Bij een zeldzame tegenstoot kreeg Borght nog een strafschop: 0-3 en boeken dicht.

Het begin van de partij liet nog het beste verhopen. Een vrijschop van gelegenheidsaanvoerder Dieter Van Den Broeck raakte niet voorbij de muur. Na een wandeling door de bezoekende verdediging schoot Piet Dirix op doel waar Lievens redding bracht. Ook een vrije trap van Wouter Rooms vloog over doel. SK had haast voortdurend balbezit maar in de zone van de waarheid liep het telkens mis. De bezoekers waren amper over de middenlijn geweest maar toonden zich wel dodelijk efficiënt. Doelman Robby Billast redde eerst wel een schotje van Robberechts maar dan scoorde Borght tweemaal in zeven minuten. Op de tegenaanval, na balverlies, kreeg Noë alle tijd en hij schoot de bal laag voorbij Robby Billast binnen (0-1). Eén minuut later werd Ado Bushiri aan de overzijde neergehaald op de rand van de rechthoek. De scheidsrechter zag er echter geen fout in. Even later was geel-blauw dicht bij de gelijkmaker. Bij een vrije trap van Dieter Van Den Broek op links kwam Steve Camara aan de tweede paal een teen tekort om te scoren. Na nieuw balverlies kreeg Borght, zoals eerder gezegd, een tweede kans van de wedstrijd en ditmaal werkte Herrero Di Miceli met succes af (0-2). Aan de overzijde bereikte Steve Camara net niet de vrijstaande Wouter Rooms. Op slag van rust kreeg geel-blauw een huizenhoge kans op 1-2. Ado Bushiri ging van op rechts naar binnen en legde op het goede moment terug op Dieter Van Den Broeck die de bal onbegrijpelijk over het lege doel joeg. Zo gingen we rusten met een erg gevleide 0-2 op het bord.

Na een donderpreek van trainer Jo Claes kwam Kampenhout gedreven uit de kleedkamer. Al in de eerste minuut knalde Ado Bushiri de bal naast doel. Geel-blauw had opnieuw het balbezit maar speelde te traag om de versterkte Borghtse afweer te verschalken. Een vrije trap van Arno Claes werd gered door doelman Lievens. Na een doorbraak op links schoot Steve Camara binnen bereik van de bezoekende doelman. In het slotkwartier moest doelman Lievens alles uit de kast halen bij een knal van gelegenheidsaanvoerder Dieter Van Den Broeck. Een paar minuten later kwam Borght nog een keer uit zijn egelstelling. Bij een doorbraak van Van Den Boeynants beging Miguel Quintana een domme fout die de bezoekers een strafschop opleverde. Robberechts zette die elfmeter feilloos om en zette de overdreven eindcijfers op het bord (0-3). Daarna kon SK geen vuist meer maken zodat het deze onverwachte nul op zes niet meer kon vermijden was. Het is nu aan trainer Jo Claes om zijn team uit deze dip te halen en de volgende weken weer op de rails te krijgen. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Chaabi (46’ Oliviers), Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Rooms (82’ Verbauwhede), Dirix, Bushiri (82’ Vandezande).
FC Borght: Lievens, El Moussaoui, Dolmen, Herrero Di Miceli, Van Den Boeynants, Van Rode, Noë, Goas Lopes, Thioux (80’ Sarrouj), Robberechts (89’ Peeters), Weber.

Doelpunten: 31' Noë (0-1), 38' Herrero Di Miceli (0-2), 79' Robberechts (strafschop, 0-3).
Gele kaarten: Dirix, El Moussaoui.
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Bart Blom en Willy Laermans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 februari 2017 - 19:44:10 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 19 februari 2017
Ongeslagen reeks van geel-blauw eindigt in Liedekerke

img_6122_1_1.jpg
Wouter Rooms wordt geschaduwd door thuisspeler Steven Verleysen. (© foto Jeroen Goolaerts)

VK Liedekerke 1 – SK Kampenhout 0

SK verloor met 1-0 van staartploeg Liedekerke en zo kwam er een einde aan de indrukwekkende reeks van 18 opeenvolgende uitwedstrijden zonder nederlaag. De thuisploeg zorgde in de eerste helft voor het meeste doelgevaar en kwam tien minuten voor de rust op voorsprong. Na de pauze verhoogde geel-blauw de druk maar een gretig Liedekerke hield stand. Op de tegenaanval kreeg de thuisploeg zelfs de betere kansen maar de score veranderde niet meer.

Op een hobbelig veld zorgde thuisspeler Dillens voor de eerste dreiging met een schot naast doel. Een gevaarlijk indraaiende hoekschop van Kundi waaide voorbij alles en iedereen. Aan de overzijde bokste doelman Aerts een vrije van Dieter Van Den Broeck weg. Na onzuiver uitverdedigen van Yassine Chaabi zweefde doelman Robby Billast een pegel van Dillens in hoekschop. Na een goede bezoekende aanval besloot Wouter Rooms pal op de thuisdoelman. Een gretig Liedekerke bleef echter voor de meeste dreiging zorgen. Een strak schot van Dillens vloog naast doel en bij een hoekschop van Kundi kopte Desaegher naast de kooi van Robby Billast. Een goede voorzet van Piet Dirix waaide voorbij het doel. Eén minuut later kwam de thuisploeg op voorsprong. Desaegher ging van op rechts naar binnen en zijn voorzet werd door Kundi binnengetikt (1-0). Kampenhout probeerde iets aan die achterstand te doen en dreigde nog twee keer voor de rust. Op aangeven van Steve Camara besloot Piet Dirix in één tijd op doelman Aerts. In de slotminuut werd een hard schot van Wouter Rooms afgeblokt, zodat we gingen rusten bij een 1-0 tussenstand.

Na de onderbreking zette Kampenhout meteen veel druk. Piet Dirix schoot na een persoonlijke actie op doel waar Aerts redde. Even later ging Steve Camara door op links. Doelman Aerts dook z’n laag schot in hoekschop. De thuisdoelman tikte ook een vallende voorzet van Kwinten Van Den Broeck over de lat. Steve Camara probeerde het nogmaals maar werd afgeblokt. Daarna waren er veel slordigheden aan beide kanten en kwam Liedekerke terug boven water. Een schot van Dillens werd afgeblokt en Kundi knalde over doel. Op het uur gooide aanvoerder Christophe Tack zich net op tijd voor een gevaarlijk schot van Desaegher. Even later redde doelman Robby Billast een goed schot van Dillens. Aan de overkant belandde een volley van Miguel Quintana in de handen van Aerts. Aanvoerder Christophe Tack probeerde het met een vrijschop maar de bal ging naast doel. In de laatste tien minuten speelde SK alles of niets maar Liedekerke verdedigde met man en macht en hield stand. Op aangeven van Desaegher kreeg Kundi de kans op 2-0 maar faalde. In de toegevoegde tijd redde doelman Aerts nog een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack, zodat geel-blauw een eerste uitnederlaag sinds 6 december 2015 niet meer kon vermijden. (JG)

VK Liedekerke: Aerts, Bronselaer, Blendeman, De Kegel, Allonsius, Desaegher (90’ Devadder), Dillens, Kundi (89’ Barideau), Verleysen, Smismans, Schmidt (83’ Cino).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Dirix, Rooms (67’ Oliviers).

Doelpunt: 34' Kundi (1-0).
Gele kaart: Dillens.
Arbitrage: Lois Otte bijgestaan door Kris Vanderhaegen en Frans Schoonjans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 19 februari 2017 - 19:55:31 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 17 februari 2017
Twee ploegen gehuldigd op kampioenenviering

img_6089_1.jpg img_6105_1.jpg
(© foto's Jeroen Goolaerts)

Vrijdagavond werden twee ploegen van SK Kampenhout gehuldigd op de jaarlijkse kampioenenviering van de Gemeente Kampenhout.

De U11 wonnen in 2016 de provinciale én nationale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad.
Het eerste elftal werd na een spannende strijd kampioen in tweede provinciale A en promoveerde zo opnieuw naar eerste provinciale. (JG)

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 17 februari 2017 - 19:51:17 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 12 februari 2017
Geel-blauw wint met de groeten van aanvoerder Tack

img_6000_1_1.jpg
Miguel Quintana gaat in duel met bezoeker Piet Veulemans. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – VV Houtem 1

Tegen een kort opzittend en afwachtend Houtem heeft SK met 2-1 aan het langste eind getrokken. Geel-blauw speelde een sterk eerste kwartier maar scoorde niet. Daarna werd de partij evenwichtiger. Na de rust opende Christophe Tack de score met een magistrale vrije trap en na een nieuwe vrijschop van de aanvoerder maakte Steve Camara er 2-0 van. De bezoekers namen nog risico’s en scoorden vlak voor affluiten nog een eerreddend doelpunt. Verder raakte een moedig Houtem niet meer.

SK, dat zonder drie basisspelers aan de partij begon, zette van bij de aftap veel druk en dat leverde ook doelgevaar op. Steve Camara verscheen vrij voor doelman Reynaert maar trapte de bal aan de verkeerde kant van de paal, nipt naast doel. Bij een voorzet van Miguel Quintana kopte Wouter Rooms nipt over de dwarsligger. Even later kopte Yassine Chaabi een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack voorlangs. Ook Kwinten Van Den Broeck kon zijn kopbal, opnieuw bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack, niet kadreren. Na dat goede eerste kwartier werd de wedstrijd evenwichtiger en stak ook Houtem z’n neus aan het venster. Doelman Robby Billast tikte een vallend schot van Adriën over de lat. Enkele minuten later besloot Michiel Clemens van dichtbij over doel. Kampenhout bleef het wel proberen maar raakte moeilijk aan kansen. Steve Camara stuurde Wouter Rooms weg maar doelman Reynaert was iets sneller op de bal. Zo gingen we rusten met een brilscore op het bord.

Na de pauze had Kampenhout opnieuw veel balbezit terwijl Houtem goed stoorde en op de tegenaanval speculeerde. Een schot van bezoeker Stiers vloog over doel. SK ging geduldig op zoek naar dat ene moment en dat kwam er ook. Na een overtreding op Piet Dirix kreeg geel-blauw een vrije trap op een ideale plaats voor Christophe Tack. De aanvoerder stelde niet teleur en schoot de vrijschop met links magistraal in de rechterbovenhoek (1-0). Doelman Reynaert, ex-ploegmaat van Christophe Tack bij Bierbeek, zag de bal te laat en had geen reactie in huis. Houtem ging in de achtervolging maar was weinig gevaarlijk. Celis trapte de bal naast doel. Kampenhout controleerde de wedstrijd en kwam opnieuw met een stilstaande fase op 2-0. Doelman Reynaert duwde een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack in de voeten van Steve Camara die de rebound binnenschoot (2-0). Houtem voerde nog een drievoudige wissel door om het tij te keren. SK hield de bezoekers af en dreigde nog tweemaal. Dieter Van Den Broeck schoot een vrije trap naast doel en na een goede inspanning van de ingevallen Ado Bushiri ging de bal in hoekschop. Bezoeker Swings knalde over doel maar in de voorlaatste minuut lukten de bezoekers alsnog de eerredder. De ingevallen Mammadbeyli (ex-SK) legde de bal panklaar voor Lardaux die laag in de linkerhoek binnenschoot (2-1). Verder kwamen de bezoekers niet meer zodat SK riant leider blijft in eerste provinciale. Proficat mannen. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana (84’ Vandezande), K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (67’ Verbauwhede), Camara, Dirix, Rooms (79’ Bushiri).
VV Houtem: Reynaert, Stiers, J. Knops, T. Knops (78’ Swings), M. Clemens (78’ Lardaux), Celis, Adriën (78’ Mammadbeyli), P. Clemens, Noterdame, Veulemans, Winnen.

Doelpunten: 57' Tack (1-0), 75' Camara (2-0), 89' Lardaux (2-1).
Gele kaarten: Bushiri, J. Knops.
Arbitrage: Robin Coelmont bijgestaan door Dirk Nauwelaers en Ivo Roelants.

tack.gif
Doelpunt Tack (© foto Jeroen Goolaerts)

|Geplaatst door Webmaster op zondag 12 februari 2017 - 22:22:23 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  1 [2] 3 ... 21 22 23
Vorige Wedstrijd

P1KSK - RCS. BRAINOIS4 - 2
N4CKFC. HEVER - KSK0 - 2
 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 13 mei 2017
08:30 - 12:30U13TORNOOI ASSE-ZELLIK
09:00 - 12:40U9TORNOOI KEERBERGEN
09:30 - 12:30U11TORNOOI JVK/KAMPELAAR
09:30 - 12:30U12TORNOOI JVK/KAMPELAAR
09:30 - 12:30U11TORNOOI JVK/KAMPELAAR
10:00 - 14:00U8TORNOOI BORGHT
13:30 - 16:00U9TORNOOI JVK/KAMPELAAR
13:30 - 16:00U9TORNOOI JVK/KAMPELAAR
13:50 - 18:00U11TORNOOI ASSE-ZELLIK
14:00 - 17:00U8TORNOOI JVK/KAMPELAAR
14:00 - 17:00U8TORNOOI JVK/KAMPELAAR
zondag 14 mei 2017
15:00N2AOPLINTER - KAMPELAAR
09:00 - 12:50U17TORNOOI KEERBERGEN
09:30 - 12:45U10TORNOOI JVK/KAMPELAAR
09:30 - 13:00U11TORNOOI HOLSBEEK
13:20 - 17:00U7TORNOOI ASSE-ZELLIK
15:15 - 17:30U6TORNOOI KEERBERGEN
zaterdag 20 mei 2017
09:00 - 10:30U6TORNOOI AARSCHOT
10:00 - 13:00U10TORNOOI HOLSBEEK
11:35 - 13:30U11TORNOOI AARSCHOT
12:30 - 14:15U8TORNOOI RAPIDE WEZEMAAL
13:00 - 15:20U8TORNOOI BOORTMEERBEEK
13:40 - 17:15U12TORNOOI AARSCHOT
zondag 21 mei 2017
15:00N2AVISSENAKEN - KAMPELAAR
09:00 - 11:20U10TORNOOI BOORTMEERBEEK
09:30 - 12:00U9TORNOOI VOSSEM
09:30 - 13:00U13TORNOOI LEMBEEK
12:00 - 13:20U11TORNOOI BOORTMEERBEEK
13:00 - 15:00U8TORNOOI VOSSEM
13:00 - 18:00U7TORNOOI LEMBEEK
14:00 - 16:20U12TORNOOI BOORTMEERBEEK
17:00 - 19:20U15NTORNOOI BOORTMEERBEEK
donderdag 25 mei 2017
10:00 - 11:30U6TORNOOI WEMMEL
10:00 - 12:15U7TORNOOI BERG-OP
10:00 - 12:15U7TORNOOI BERG-OP
13:30 - 17:15U8TORNOOI BERG-OP
13:30 - 17:15U8TORNOOI BERG-OP
Aankomende Evenementen

  
29/4 - 2/5 : JVK Jeugdtornooi
 
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.