Hoofdsponsors

voetbalshop230.png
gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Bon Appetit
Efdicor
Alucobel
Imbrechts
TwitterFreak
donderdag 11 mei 2017
Wedstrijdbeelden SK Kampenhout - CS Brainois

ringtv_kampioen.png
 
Wedstrijdbeelden SK Kampenhout - CS Brainois op RingTV 07/05/2017

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 11 mei 2017 - 08:15:14 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 10 mei 2017
onderhoudswerken A-terrein

dsc01695.jpg
 
De onderhoudswerken aan het A-terrein zijn voltooid.
Het is speelklaar gemaakt voor volgend seizoen.
 
dsc01690.jpg dsc01693.jpg
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 10 mei 2017 - 11:04:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 07 mei 2017
Geel-blauw pakt tweede opeenvolgende titel na sterke tweede helft

img_8672_1_1_0.jpg
SK Kampenhout vierde na een lang en slopend seizoen de oververdiende titel in eerste provinciale. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 4 – CS Brainois 2

Tegen een goed meevoetballend Braine heeft SK in stijl zijn tweede opeenvolgende titel behaald. Kampenhout won met 4-2 na een geweldige tweede helft. De partij begon in mineur met een vroege own-goal van aanvoerder Christophe Tack. Met een doelpunt van Jente Van Ongeval stelde geel-blauw echter snel orde op zaken, 1-1 halfweg dus. Na de pauze kreeg SK kansen maar het was wachten op een geweldige pegel van aanvoerder Christophe Tack voor de 2-1. Het hek was nu van de dam en met goals van Sanne Oliviers en Wouter Rooms werd het 4-1. De tweede (!) own-goal van aanvoerder Christophe Tack was enkel voer voor de statistieken want toen was het kampioenenfeest in de tribune al een tijdje aan de gang.

De eerste dreiging kwam er met een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack maar doelman Jonckers stopte de bal in twee tijden. Aan de overzijde was het bij de eerste aanval raak toen een strakke voorzet van op links ongelukkig in eigen doel werd gegleden door aanvoerder Christophe Tack (0-1). SK moest even bekomen van deze vroege opdoffer maar zorgde al snel voor dreiging. Bij een doorbraak van Sanne Oliviers was doelman Jonckers sneller op de bal. Jonckers stond ook pal bij een vrije trap van Dieter Van Den Broeck en redde een schot van Steve Camara. Na ruim twintig minuten was het wel raak. Met een mooie volley trapt Jente Van Ongeval de gelijkmaker voorbij doelman Jonckers (1-1). Even later was Steve Camara dicht bij nummer twee maar de bezoekende doelman redde in hoekschop. Steve Camara ging door op links maar besloot dan wild over doel. Aan de overkant blokte Miguel Quintana net op tijd Cortelletti af. Bij de hierop volgende hoekschop kopte Sleewaert naast doel. Met de rust in zicht drong de thuisploeg opnieuw aan. Doelman Jonckers redde een kopbal van Jente Van Ongeval. Dieter Van Den Broeck legde af voor Wouter Rooms maar die maaide naast de bal. Miguel Quintana stuurde Sanne Oliviers diep en die verschalkte Jonckers met een lobbal. Een verdediger haalde de bal nog uit doel, zodat we gingen rusten met een 1-1 op het bord.

Na de pauze greep SK de bezoekers meteen bij de keel. Kwinten Van Den Broeck speelde Steve Camara vrij voor doel maar een verdediger keilde de bal nog in hoekschop. Twee minuten later zette Sanne Oliviers voor van op rechts en aan de tweede paal trapte Steve Camara voor een gapende open doelmond nog in het zijnet. Aan de overkant kreeg de ingevallen Vlaminck één minuut later een dot van een kans maar hij trapte de bal nog naast doel. Dieter Van Den Broeck besloot nipt naast doel en kreeg ook z’n kopbal niet tussen de palen. Ook Kwinten Van Den Broeck ging zijn kans maar schoot de bal naast doel. Geel-blauw bleef het doel van Braine bestoken. Wouter Rooms leek te gaan scoren maar bezoeker Haxhija veegde de bal uit doel. Het was slechts uitstel want halfweg de tweede helft werd het 2-1 met een geweldig doelpunt. Na een afgeweerde hoekschop knalde aanvoerder Christophe Tack van buiten de rechthoek met z’n gouden linker pal in de bovenhoek (2-1). Een pareltje van een doelpunt! Braine legde zich nog niet zomaar neer bij de nederlaag. Depotbecker kreeg te veel ruimte en knalde de bal pardoes tegen de binnenkant van de paal. Kampenhout had bij deze fase dus de voetbalgoden aan z’n kant en speelde de partij daarna heerlijk uit. Arno Claes stuurde de afscheidnemende Sanne Oliviers door de bezoekende defensie en Sanne werkte het heerlijk af in de bovenhoek (3-1). Match gespeeld en feest in de tribune! Even later was het feestje compleet. Bij een scrimmage voor doel trapte met Wouter Rooms ook een andere vertrekker raak met een bal in het dak van het doel uit een scherpe hoek (4-1). In het absolute slot schampte een bezoekende voorzet af op het hoofd van aanvoerder Christophe Tack maar die goal was enkel voer voor de statistieken (4-2). Het was dan enkel nog wachten op het laatste fluitsignaal en de start van een immens kampioenenfeest. Zo werd Kampenhout onverwacht maar oververdiend kampioen. Het is de kampioen van de regelmaat en van het collectief. Een huzarenstukje waar technische staf en spelers door hard te werken in slaagden. Proficiat mannen!!! (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Quintana, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara (90’ Verbauwhede), Oliviers (86’ Wauters), Rooms (87’ Chaabi).
CS Brainois: Jonckers, Kasongo (62’ Haxhija), Biot, Cortelletti, Patureau, Depotbecker, Dassy, Goffart, Sleeuwaert, Freixo (68’ De Visscher), Jamotte (46’ Vlaminck).     

Doelpunten: 4' Tack (own, 0-1), 22' Van Ongeval (1-1), 68' Tack (2-1), 82' Oliviers (3-1), 85' Rooms (4-1), 88' Tack (own, 4-2).
Gele kaarten: Depotbecker, Vlaminck.
Arbitrage: Mathew Breyssem bijgestaan door Bernardus Van Hofwegen en Ivo Roelants.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 07 mei 2017 - 21:45:22 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 30 april 2017
Geel-blauw als leider naar slotspeeldag na felbevochten zege

img_6446_1.jpg
SK Kampenhout won in Stokkel en is zo opnieuw leider in eerste provinciale. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
 
OFC Stokkel 1 - SK Kampenhout 2


De titelstrijd in eerste provinciale draait uit op een thriller van formaat. SK boekte een felbevochten 1-2 zege in Stokkel nadat het eerst op achterstand kwam in de eerste helft. Op slag van rust scoorde aanvoerder Christophe Tack de gelijkmaker en twintig minuten voor tijd zorgde Jente Van Ongeval van op de stip voor 1-2. In een ongemeen spannend slot redde doelman Robby Billast eerst een strafschop en kreeg Ado Bushiri nog een tweede gele kaart zodat het nog even warm werd met tien tegen elf. Door het verrassend zware verlies van Bierbeek wordt geel-blauw opnieuw leider met twee punten voorsprong op het winnende Hoeilaart en drie op Bierbeek.

De wedstrijd begon met een lange studieronde die welgeteld een kwartier duurde. Dan was de thuisploeg voor het eerst gevaarlijk met een schot van Bena Mbanunu over doel. Aan de overzijde stuurde Kwinten Van Den Broeck naamgenoot Dieter diep. Die werd net voor de grote rechthoek foutief gestuit maar de scheidsrechter floot niet. Halfweg de eerste helft klom Stokkel op voorsprong. Bij een hoekschop van op links kopte Verstappen binnen aan de eerste paal (1-0). Toen thuisspeler Leduc doorging en op doel schoot, redde doelman Robby Billast in hoekschop. Met de rust in zicht kwam Kampenhout opzetten. Bij een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack besloot Kwinten Van Den Broeck over doel. Na een verre ingooi van Miguel Quintana trapte opnieuw Kwinten Van Den Broeck de bal naast doel. Op slag van rust kwam SK op gelijke hoogte. Bij een geharrewar voor doel werd Dieter Van Den Broeck foutief afgestopt op de rand van de grote rechthoek. Vrijschopspecialist Christophe Tack schoot de vrije trap over de muur in de rechterbenedenhoek (1-1). Zo gingen we op de valreep nog rusten met een gelijke stand op het bord.

Na de verfrissingen knalde Arno Claes van op afstand over doel. De thuisploeg streed met man en macht om dat ene puntje vast te houden en maakte het moeilijk voor Kampenhout. Bij een doorbraak van Leduc op rechts ging doelman Robby Billast uitstekend in de voeten. Twintig minuten voor affluiten ging Sanne Oliviers aan de overkant op links door en werd dan in de grote rechthoek neergelegd. Scheidsrechter Geets legde de bal terecht op de stip. Na de twee strafschopmissers van vorige week nam ditmaal Jente Van Ongeval z’n verantwoordelijkheid en de centrale verdediger knalde de elfmeter staalhard binnen in de rechterhoek (1-2). Ruim vijf minuten later ging de bal ook aan de overzijde op de stip na een aangeschoten bal tegen de arm van Arno Claes. De ingevallen De Myttenaere trapte de bal strak in de rechterbenedenhoek waar doelman Robby Billast, bezig aan een sterk seizoen, de bal uit doel ranselde. In de slotfase pakte Ado Bushiri nog z’n tweede gele kaart van de middag zodat SK nog even met tien tegen elf aan de bak moest. Stokkel probeerde met stapelvoetbal nog een puntje uit de brand te slepen maar de Kampenhoutse verdediging hield al bij al vrij makkelijk stand. Zo deed SK wat het moest om in de running te blijven. Toen de verrassende 5-0 nederlaag van Bierbeek in Jette binnensijpelde, werd de euforie nog groter. Het derde gerangschikte Hoeilaart won wel met 0-3 in Schaarbeek zodat geel-blauw nu opnieuw leider is met twee punten voorsprong op Hoeilaart en drie op Bierbeek. Concreet: SK heeft z’n lot opnieuw in eigen handen en heeft aan een zege volgende zondag thuis tegen Braine genoeg voor een tweede opeenvolgende titel. Dat wordt beslist nog een weekje nagelbijten... (JG)

OFC Stokkel: Demey, Mélange, Duson, Verstappen (82’ Shamavu), Baur, Allou (67’ Kaplan), Leduc (72’ De Myttenaere), Hermand, El Ghabri, Verguet, Bena Mbanunu.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Quintana, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (90’ Chaabi), Oliviers (81’ Camara), Dirix (90’ Verbauwhede), Bushiri.

Doelpunten: 24' Verstappen (1-0), 45' Tack (1-1), 69' Van Ongeval (strafschop, 1-2).
Gele kaarten: Baur, Duson, Hermand, El Ghabri, Verstappen, Bushiri, K. Van Den Broeck, Dirix.
Rode kaart: 82’ Bushiri (tweemaal geel).
Arbitrage: David Geets bijgestaan door Virgil Ifrim en Patrick Dedobbeleer.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 30 april 2017 - 22:48:22 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 24 april 2017
SK wint alsnog in slotfase na twee gemiste strafschoppen

 img_7700_1_1.jpg
Kwinten Van Den Broeck houdt Hammas af terwijl Jente Van Ongeval bijna wordt uitgekleed door Noto-Millefiori. (© foto Jeroen Goolaerts)
 

Crossing Schaarbeek 0 - SK Kampenhout 1

Met een laat doelpunt van Kwinten Van Den Broeck graaide SK de volle buit mee bij een agressief spelend Crossing Schaarbeek. Een uiterst zwakke ref gaf na tien minuten slechts geel voor een aanslag op Wouter Rooms. In die betere eerste helft had Kampenhout altijd moeten scoren. Zowel Piet Dirix als Dieter Van Den Broeck misten toen een strafschop en verder redde de thuisdoelman een paar keer goed. Na de pauze was er minder doelgevaar. In het slot moest doelman Robby Billast eerst de meubelen redden waarna Kwinten Van Den Broeck met een rake kopbal de wedstrijd besliste.

Crossing Schaarbeek zorgde voor het eerste doelgevaar. Makengo haalde uit maar Robby Billast pareerde met de vuisten. Na een ingestudeerde vrijschop redde de Kampenhoutse doelman een poging van Gürsever. Na tien minuten beging Van De Walle een aanslag op de enkel van Wouter Rooms. Een uiterst zwakke ref Soors gaf voor deze brutale fout slechts geel terwijl de thuisspeler donkerrood verdiende. Een kermende Wouter Rooms riep iets naar de ref en kreeg net als de protesterende Arno Claes geel. Wouter Rooms kon niet verder en werd vervangen door Piet Dirix. Even later glipte Makengo door de buitenspelval maar z’n schot ging voorlangs buiten. Halfweg de eerste helft werd geel-blauw sterker. Doelman Kartite weerde een hard schot van Arno Claes en redde ook de rebound van invaller Piet Dirix. Bij een vrije trap van Arno Claes kon Dieter Van Den Broeck de bal net niet in doel verlengen. Na een volgende vrijschop van Arno Claes schoot Dieter Van Den Broeck over doel. Na een duidelijke duwfout van Suarez op Jente Van Ongeval legde de ref de bal op de stip. Piet Dirix zag zijn strafschop via de twee palen buiten gaan. Na goed samenspel met Ado Bushiri redde doelman Kartite een schot van Piet Dirix. Even later kreeg Kampenhout een tweede strafschop na een fout op Kwinten Van Den Broeck. Op aangeven van zijn assistent legde Soors de bal opnieuw op de stip. Dit zorgde voor heel wat tumult bij Crossing waardoor het spel enkele minuten stillag. Dat oponthoud werkte blijkbaar want ditmaal redde doelman Kartite de elfmetertrap van Dieter Van Den Broeck. Eén minuut later kreeg Kwinten Van Den Broeck een erg opzichtige duw in de rechthoek. Duidelijker kan een strafschop niet zijn maar een bange scheidsrechter Soors durfde geen derde keer fluiten. Zo nog steeds 0-0 na eenbewogen eerste helft.

Kort na de pauze plofte een vrije trap van Arno Claes boven op de lat. Aan de overzijde kopte Suarez de bal naast doel. Voor Kampenhout besloot Ado Bushiri naast doel en was doelman Kartite bij de pinken bij een vrijschop van Arno Claes. Thuisspeler Sevik ging aan de haal maar schoot rakelings voorlangs. In het slotkwartier ging SK op zoek naar het winnende doelpunt. Dieter Van Den Broeck probeerde het tweemaal met een vrijschop maar Kartite was attent. Ado Bushiri kapte zich goed vrij maar trapte dan pal op doelman Kartite. Op de tegenaanval kregen de Brusselaars nog een prima kans. De snelle Sevik ging door en haalde uit onder de lat waar een uitstekende Robby Billast de bal over doel tikte. In de slotfase kreeg de agressieve thuisploeg, die liefst zes gele kaarten slikte, het verdiende deksel op de neus. Arno Claes nam aan de hoekschopvlag een vrije trap en Kwinten Van Den Broeck kopte de bal aan de eerste paal voorbij Kartite (0-1). Nadien had Crossing niet meer de tijd om te reageren. Daar ook Bierbeek en Hoeilaart wonnen, blijft de titelstrijd in eerste provinciale wellicht ongemeen spannend tot de allerlaatste speeldag. (JG)

Crossing Schaarbeek: Kartite, Noto-Millefiori, Suarez, Gürsever (59’ Radman), Ben Hamane, Makengo, Kingji, Sevik, Hasevoet, Van De Walle, Hammas.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi (63’ Quintana), Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (63’ Camara), Rooms (12’ Dirix), Bushiri.

Doelpunt: 89’ K. Van Den Broeck (0-1).
Gele kaarten: Van De Walle, Hammas, Kartite, Makengo, Sevik, Noto-Millefiori, Rooms, Claes, K. Van Den Broeck.
Arbitrage: Arnaud Soors bijgestaan door Daniele Dosi en Bachir El-Yaakoubi.

|Geplaatst door Webmaster op maandag 24 april 2017 - 14:11:41 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 09 april 2017
Geel-blauw blijft steken op scoorloos gelijkspel

img_7576_1_1.jpg
Jente Van Ongeval wint een kopduel van bezoeker Ousmane Sow. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – Renaissance Club Schaarbeek 0

Thuis tegen Renaissance Club Schaarbeek is geel-blauw niet verder geraakt dan een pover scoorloos gelijkspel. Voor de pauze kreeg SK enkele mogelijkheden tegen een verdedigend ingesteld Schaarbeek. Kampenhout claimde ook tweemaal vergeefs een strafschop. Na de pauze waren bij de Brusselaars alle middelen goed om het tempo uit de wedstrijd te halen. Maar SK vond niet de sleutel om het Schaarbeekse slot te ontgrendelen en kwam in het slot nog goed weg met twee bezoekende pogingen die het doelhout likten. Zo bleef het 0-0 na een teleurstellende partij.

Geel-blauw dreigde meteen met een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack. Doelman Clercq tikte de bal over de lat in hoekschop. Even later bracht Dieter Van Den Broeck de bal van op links voor doel waar Wouter Rooms net niet bij de bal kon. Aan de overzijde kopte Mouallali bij een hoekschop naast doel. Piet Dirix kreeg een Schaarbeeks knietje te verwerken en werd vervangen door Sanne Oliviers. Kampenhout bleef voor de aanval kiezen. Dieter Van Den Broeck speelde Wouter Rooms vrij maar die besloot voorlangs. Eén minuut later zette Ado Bushiri zich goed door maar hij werd afgeblokt. Aanvoerder Christophe Tack mocht een vrije trap nemen op een interessante plaats maar kreeg de bal niet over de bezoekende muur. Halfweg de eerste helft werd Wouter Rooms neergetrokken door Sadjaliou Sow maar de scheidsrechter zach er geen strafschop in. Even later werd ook Jonathan Lusadusu gelegd na een prima inspanning maar opnieuw ging de bal niet op de stip. Sanne Oliviers probeerde het dan maar van ver maar schoot naast doel. Bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack kopte Ado Bushiri over doel.

Ook in de tweede helft bleef SK zoeken naar dat doelpunt. Toch was de eerste kans voor de bezoekers. Na balverlies van Arno Claes duwde doelman Robby Billast een knal van Mjahid in hoekschop. Op aangeven van Arno Claes schoot Wouter Rooms goed maar doelman Clercq weerde af. In de rebound ging de poging van Ado Bushiri naast doel. Een poging van Sanne Oliviers belandde in hoekschop en een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack ging over doel. Doelman Clercq redde een gekraakt schot van Dieter Van Den Broeck. Aan de overkant ging een vrije trap van Mjahid een metertje naast doel. Schaarbeek, duidelijk voor één punt gekomen, ging meer en meer tijd winnen. Kampenhout ging in het slotkwartier meer risico’s nemen. Bij een zeldzame tegenprik likte een voorzet van Ousmane Sow de dwarsligger. Vijf minuten voor tijd trapte Dieter Van Den Broeck een vrijschop over doel. Ook een poging van de mee naar voor gestuurde Jente Van Ongeval miste het doelkader. In de toegevoegde tijd ontsnapte SK zelfs nog aan een tegendoelpunt. De ingevallen Calmaz plaatste de bal buiten bereik van Robby Billast maar het leer likte opnieuw de lat. Zo bleef het 0-0 na een teleurstellende wedstrijd. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Dirix (12’ Oliviers), Rooms, Bushiri (66’ Camara).
Renaissance Club Schaarbeek: Clercq, Mouallali, Mjahid, S. Sow, Saoudi, Bassir (73’ Kato Irenge), Cil, O. Sow, Chaib Yousfi (82’ Calmaz), Bouyfoulkitne, Epunzola.

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Van Ongeval, Chaib Yousfi, Epunzola, Mjahid, S. Sow, Cil.
Arbitrage: Wim De Mulder bijgestaan door Henri Elsoucht en Frans Schoonjans.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 09 april 2017 - 20:33:57 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 26 maart 2017
KAMEROEN TRAINT OP KAMPENHOUT !!

cameroon.png
Op zaterdag 25 en zondag 26 maart kwam de Nationale ploeg van Kameroen (Afrikaans kampioen)
trainen op het veld van SK Kampenhout (Zeypestraat)
 
Er waren trainingsessies met Hugo Broos.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 maart 2017 - 21:47:39 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
SK wordt opnieuw leider na ruim verdiende uitzege

img_6937_1_1.jpg
Ado Bushiri wordt gefeliciteerd nadat hij er 1-3 van maakte. (© foto Jeroen Goolaerts)

RC Butsel 2 – SK Kampenhout 4

Geel-blauw deed dit weekend een uitstekende zaak. Het won zelf met 2-4 tegen hekkensluiter Butsel terwijl concurrent Bierbeek verrassend punten verloor tegen staartploeg Grez-Doiceau. SK was een half uur heer en meester maar enkel Wouter Rooms scoorde. De enige thuisaanval leverde meteen de 1-1 op, ook de stand bij de rust. Na de pauze maakte SK het verschil in het vierde kwartier met goals van Dieter Van Den Broeck en Ado Bushiri. In het slot scoorde Butsel tegen maar in de toegevoede tijd legde de ingevallen Piet Dirix op de tegenaanval de eindstand vast.

Kampenhout nam van bij de aftrap het heft in handen op de Butselse akker. Dieter Van Den Broeck zorgde voor het eerste gevaar maar doelman Van De Vel zat er goed tussen. Eén minuut later schoot Ado Bushiri uit een schuine hoek en veegde de thuisdoelman de bal in hoekschop. Dan kreeg SK enkele hoekschoppen. Bij de laatste corner van aanvoerder Christophe Tack kopte Kwinten Van Den Broeck naast doel. Geel-blauw bleef goed combineren en drukte Butsel achteruit. Na een persoonlijke actie schoot thuisspeler Tack naast doel. Even later kwam Kampenhout verdiend op winst. Bij een doorbraak van Sanne Oliviers werd die foutief afgestopt. De scheidsrechter gaf balvoordeel zodat Wouter Rooms alleen kon doorgaan en afronden (0-1). Twee minuten later stopte doelman Van De Vel een poging van Ado Bushiri. Na een vrije trap stopte Robby Billast in twee tijden een poging van De Smet. Even voor het halfuur was SK tweemaal dicht bij 0-2. Eerst kon Ado Bushiri een teruglegger van Dieter Van Den Broeck niet afronden. Vlak hierna werd Wouter Rooms aangetikt in de rechthoek. Hij bleef op de been en bediende Ado Bushiri die naast kopte. Hier had geel-blauw een strafschop kunnen krijgen. Twee minuten later kreeg Kampenhout het deksel op de neus toen Bache na de eerste vloeiende thuisaanval hard overhoeks binnenschoot (1-1). Daarna zat Butsel even beter in de partij maar doelgevaar leverde dat niet op. Met de rust in zicht ging Dieter Van Den Broeck zijn kans maar doelman Van De Vel ging plat.

SK hoorde tijdens de rust dat concurrent Bierbeek op een gelijkspel bleef steken en ging dadelijk op zoek naar het tweede doelpunt. Butsel had enkele stevige overtredingen nodig om de bezoekers af te houden. Uiteindelijk had geel-blauw een stilstaande fase nodig voor dat tweede doelpunt. Jente Van Ongeval verlengde een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack tot bij Dieter Van Den Broek die van dichtbij scoorde (1-2). Twee minuten later stuurde Kwinten Van Den Broeck Ado Bushiri diep. Die schudde De Smet af en kogelde de bal staalhard in de linkerbovenhoek (1-3). Wouter Rooms probeerde het uit een schuine hoek maar Van De Vel duwde in hoekschop. Bij die hoekschop van Christophe Tack redde de thuisdoelman een kopbal van Ado Bushiri. Kampenhout controleerde makkelijk de wedstrijd terwijl Butsel een geslagen indruk liet. Tack kon wel eens schieten maar Robby Billast was attent. In de slotfase schoot Bache van buiten de rechthoek en de botsende bal verraste doelman Robby Billast (2-3). Plots droomde de thuisploeg van een onwaarschijnlijke terugkeer en gooide alle ballen naar voor. Geel-blauw hield echter het hoofd koel en scoorde in de toegevoegde tijd nog een vierde keer. Opnieuw Kwinten Van Den Broeck lanceerde de ingevallen Piet Dirix en die schoot de bal voorbij Van De Vel (2-4). Meteen daarna floot de scheidsrechter af en wist SK dat het opnieuw leider is in eerste provinciale. (JG)

RC Butsel: Van De Vel, Van Den Bergh, Bache, Verreckt (74’ Ekongolo), Janssens (64’ Socquet), Tack, Vellemans (87’ Ronsmans), De Smet, Tambeur, Vanleene, Beelen.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Oliviers (76’ Verbauwhede), D. Van Den Broeck, Rooms (64’ Dirix), Bushiri (74’ Camara).

Doelpunten: 21' Rooms (0-1), 31' Bache (1-1), 57' D. Van Den Broeck (1-2), 59' Bushiri (1-3), 86' Bache (2-3), 90+3' Dirix (2-4).
Gele kaarten: Beelen, De Smet, Oliviers.
Arbitrage: Christophe Carrein bijgestaan door Bart Pelgrims Rens en Willy Laermans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 maart 2017 - 21:42:24 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 23 maart 2017
Terugblik op de jaarlijkse kwis

De jaarlijkse kwis is een succes over de hele lijn geworden. Een volle zaal met 38 ploegen en een (soms te) geweldige sfeer. Na afloop heb ik niets dan lovende kritiek gehoord. Sommige ploegen vonden het iets te moeilijk maar de meeste ploegen vonden het zeer gevarieerd en zelfs leerrijk. Het werd een bijzonder spannende strijd die met slechts één puntje verschil gewonnen werd door Natuurpunt Kampenhout voor Olga 2. De heren van WITLOV vulde het podium aan op slechts vijf punten van de winnaar.Enkele statistieken: in Ronde 1 werd vlot gescoord met als toppers Natuurpunt Kampenhout (24/26) en Korneel en zijn Kornuiten (23/26). Ronde 2 leek veruit de moeilijkste. 
 
De fotoronde werd aangevoerd door (alweer) Natuurpunt Kampenhout en Olga 2. Beide ploegen haalden 25 op 30. Ronde 4 werd overtuigend gewonnen door Viper 5 en de Vivino's met 9 op 10 waar de eerste 2 uit de stand slechts 6 op 10 scoorden. In ronde 5 werd er een maximum gescoord door Natuurpunt Kampenhout net voor Olga 1, Olga 2 en Barça U9 met 9 op 10. In de toch vrij moeilijke triple ronde scoorde WITLOF maar liefst 24 op 30 net voor de Kwispedoors met 23 op 30. In de geluidsronde bleek OTB de sterkste (24/26) net voor 3 kleine en ne grote (23/26).
 
Enkele merkwaardigheden: er werd één maximum gescoord door Natuurpunt Kampenhout in ronde 5. Er werden ook 2 unicums (vragen waarop maar 1 ploeg het antwoord wist) genoteerd door OTB (Johannes Brahms) en de Kwispedoors (Tom Dumoulin). 

Er zijn ook ploegen die zéér wisselvallig presteerden. Viper 5 scoorde 9/10 in ronde 4 terwijl ze in ronde 6 maar 9 op 30 haalden. 3 kleine en ne grote haalde maarliefst 23/26 in ronde 7 (op één na het meeste) terwijl ze in ronde 3 met 10 op 30 eindigden (op één na het minste). En tenslotte onze eervol laatste De Kozijntjes haalde in de geluidsronde 18/30 wat evenveel was dan de nummers 1, 3, 5, 6 en 7 van de rangschikking. Misschien volgend jaar een mix maken van deze ploegen? Mij rest ten slotte alleen nog iedereen te danken voor de plezierige avond en tot volgend jaar.

Klik op "Lees verder" voor de eindstand.

Indien er vragen zijn of bemerkingen over de kwis kan je me altijd mailen (polvandenberg@hotmail.com)[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 23 maart 2017 - 09:27:21 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 19 maart 2017
Geel-blauw boekt deugddoende zege na mindere periode

img_6593_1_1.jpg
Dieter Van Den Broeck ontzet de bal voor bezoeker Adil Ben Kassem. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – RSD Jette 0

Geel-blauw weet opnieuw wat winnen is. Aangemoedigd door heel wat jeugdspelers, naar aanleiding van de jeugddag, boekte SK een deugddoende 1-0 zege tegen RSD Jette. Kampenhout had de wedstrijd goed onder controle en kreeg de beste kansen voor de rust. Toch moest Jente Van Ongeval een bal van de lijn vegen. Vlak na de pauze trapte de ingevallen Wouter Rooms geel-blauw op winst. Enkele minuten later miste Dieter Van Den Broeck een strafschop zodat het nog spannend bleef tot het laatste fluitsignaal. De krappe maar verdiende winst kwam toch niet meer in gevaar.

Al in de eerste minuut kreeg Kampenhout een dot van een kans. Op aangeven van Ado Bushiri kreeg Dieter Van Den Broeck een open schietkans maar hij kreeg de bal niet tussen de palen. Steve Camara kon na een rush op links afdrukken maar doelman Coppens stopte de bal. Daarna volgde veel middenveldspel en was het lastig voetballen door de harde wind. Kampenhout bleef voor de aanval kiezen. Bij een doorbraak van Steve Camara werd de bal net op tijd weggewerkt. Aan de overzijde was Hamdi de bedrijvigste bezoeker. Eerst schoot hij naast doel, even later ging doelman Robby Billast plat. Na ruim een halfuur ontsnapte SK aan een achterstand. Opnieuw Hamdi nam Robby Billast met een subtiel lobje te grazen maar gelukkig kon een attente Jente Van Ongeval in extremis de bal van de lijn vegen. In het slot van de eerste helft liep Kampenhout meermaals in de buitenspelval, zodat er gerust werd bij 0-0.

Tijdens de rust bracht trainer Jo Claes met Wouter Rooms een frisse kracht tussen de lijnen en dat rendeerde onmiddellijk. Kwinten Van Den Broeck speelde Wouter Rooms vrij en die vloerde doelman Coppens met een laag gekruist schot in de verste hoek (1-0). Meteen het allereerste doelpunt dat op het nieuwe scorebord mocht pronken! Vier minuten later werd bezoekend handspel met een strafschop bestraft. Dieter Van Den Broeck schoot die echter naast het doel zodat de 1-0 op het bord bleef. De Brusselaars bleven er zo in geloven en dreigden enkele keren. Robby Billast redde een poging van Hamdi en een vrije trap van Dos Santos De Matos vloog naast doel. De bedrijvige Hamdi schoot nogmaals op doel maar vond een secure Robby Billast op z’n weg. Wouter Rooms leek op weg naar z’n tweede doelpunt maar werd nog afgevlagd. Even later kreeg Ado Bushiri een goede schietkans maar doelman Coppens redde. Ook Kwinten Van Den Broeck ging z’n kans maar de bezoekende doelman weerde af. Het bleef dus spannend en in de slotfase werd Jette opnieuw gevaarlijk. Na een vrije trap kon Ruiz vrij inkoppen en was er een goede Robby Billast nodig om in hoekschop te duiken. Ook bij de laatste poging van Dos Santos De Matos liet de Kampenhoutse doelman zich niet meer verrassen. Met deze nipte maar verdiende zege tankte SK alvast vertrouwen voor de laatste vijf duels. Proficiat mannen! (JG)


SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (88’ Verbauwhede), Camara (46’ Rooms), Dirix, Bushiri (72’ Oliviers).
RSD Jette: Coppens, Kouyate, Moussaoui, Mangubu Kiesse, Ben Kassem, Dos Santos De Matos, Hamdi (82’ Njangui), Stuer (77’ Requejo), Benali (77’ El Yassine), Ruiz, Tsimpaka.

Doelpunt: 47' Rooms (1-0).
Gele kaarten: Dirix, Bushiri, Mangubu Kiesse.
Arbitrage: Sven Van Extergem bijgestaan door Niels Gentens en Azzedine Ben Khayat.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 19 maart 2017 - 21:24:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  1 [2] 3 ... 22 23 24
Vorige Wedstrijd

Sporting Kampenhout 0 – CS Machelen 1
Volgende Wedstrijd

EERSTE PLOEG - 1 PROV.
K.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
2017-logo-kskheist02948.jpg23 aug 2017
20:00
2017_logo_sporting_kampenhout.jpg
CMP. KSK HEIST - TERR.1
LOSTRAAT, 50
2220 HEIST-OP-DEN-BERG
015/24.49.65

 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 19 augustus 2017
09:00 - 11:25U10TORNOOI KVC BOOISCHOT
09:30 - 13:50U17TORNOOI WOLFSDONK SP.
10:00 - 13:20U7DUIVELTJES DAG HO.BIERBEEK
10:00 - 17:00U8DUIVELTJESDAG HO.BIERBEEK
11:45 - 14:20U12TORNOOI KVC BOOISCHOT
14:00 - 17:50U13TORNOOI WOLFSDONK
14:30 - 18:25U15TORNOOI KVC BOOISCHOT
zondag 20 augustus 2017
14:00 - 16:05U7CUP
KVC.KESSEL-LO 2000
14:00 - 17:50U11TORNOOI WOLFSDONK SP.
16:20 - 18:15U9CUP KVC.KESSEL-LO 2000
maandag 21 augustus 2017
20:00RESERVENHO.VELTEM - SP.KAMPENHOUT
woensdag 23 augustus 2017
20:00EERSTE PLOEGK.SK HEIST - SP. KAMPENHOUT
zaterdag 26 augustus 2017
12:30U17SP. KAMPENHOUT - KVC.HAACHT
09:00 - 11:30U8JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
13:00 - 15:30U10JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
16:15 - 18:45U11JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
zondag 27 augustus 2017
09:00 - 13:05U15NJEUGDTORNOOI KFC.LENNIK
13:00 - 15:30U12JEUGDTORNOOI VC.BERTEM-LEEFDAAL
dinsdag 29 augustus 2017
19:30EERSTE PLOEGKVC. HAACHT - SP. KAMPENHOUT
Aankomende Evenementen

  
 
 
 
(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.