Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Uitnodiging lunch 11 sept 2016

skklunch2016.jpg
 
zondag 21 augustus 2016
Kampenhout stoot door naar volgende ronde in beker

1617sk-wolfsdonk.jpg
Sanne Oliviers (links) scoorde de gelijkmaker tegen Wolfsdonk. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – Wolfsdonk Sport 1

Geel-blauw heeft zich met een vierde opeenvolgende bekerzege geplaatst voor de volgende ronde van de beker van Brabant. Een, op basis van de eerste helft, verdiende 2-1 winst tegen Wolfsdonk volstond. SK had van in het begin van de partij overwicht maar toch kwam de tweedeprovincialer verrassend op voorsprong. Faesen werd vrijgespeeld op rechts en rondde fraai af (0-1). Geel-blauw was niet van slag en was al snel dicht bij de gelijkmaker. Na een hoekschop kopte Jente Van Ongeval in maar de bal werd op de lijn gered. Even later was de verdiende gelijkmaker een feit. Sanne Oliviers zette bezoeker Mens in de wind en vlamde van op 20 meter de bal in doel (1-1). 
Kampenhout ging door en kwam vrij snel op voorsprong. Doelman Vercammen kreeg een poging van Ado Bushiri niet onder controle en de goed gevolgde Dylan Wauters scoorde met een lob (2-1). Ado Bushiri had een derde doelpunt aan de voet maar Vercammen redde. Sanne Oliviers bediende Ado Bushiri die hard over doel knalde. 
Na de rust zette Wolfsdonk alles op alles terwijl SK zich beperkte tot de het controleren van de wedstrijd. Veel middenveldspel en weinig diepgang dus. De bezoekers probeerden wel maar konden doelman Robby Billast nooit bedreigen. In deze mindere tweede helft werd er dus niet meer gescoord zodat het finaal 2-1 bleef. 
De bezoekers wonnen nadien de strafschoppen met 3-4. (JG)SK 

Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (68’ Baway Elua), Wauters, Oliviers (73’ Quintana), Camara, Bushiri (88’ Stevens).
Wolfsdonk Sport: Vercammen, Faesen, Janssens (88’ Evers), Paulus, Vanstraelen, Pollet, Gemici, Mens, Huybrechts (62’ Verhoeven), Van Vlasselaer, Lem (69’ Verbraeken).

Doelpunten: 13’ Faesen (0-1), 20' Oliviers (1-1), 28' Wauters (2-1).
Gele kaarten: Van Ongeval, Gemici.
Arbitrage: Bram Volders.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 21 augustus 2016 - 19:44:45 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 17 augustus 2016
Geel-blauw wint met forfaitcijfers van buur

1617sk-kampelaar.jpg
Ado Bushiri (centraal) stond tweemaal aan het kanon tegen SK Kampelaar. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 5 – SK Kampelaar 0

Rustig meesterschap van de thuisploeg tegen buur SK Kampelaar. Jonathan Lusadusu zette doelman Janssens meteen aan het werk maar dat deed Koekoeckx even later ook met overbuur Stevens. Na een collectieve aanval trapte Kwinten Van Den Broeck SK op winst (1-0). Sander Van Grunderbeeck schoot in één tijd naast doel. Dieter Van Den Broeck speelde Ado Bushiri vrij die knap in de draai scoorde (2-0). Janssens haalde nog een vrije trap van Christophe Tack van onder de lat. 
Na de koffie bleef Kampenhout heer en meester. Jonathan Lusadusu, Ado Bushiri en Dieter Van den Broeck zetten doelman Janssens aan het werk. Toen opnieuw Janssens de doorgebroken Ado Bushiri afstopte, scoorde Sander Van Grunderbeeck met een lobbal (3-0). Even later kopte een bezoeker een voorzet van Christophe Tack in eigen doel (4-0). En nog was het niet gedaan want vijf minuten later schoot Ado Bushiri de bal in de verste hoek (5-0). In de slotfase was bezoeker Trullemans nog dicht bij de eerredder maar Stevens redde. (JG)

SK Kampenhout: Stevens, Tack (70’ Bosschaerts), Van Ongeval, Chaabi (61’ De Beuckelaer), K. Van Den Broeck, Claes, Lusadusu, Van Grunderbeeck (70’ Peeters, 83’ Oliviers), D. Van Den Broeck (61’ Verbauwhede), Camara (61’ Bendella), Bushiri.

Doelpunten: 17' K. Van Den Broeck(1-0), 29' Bushiri (2-0), 61' Van Grunderbeeck (3-0), 64' own-goal (4-0), 69' Bushiri (5-0).
Arbitrage: Sven Van Extergem bijgestaan door Maurice Vanhamel en Philippe Tanesy.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 17 augustus 2016 - 22:48:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 14 augustus 2016
Geel-blauw wint vlot met drie goals in zes minuten

1617holsbeek-sk.jpg
Yassine Chaabi wint een duel van thuisspeler Jonas Polet. (© foto Jeroen Goolaerts)

VK Holsbeek 0 – SK Kampenhout 3

Kampenhout boekte een even makkelijke als duidelijke 0-3 zege bij VK Holsbeek, dat nooit gevaarlijk was. De eerste dreiging kwam er met een gekraakt schot van Yassine Chaabi. Even later schoot Ado Bushiri in de draai maar doelman De Clercq redde. Na een snelle doorbraak legde Sanne Oliviers breed op Ado Bushiri maar zijn poging werd opnieuw gestopt door De Clercq. Na de drankpauze ging de partij aan een gezapig tempo verder tot SK het welletjes vond en drie keer scoorde in amper zes minuten. Piet Dirix legde af voor Jonathan Lusadusu die met een afgeweken schot raak trof uit de tweede lijn (0-1). Eén minuut later profiteerde Piet Dirix van balverlies bij Holsbeek om op snelheid door te gaan en binnen te trappen (0-2). Na een vrije trap van Sanne Oliviers kopte Yassine Chaabi aan de tweede paal in maar doelman De Clercq voorkwam erger. Twee minuten later kon Sanne Oliviers aan de haal gaan en ook hij vloerde rustig de thuisdoelman (0-3). In het begin van een overbodige tweede helft was de thuisploeg met een kutsbal dicht bij de eerredder maar aanvoerder Christophe Tack veegde de bal van de lijn. 
Aan de overkant werd Piet Dirix gelegd in de rechthoek. De scheidsrechter zag er geen strafschop in. Na een vierdubbele wissel bij Kampenhout veranderde het spelbeeld niet. Steve Camara kon op snelheid doorgaan maar hij schoot in het zijnet. Christophe Tack knalde een vrijschop in de muur. Na een nieuwe vrije trap van de aanvoerder schoot Jasper Verbauwhede over doel zodat het 0-3 bleef. Holsbeek won de afsluitende strafschoppenreeks wel met 4-2. (JG)

VK Holsbeek: De Clercq, Mbiye Beya (83’ Uytterhoeven), Neutjens, Verbruggen (67’ Geris), B. De Keyser, F. De Keyser, Bollens, De Groote, Saenen (46’ Roels), Polet (46’ Van Den Broucke), Lefèvre.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Lusadusu, Chaabi (61’ Claes), Camara, Verbauwhede, Quintana, Rooms (61’ Bosschaerts), Oliviers (61’ Van Grunderbeeck), Dirix (61’ Vandevenne), Bushiri.

Doelpunten: 36' Lusadusu (0-1), 37' Dirix (0-2), 42' Oliviers (0-3).
Gele kaarten: De Groote, Neutjens, Oliviers.
Arbitrage: Dylan Breyssem.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 14 augustus 2016 - 22:46:33 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 10 augustus 2016
Geel-blauw zet scheve situatie recht in drie minuten.

img_9802_1_web.jpg
 Jonathan Lusadusu tikt de bal weg voor de neus van Claude Vanderheyde. (© foto Jeroen Goolaerts)
  
FC Melsbroek 2 – SK Kampenhout 3
 
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 10 augustus 2016 - 23:07:31 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 07 augustus 2016
Verjongd SK na de rust vlot voorbij onmondig Binkom

1617_sk-binkom.jpg
Bezoeker Ward Derden probeert doelpuntenmaker Piet Dirix af te stoppen. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 3 – FC Binkom 0

Een fel verjongd SK heeft de eerste bekerwedstrijd met 3-0 gewonnen van Binkom. De bezoekers begonnen het best toen Ceulemans al snel de paal trof en Vranckx naast doel besloot. Geel-blauw scoorde bij de eerste goede aanval. Ado Bushiri zette laag voor doel van op rechts waar de vrijstaande Piet Dirix raak trof (1-0). Robby Billast redde een schot van Vuchelen. Aan de overzijde besloot Miguel Quitana op de doelman en werd Sanne Oliviers afgeblokt. Doelman Robby Billast redde een vrije trap van Vranckx terwijl Deconinck werd afgeblokt. Na de pauze hield doelman Renders Ado Bushiri van een goal en werd een poging van Piet Dirix van de lijn gehaald. Even later rolde Ado Bushiri de hele Binkomse verdediging op, doelman incluis, om dan rustig af te ronden (2-0). Wat later stond Ado Bushiri weer op de goede plaats bij een vrijschop van Sanne Oliviers. Ditmaal schoot hij de bal staalhard in het dak van het doel (3-0). Zo was de partij nog voor het uur gespeeld. Een moegestreden Binkom kreeg niets meer klaar en bij SK joegen Sander Van Grunderbeeck, Sanne Oliviers en Piet Dirix vergeefs een vierde doelpunt na. In het slot voorkwam een prima Robby Billast de eerredder van Vuchelen en kon ook Derden niet afronden. Kampenhout faalde ook niet van op de stip en won de afsluitende reeks met 4-3. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Lusadusu, Bosschaerts, Van Hoek, Camara, Verbauwhede (74’ Bendella), Quintana (74’ Heyvaert), Oliviers, D. Van Den Broeck (67’ Van Grunderbeeck), Dirix, Bushiri (59’ Baway Elua).
FC Binkom: Renders, Coosemans (76’ Duchateau), Blevi, Ceulemans, Veuchelen, Derden, Vranckx, Deconinck (67’ Fortan), Vuchelen, Mollu (59’ Vandoren), Keuppens.

Doelpunten: 16’ Dirix (1-0), 49' Bushiri (2-0), 57' Bushiri (3-0).
Gele kaarten: Camara, Verbauwhede, Quintana, Ceulemans.
Arbitrage: Bart Alen.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 07 augustus 2016 - 21:21:38 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 04 augustus 2016
Geel-blauw maakt 3-1 achterstand goed in slotfase

16-17_diegem-sk.jpg
Ado Bushiri, hier in duel met Maxim Spaey, scoorde tweemaal in het slot. (© foto Jeroen Goolaerts)

Diegem Sport 3 – SK Kampenhout 3

Quintana schoof de eerste kans naast maar aan de overkant scoorde Merko wel. De thuisdoelman hield Van Hoek van een doelpunt en Camara ging de doelman voorbij maar vergat te scoren. Na handspel scoorde Lusadusu van op de stip de verdiende 1-1. Camara schoot over doel. Op slag van rust knalde opnieuw Merko de bal in de verste hoek. Na de pauze schoot Laklia de thuisploeg op 3-1 en leek de buit binnen. SK kwam beter in de match en de doelman redde knap een schot van Dieter Van Den Broeck. Even later glipte Bushiri door de buitenspelval om dan fraai af te ronden. Nog geen twee minuten later ging Bushiri weer aan de haal en opnieuw was het raak: eindstand 3-3 na een leuke pot voetbal. (JG)

SK Kampenhout: Nuyts, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Claes (67’ Heyvaert), Van Hoek (46’ Bosschaerts), Verbauwhede, Quintana (67’ Van Grunderbeeck), Oliviers (46’ D. Van Den Broeck), Camara, Dirix, Baway Elua (46’ Bushiri).   

Doelpunten: 5' Merko (1-0), 21' Lusadusu (1-1, strafschop), 44' Merko (2-1), 54' Laklia (3-1), 79' Bushiri (3-2), 81' Bushiri (3-3).
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Maurice Vanhamel en Philippe Tanesy.

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 04 augustus 2016 - 08:21:27 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 01 augustus 2016
SK Kampenhout met realistische ambitie naar het nieuwe seizoen

 16-17_nieuwkomers_web.jpg
Negen van de elf nieuwkomers. Boven, (v.l.n.r.): Jonathan Lusadusu, Ado Bushiri, Wouter Rooms, Jente Van Ongeval, Bernard Nuyts.
Onder, (v.l.n.r.): Seppe Heyvaert, Miguel Quintana, Sanne Oliviers, Patrick Baway Elua. Yassine Chaabi en Tom Vandezande ontbreken op de foto. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
 
Op de traditionele ploegvoorstelling opende voorzitter Geert Heremans met een terugblik op het knappe seizoen 2015-2016. “We hadden een driejarenplan om onze verloren plaats in eerste provinciale weer in te nemen. Maar de coach en de spelers klaarden de klus al op twee jaar. Chapeau dat ze dit klaarspeelden. Met 66 punten werd het een verdiende titel waarbij we een fel aanklampend Tervuren-Duisburg konden afhouden na een erg spannende titelstrijd. Als kers op de taart hadden we met William Acke (28 doelpunten) ook de topschutter van de reeks in de ploeg. Om maar te zeggen dat we als bestuur heel trots zijn op deze prestatie.”
“Ook in eerste provinciale wil SK Kampenhout een rol van betekenis spelen. Er is geen enkele druk van het bestuur uit maar een plaats in de middenmoot, ergens tussen zes en tien, moet wel lukken. Hiermee zou het bestuur heel blij zijn.”
 
Nadien werden de elf nieuwkomers één voor één naar voor geroepen om zich kort voor te stellen en kreeg ook kapitein Christophe Tack het woord. “Het was inderdaad een topseizoen met een ongelofelijke ontknoping. Zeker als je weet dat we in die laatste wedstrijd pas na 65 minuten scoorden. Maar we wisten vooraf dat we moesten winnen en eens op het veld viel alle druk weg. Na ons doelpunt was het enkel nog aftellen naar dat verlossende eindsignaal. Enkele jongens stopten in het tussenseizoen maar ik besliste om nog één jaar door te gaan. Ja, normaal gezien wordt dit mijn allerlaatste seizoen als speler.”
 
Tot slot kwam trainer Jo Claes aan het woord. “Het is altijd leuk om kampioen te worden maar als trainer voel je de stress op de bank en beleef je alles veel intenser. We zitten nu een jaar voor op schema maar veel ervaren jongens zijn in het tussenseizoen gestopt met voetballen. Het is niet makkelijk om hen te vervangen.”“Ik moet wel zeggen dat ik heel tevreden ben over de huidige kern. Ik ben blij met wat ik de voorbije tien dagen heb gezien tijdens de stage en op de trainingen. Ook in de oefenwedstrijd tegen Sterrebeek speelden we een sterk halfuur. Wat betreft onze ambitie moeten we in de eerste plaats realistisch blijven. Een overgangsseizoen is een vies woord. Het behoud primeert en verder moeten we het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. We gaan in ieder geval elke week spelen om te winnen. Met elf blijvers en evenveel nieuwkomers waren er aanvankelijk nogal wat vraagtekens. Maar na een geslaagde stage, een combinatie tussen hard werken en veel fun, en een aantal trainingen heb ik het gevoel dat de mayonaise begint te pakken.”
“Eerste provinciale is echt een sterke en vervelende reeks. Ik bekijk het als een serieuze stap voorwaarts. Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden en je moet iedere keer voluit gaan om een resultaat neer te zetten. We komen wel uit die sterke en heel evenwichtige A-reeks en dat is misschien een voordeel. We krijgen meteen enkele sterke teams te bekampen bij de start van de competitie. Wat mij betreft steken Bierbeek en Braine er wat bovenuit. Ook van Sporting Brussel en Hoeilaart hoorde ik veel goeds. En enkele andere ploegen hebben zich gevoelig versterkt. We staan nu voor een maand van intensieve voorbereiding om klaar te zijn voor de competitiestart op 28 augustus.” (JG)
 
De vernieuwde technische staf:
hoofdtrainer Jo Claes (T1), bijgestaan door hulptrainer Quentin Decoster (T2) en keeperstrainer Ad Stevens (T3). Luc Silvrants blijft actief als ploegafgevaardigde.

Nieuwkomers:
Ado Bushiri (17/06/1991), aanvaller van CS Machelen 
Yassine Chaabi (17/07/1989), verdediger van ERC Hoeilaart
Patrick Elua (11/06/1988), aanvaller van La Louvière
Seppe Heyvaert (30/01/1998), verdediger van OH Leuven
Jonathan Lusadusu (17/08/1991), verdedigende middenvelder van RC Etterbeek
Bernard Nuyts (10/01/1996), doelman van Olympia Wijgmaal
Sanne Oliviers (29-12-1988), linkerflankspeler van RC Butsel
Miguel Quintana (09/05/1989), verdediger van CS Machelen
Wouter Rooms (03-10-1984), rechterflankspeler van VC Sterrebeek
Tom Vandezande (03/04/1998), verdediger/middenvelder van OH Leuven
Jente Van Ongeval (12/01/1983), verdediger van KVW Zaventem
 
Blijvers: 
Robby Billast, Ben Bosschaerts, Steve Camara, Arno Claes, Piet Dirix, Christophe Tack, Dieter Van Den Broeck, Kwinten Van Den Broeck, Jasper Verbauwhede en Dylan Wauters.

Vertrekkers:
William Acke (Olympia Wijgmaal)
Camiel Coosemans (FCVV Elewijt)
Koen De Coninck (FC Perk)
Matthias De Coninck (HO Veltem)
Quentin Decoster (stopt, wordt T2)
Robin De Witte (Greunsjotters Vossem)
Fabian Hermans (VK Berg-Op)
Bart Indigne (VC Haacht)
David Pannis (stopt, wordt TVJO)
James Shallow (Greunsjotters Vossem)
Ad Stevens (stopt, wordt T3)
Kenneth Van Assche (FC Perk)
 
Voorstelling JVK project
Voor het eerst in de geschiedenis werken de drie Kampenhoutse clubs (VK Berg-Op, SK Kampelaar en SK Kampenhout) volledig samen in één grote jeugdwerking. Het project JVK (Jeugd Van Kampenhout) werd een tijdje geleden al voorgesteld en begint eraan in september. Voorzitter Geert Heremans: “Met meer dan 330 spelertjes, verdeeld in 24 ploegen, wordt dat een hele uitdaging. Meer dan ooit heeft de gemeente Kampenhout nood aan een degelijk kunstgrasveld. Dit moet er nu echt wel komen. De gemeente was altijd vragende partij om de jeugdwerking te centraliseren en met dit JVK project hebben we een ijzersterk dossier in handen. Er is al een eerste gesprek geweest met de gemeente en dat was heel positief. Hopelijk kom alles nu in een stroomversnelling en kunnen de werken binnen een jaar van start gaan. ”Onder impuls van TAJVO Christoph Jacobs richt SK Kampenhout ook een Kindervoetbalspeeltuin op. Hier zijn kinderen van drie en vier jaar welkom. De accenten liggen op balgewenning, leren omgaan met de bal en dit aan de hand van spelletjes. Hier worden dus de eerste stappen naar het jeugdvoetbal gezet. Een eerste training gaat door op zondag 4 september om 9.30 uur. Vanaf dan wordt dit nieuwe initiatief iedere zondagmorgen om 9.30 uur herhaald.

Opstart G-voetbal
Verder wordt er in Kampenhout ook gestart met G-voetbal. Initiatiefnemers zijn Fabrice Cassimans en zijn vrouw Els en Raymond Saelens en zijn vrouw Bea. Raymond Saelens gaf met plezier een woordje uiteg. “G-voetbal is er voor mensen met een beperking. Sinds onze start in de Paasvakantie hebben we al meer dan 20 inschrijvingen wat we een succes mogen noemen. Het plezier primeert en er is geen sprake van een echte competitie. De wedstrijden worden gespeeld op een duiveltjesveld. Ook buitenspel telt niet en er wordt ingetrapt in plaats van ingegooid.”Dit project, dat wij alvast toejuichen, komt er in samenwerking met RECREAS VZW. Een voorstelling van de werking met initiatietraining gaat door op dinsdag 23 augustus van 13 tot 16 uur aan de Zeype. Meer info over dit project kan je bekomen via G-voetbal.JVK@outlook.com.

Opstart tweede elftal in vierde provinciale
SK Kampenhout start dit seizoen voor het eerst met een tweede ploeg. Deze gaat uitkomen in vierde provinciale C. Trainer Jimmy Boogmans gaf tekst en uitleg. “We geven op deze manier een kans aan onze betere jeugdspelers uit de U21 en U17. Het grootste doel is hen klaar te stomen voor de A-kern om zo de stap naar eerste provinciale makkelijker te maken. In vierde provinciale krijgen ze meer tegenstand dan in de jeugdreeksen wat hun ontwikkeling alleen maar ten goede kan komen. Er is zeker en vast voldoende talent aanwezig. Die gasten kunnen allemaal voetballen en ze zijn er echt mee bezig. De reeks is heel aantrekkelijk met ploegen uit de buurt zoals Boortmeerbeek, Haacht, Tildonk, Herent en Steenokkerzeel.” Het tweede elftal speelt zijn thuiswedstrijden aan de Zeype op zaterdagavond om 19 uur. (JG)
 
|Geplaatst door Webmaster op maandag 01 augustus 2016 - 09:40:22 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 27 juli 2016
Geel-blauw onderuit na verdienstelijke oefenpartij

1617_sk_-_sterrbeek.jpg
Kwinten Van Den Broeck gaat in duel met bezoeker Yassin Gharmaoui. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – VC Sterrebeek 2
 
Geel-blauw begon het best met dreiging langs Dirix en Van Ongeval. Aan de overkant redde Camara een bal op de lijn maar seconden later scoorde Walid toch. Rooms schoot naast doel. Doelman Billast redde pogingen van Marion en Vuerinckx terwijl opnieuw Marion nipt naast kopte. Na rust kwam SK er enkele keren goed uit via de snelle Oliviers. Rooms kon net niet besluiten. Billast redde nog een lob van Benlouafi die even later de eindstand op het bord knalde. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack (46’ Heyvaert), Van Ongeval (76’ Van Laerhoven), Claes (76’ Vermeulen), Lusadusu, K. Van Den Broeck, Quintana (46’ Oliviers), Camara (76’ Van Hoek), Dirix (76’ Mayer), Rooms (63’ Van Grunderbeeck), Bushiri (46’ Baway Elua).

Doelpunten: 14' Walid (0-1), 74' Benlouafi (0-2).
Arbitrage: David Geets bijgestaan door Maurice Vanhamel en Philippe Tanesy.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 27 juli 2016 - 22:44:46 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 04 juli 2016
Transferoverzicht SK Kampenhout

De vernieuwde technische staf voor volgend seizoen bestaat uit :
hoofdtrainer Jo Claes (T1), hulptrainer Quentin Decoster (T2) en keeperstrainer Ad Stevens (T3).

Nieuwkomers :
Ado Bushiri (17/06/1991), aanvaller van CS Machelen 
Yassine Chaabi (17/07/1989), verdediger van ERC Hoeilaart
Patrick Elua (11/06/1988), aanvaller van La Louvière
Seppe Heyvaert (30/01/1998), verdediger van OH Leuven
Jonathan Lusadusu (17/08/1991), verdedigende middenvelder van RC Etterbeek
Bernard Nuyts (10/01/1996), doelman van Olympia Wijgmaal
Sanne Oliviers (29-12-1988), linkerflankspeler van RC Butsel
Miguel Quintana (09/05/1989), verdediger van CS Machelen
Wouter Rooms (03-10-1984), rechterflankspeler van VC Sterrebeek
Tom Vandezande (03/04/1998), verdediger/middenvelder van OH Leuven
Jente Van Ongeval (12/01/1983), verdediger van KVW Zaventem
 
Volgende spelers hebben bijgetekend voor het seizoen 2016-2017 : 
Robby Billast, Ben Bosschaerts, Steve Camara, Arno Claes, Piet Dirix, Christophe Tack, 
Dieter Van Den Broeck, Kwinten Van Den Broeck, Jasper Verbauwhede en Dylan Wauters.

Volgende spelers hebben de ploeg verlaten :
William Acke (Olympia Wijgmaal)
Camiel Coosemans (FCVV Elewijt)
Koen De Coninck (FC Perk)
Matthias De Coninck (HO Veltem)
Quentin Decoster (stopt, wordt T2)
Robin De Witte (Greunsjotters Vossem)
Fabian Hermans (VK Berg-Op)
Bart Indigne (VC Haacht)
David Pannis (stopt, wordt TVJO)
James Shallow (Greunsjotters Vossem)
Ad Stevens (stopt, wordt T3)
Kenneth Van Assche (FC Perk)

|Geplaatst door Webmaster op maandag 04 juli 2016 - 14:22:07 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 06 juni 2016
Topschutter William Acke ontvangt Zilveren Voetbal in Carré

zilveren_voetbal_07.jpg
Een glunderende William Acke met de Zilveren Voetbal op het podium in de Carré. (© foto Jeroen Goolaerts)

Vrijdagavond was een sfeervolle Carré in Willebroek het decor voor het jaarlijkse gala van de Zilveren Voetbal, een organisatie van de krant Het Laatste Nieuws. Alle regionale topschutters uit derde en vierde klasse en uit eerste en tweede provinciale werden er in de bloemetjes gezet.

Ook SK Kampenhout deelde in de prijzen met William Acke, die met 28 doelpunten topschutter werd in tweede provinciale A Brabant. Voor William werd het een fantastische bekroning van het seizoen nadat hij vorige maand al samen met de ploegmaats de titel kon vieren. Voor Acke was het de tweede keer dat hij de Zilveren Voetbal won. In het seizoen 2011-2012 werd hij bij VV Houtem reekstopschutter in tweede provinciale B Brabant, eveneens met 28 doelpunten. Hij mag nu een tweede trofee in de prijzenkast bijzetten.Volgend seizoen trekt hij naar buur Olympia Wijgmaal, dat onlangs promoveerde naar de tweede amateurklasse. Voor William wordt het op zijn 29 ste een eerste ervaring in het Nationale voetbal. We wensen je veel succes bij je nieuwe club maar hopen wel dat het geen definitief afscheid bij geel-blauw is maar eerder een tot ziens. Met een voorlopig negende plaats in de ‘eeuwige doelschutters’ van SK Kampenhout is zijn werk bij de club immers nog niet helemaal af… (JG)

|Geplaatst door Webmaster op maandag 06 juni 2016 - 09:35:55 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 15 16 17
Vorige Wedstrijd

KSK - WOLFSDONK SPORT
 logo02615.gif2 - 107162.jpg 
 
Volgende Wedstrijd

KSK - ERC. HOEILAART
 logo02615.gif28 Aug 2016
15u00
logo-1740-hoeilaart.gif 
CMP: TERR.1
ZEYPESTRAAT 26a
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02 
 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

vrijdag 26 augustus 2016
19:15U15NKFC.HEVER - KSK
zaterdag 27 augustus 2016
10:00U15NSMS.LUBBEEK - KSK
20:00P4CPLENKE WERCHTER - KSK
09:30- 12:45U7ZOMERTORNOOI BETEKOM
11:00- 15:15U10JEUGDTORNOOI KATELIJNE
15:25- 17:45U9JEUGDTORNOOI HUIZINGEN
16:15- 19:35U12ZOMERTORNOOI BETEKOM
zondag 28 augustus 2016
15:00P1KSK - ERC.HOEILAART
09:30- 12:00U9JEUGDTORNOOI BERTEM-LEEFDAAL
13:00- 15:15U9ZOMERTORNOOI BETEKOM
15:30- 18:35U11ZOMERTORNOOI BETEKOM
Aankomende Evenementen

 
affiche_zomerstage_250_2016.jpg
 
affiche_g-voetbal_250_augustus_2016.jpg
 
affiche_kinderspeeltuin_sept2016_250.jpg
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.