Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Kwisavond

banner_kwisavond_2017-2.png
 

zondag 26 februari 2017
SK schiet zichzelf in de voet tegen aan 100% scorend Borght

img_6231_1_1.jpg
Piet Dirix haalt de bal uit de voeten van bezoeker Yousef El Moussaoui. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – FC Borght 3

Wat scheelt er met geel-blauw? In de eerste helft leek er niets aan de hand tot tweemaal balverlies op zeven minuten tijd evenveel tegengoals opleverde. Zelf kreeg SK geen bal tegen het net, zelfs niet voor open doel. Zo halfweg 0-2 voor Borght, dat geen indruk maakte maar wel aan 100% scoorde. Na de pauze bleef Kampenhout het proberen, maar de versterkte afweer van Borght hield stand. Bij een zeldzame tegenstoot kreeg Borght nog een strafschop: 0-3 en boeken dicht.

Het begin van de partij liet nog het beste verhopen. Een vrijschop van gelegenheidsaanvoerder Dieter Van Den Broeck raakte niet voorbij de muur. Na een wandeling door de bezoekende verdediging schoot Piet Dirix op doel waar Lievens redding bracht. Ook een vrije trap van Wouter Rooms vloog over doel. SK had haast voortdurend balbezit maar in de zone van de waarheid liep het telkens mis. De bezoekers waren amper over de middenlijn geweest maar toonden zich wel dodelijk efficiënt. Doelman Robby Billast redde eerst wel een schotje van Robberechts maar dan scoorde Borght tweemaal in zeven minuten. Op de tegenaanval, na balverlies, kreeg Noë alle tijd en hij schoot de bal laag voorbij Robby Billast binnen (0-1). Eén minuut later werd Ado Bushiri aan de overzijde neergehaald op de rand van de rechthoek. De scheidsrechter zag er echter geen fout in. Even later was geel-blauw dicht bij de gelijkmaker. Bij een vrije trap van Dieter Van Den Broek op links kwam Steve Camara aan de tweede paal een teen tekort om te scoren. Na nieuw balverlies kreeg Borght, zoals eerder gezegd, een tweede kans van de wedstrijd en ditmaal werkte Herrero Di Miceli met succes af (0-2). Aan de overzijde bereikte Steve Camara net niet de vrijstaande Wouter Rooms. Op slag van rust kreeg geel-blauw een huizenhoge kans op 1-2. Ado Bushiri ging van op rechts naar binnen en legde op het goede moment terug op Dieter Van Den Broeck die de bal onbegrijpelijk over het lege doel joeg. Zo gingen we rusten met een erg gevleide 0-2 op het bord.

Na een donderpreek van trainer Jo Claes kwam Kampenhout gedreven uit de kleedkamer. Al in de eerste minuut knalde Ado Bushiri de bal naast doel. Geel-blauw had opnieuw het balbezit maar speelde te traag om de versterkte Borghtse afweer te verschalken. Een vrije trap van Arno Claes werd gered door doelman Lievens. Na een doorbraak op links schoot Steve Camara binnen bereik van de bezoekende doelman. In het slotkwartier moest doelman Lievens alles uit de kast halen bij een knal van gelegenheidsaanvoerder Dieter Van Den Broeck. Een paar minuten later kwam Borght nog een keer uit zijn egelstelling. Bij een doorbraak van Van Den Boeynants beging Miguel Quintana een domme fout die de bezoekers een strafschop opleverde. Robberechts zette die elfmeter feilloos om en zette de overdreven eindcijfers op het bord (0-3). Daarna kon SK geen vuist meer maken zodat het deze onverwachte nul op zes niet meer kon vermijden was. Het is nu aan trainer Jo Claes om zijn team uit deze dip te halen en de volgende weken weer op de rails te krijgen. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Chaabi (46’ Oliviers), Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Rooms (82’ Verbauwhede), Dirix, Bushiri (82’ Vandezande).
FC Borght: Lievens, El Moussaoui, Dolmen, Herrero Di Miceli, Van Den Boeynants, Van Rode, Noë, Goas Lopes, Thioux (80’ Sarrouj), Robberechts (89’ Peeters), Weber.

Doelpunten: 31' Noë (0-1), 38' Herrero Di Miceli (0-2), 79' Robberechts (strafschop, 0-3).
Gele kaarten: Dirix, El Moussaoui.
Arbitrage: Geert Denoodt bijgestaan door Bart Blom en Willy Laermans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 februari 2017 - 19:44:10 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 19 februari 2017
Ongeslagen reeks van geel-blauw eindigt in Liedekerke

img_6122_1_1.jpg
Wouter Rooms wordt geschaduwd door thuisspeler Steven Verleysen. (© foto Jeroen Goolaerts)

VK Liedekerke 1 – SK Kampenhout 0

SK verloor met 1-0 van staartploeg Liedekerke en zo kwam er een einde aan de indrukwekkende reeks van 18 opeenvolgende uitwedstrijden zonder nederlaag. De thuisploeg zorgde in de eerste helft voor het meeste doelgevaar en kwam tien minuten voor de rust op voorsprong. Na de pauze verhoogde geel-blauw de druk maar een gretig Liedekerke hield stand. Op de tegenaanval kreeg de thuisploeg zelfs de betere kansen maar de score veranderde niet meer.

Op een hobbelig veld zorgde thuisspeler Dillens voor de eerste dreiging met een schot naast doel. Een gevaarlijk indraaiende hoekschop van Kundi waaide voorbij alles en iedereen. Aan de overzijde bokste doelman Aerts een vrije van Dieter Van Den Broeck weg. Na onzuiver uitverdedigen van Yassine Chaabi zweefde doelman Robby Billast een pegel van Dillens in hoekschop. Na een goede bezoekende aanval besloot Wouter Rooms pal op de thuisdoelman. Een gretig Liedekerke bleef echter voor de meeste dreiging zorgen. Een strak schot van Dillens vloog naast doel en bij een hoekschop van Kundi kopte Desaegher naast de kooi van Robby Billast. Een goede voorzet van Piet Dirix waaide voorbij het doel. Eén minuut later kwam de thuisploeg op voorsprong. Desaegher ging van op rechts naar binnen en zijn voorzet werd door Kundi binnengetikt (1-0). Kampenhout probeerde iets aan die achterstand te doen en dreigde nog twee keer voor de rust. Op aangeven van Steve Camara besloot Piet Dirix in één tijd op doelman Aerts. In de slotminuut werd een hard schot van Wouter Rooms afgeblokt, zodat we gingen rusten bij een 1-0 tussenstand.

Na de onderbreking zette Kampenhout meteen veel druk. Piet Dirix schoot na een persoonlijke actie op doel waar Aerts redde. Even later ging Steve Camara door op links. Doelman Aerts dook z’n laag schot in hoekschop. De thuisdoelman tikte ook een vallende voorzet van Kwinten Van Den Broeck over de lat. Steve Camara probeerde het nogmaals maar werd afgeblokt. Daarna waren er veel slordigheden aan beide kanten en kwam Liedekerke terug boven water. Een schot van Dillens werd afgeblokt en Kundi knalde over doel. Op het uur gooide aanvoerder Christophe Tack zich net op tijd voor een gevaarlijk schot van Desaegher. Even later redde doelman Robby Billast een goed schot van Dillens. Aan de overkant belandde een volley van Miguel Quintana in de handen van Aerts. Aanvoerder Christophe Tack probeerde het met een vrijschop maar de bal ging naast doel. In de laatste tien minuten speelde SK alles of niets maar Liedekerke verdedigde met man en macht en hield stand. Op aangeven van Desaegher kreeg Kundi de kans op 2-0 maar faalde. In de toegevoegde tijd redde doelman Aerts nog een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack, zodat geel-blauw een eerste uitnederlaag sinds 6 december 2015 niet meer kon vermijden. (JG)

VK Liedekerke: Aerts, Bronselaer, Blendeman, De Kegel, Allonsius, Desaegher (90’ Devadder), Dillens, Kundi (89’ Barideau), Verleysen, Smismans, Schmidt (83’ Cino).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Dirix, Rooms (67’ Oliviers).

Doelpunt: 34' Kundi (1-0).
Gele kaart: Dillens.
Arbitrage: Lois Otte bijgestaan door Kris Vanderhaegen en Frans Schoonjans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 19 februari 2017 - 19:55:31 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
vrijdag 17 februari 2017
Twee ploegen gehuldigd op kampioenenviering

img_6089_1.jpg img_6105_1.jpg
(© foto's Jeroen Goolaerts)

Vrijdagavond werden twee ploegen van SK Kampenhout gehuldigd op de jaarlijkse kampioenenviering van de Gemeente Kampenhout.

De U11 wonnen in 2016 de provinciale én nationale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad.
Het eerste elftal werd na een spannende strijd kampioen in tweede provinciale A en promoveerde zo opnieuw naar eerste provinciale. (JG)

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 17 februari 2017 - 19:51:17 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 12 februari 2017
Geel-blauw wint met de groeten van aanvoerder Tack

img_6000_1_1.jpg
Miguel Quintana gaat in duel met bezoeker Piet Veulemans. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – VV Houtem 1

Tegen een kort opzittend en afwachtend Houtem heeft SK met 2-1 aan het langste eind getrokken. Geel-blauw speelde een sterk eerste kwartier maar scoorde niet. Daarna werd de partij evenwichtiger. Na de rust opende Christophe Tack de score met een magistrale vrije trap en na een nieuwe vrijschop van de aanvoerder maakte Steve Camara er 2-0 van. De bezoekers namen nog risico’s en scoorden vlak voor affluiten nog een eerreddend doelpunt. Verder raakte een moedig Houtem niet meer.

SK, dat zonder drie basisspelers aan de partij begon, zette van bij de aftap veel druk en dat leverde ook doelgevaar op. Steve Camara verscheen vrij voor doelman Reynaert maar trapte de bal aan de verkeerde kant van de paal, nipt naast doel. Bij een voorzet van Miguel Quintana kopte Wouter Rooms nipt over de dwarsligger. Even later kopte Yassine Chaabi een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack voorlangs. Ook Kwinten Van Den Broeck kon zijn kopbal, opnieuw bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack, niet kadreren. Na dat goede eerste kwartier werd de wedstrijd evenwichtiger en stak ook Houtem z’n neus aan het venster. Doelman Robby Billast tikte een vallend schot van Adriën over de lat. Enkele minuten later besloot Michiel Clemens van dichtbij over doel. Kampenhout bleef het wel proberen maar raakte moeilijk aan kansen. Steve Camara stuurde Wouter Rooms weg maar doelman Reynaert was iets sneller op de bal. Zo gingen we rusten met een brilscore op het bord.

Na de pauze had Kampenhout opnieuw veel balbezit terwijl Houtem goed stoorde en op de tegenaanval speculeerde. Een schot van bezoeker Stiers vloog over doel. SK ging geduldig op zoek naar dat ene moment en dat kwam er ook. Na een overtreding op Piet Dirix kreeg geel-blauw een vrije trap op een ideale plaats voor Christophe Tack. De aanvoerder stelde niet teleur en schoot de vrijschop met links magistraal in de rechterbovenhoek (1-0). Doelman Reynaert, ex-ploegmaat van Christophe Tack bij Bierbeek, zag de bal te laat en had geen reactie in huis. Houtem ging in de achtervolging maar was weinig gevaarlijk. Celis trapte de bal naast doel. Kampenhout controleerde de wedstrijd en kwam opnieuw met een stilstaande fase op 2-0. Doelman Reynaert duwde een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack in de voeten van Steve Camara die de rebound binnenschoot (2-0). Houtem voerde nog een drievoudige wissel door om het tij te keren. SK hield de bezoekers af en dreigde nog tweemaal. Dieter Van Den Broeck schoot een vrije trap naast doel en na een goede inspanning van de ingevallen Ado Bushiri ging de bal in hoekschop. Bezoeker Swings knalde over doel maar in de voorlaatste minuut lukten de bezoekers alsnog de eerredder. De ingevallen Mammadbeyli (ex-SK) legde de bal panklaar voor Lardaux die laag in de linkerhoek binnenschoot (2-1). Verder kwamen de bezoekers niet meer zodat SK riant leider blijft in eerste provinciale. Proficat mannen. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana (84’ Vandezande), K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (67’ Verbauwhede), Camara, Dirix, Rooms (79’ Bushiri).
VV Houtem: Reynaert, Stiers, J. Knops, T. Knops (78’ Swings), M. Clemens (78’ Lardaux), Celis, Adriën (78’ Mammadbeyli), P. Clemens, Noterdame, Veulemans, Winnen.

Doelpunten: 57' Tack (1-0), 75' Camara (2-0), 89' Lardaux (2-1).
Gele kaarten: Bushiri, J. Knops.
Arbitrage: Robin Coelmont bijgestaan door Dirk Nauwelaers en Ivo Roelants.

tack.gif
Doelpunt Tack (© foto Jeroen Goolaerts)

|Geplaatst door Webmaster op zondag 12 februari 2017 - 22:22:23 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 05 februari 2017
SK doet goede zaak met gelijkspel in absolute topper

img_5855_1_1.jpg
Kwinten Van Den Broeck probeert voorbij thuisspeler Thomas Lauwens te gaan. (© foto Jeroen Goolaerts)

HO Veltem 1 – SK Kampenhout 1

De absolute topper tussen de nummers één en twee eindigde op een gelijkspel na een, vooral in de tweede helft, intense partij. Voor de pauze kwam geel-blauw via Wouter Rooms 0-1 voor. Op slag van rust ontsnapte Christophe Tack aan een rode kaart maar scoorde Veltem met een afgeweken vrijschop wel de gelijkmaker. In een intense tweede helft was Kampenhout de beter voetballende ploeg maar Veltem kreeg wel de beste kansen. Robby Billast speelde echter sterk en in het slot kreeg SK niet de strafschop die er wel één was. Zo eindigde het op een al bij al logische 1-1.

De thuisploeg begon erg afwachtend aan de wedstrijd en liet Kampenhout het spel maken. Na een studieronde van een tiental minuten kwam de eerste dreiging van Piet Dirix. Hij strandde op doelman Van De Vel en zo kwam de bal bij Steve Camara die te lang wachtte en zo het lege doel niet vond. Aan de overzijde ging een schot van De Backker naast doel. Een schot van Kwinten Van Den Broeck week af in hoekschop. Daarna dreigde Veltem tweemaal. Nicolas Lauwens mikte te hoog en doelman Robby Billast stopte in twee tijden een schot van Bracke. Even voorbij het halfuur kwam geel-blauw op voorsprong. Miguel Quintana gaf een verre bal perfect in de loop van Wouter Rooms die Van De Vel vloerde met een mooi gekruist schot in de verste hoek (0-1). SK leek het zaakje goed onder controle te hebben en hield de thuisploeg goed af. Eén onoplettendheid kort voor de rust bracht daar verandering in. Aanvoerder Christophe Tack probeerde dit nog recht te zetten en ging in de fout. Sommigen dachten aan de uitsluiting maar de jonge scheidsrechter hield het bij geel. De hierop volgende vrije trap van De Backker week af in de muur en zo was doelman Robby Billast kansloos (1-1). Zo werd er alsnog gerust bij een gelijke stand.

Na de pauze ging de intensiteit van de wedstrijd de hoogte in. Kampenhout nam opnieuw het initiatief. Doelman Van De Vel stopte een vrijschop van aanvoerder Christophe Tack. Een afgeweken schot van Wouter Rooms belandde in hoekschop. Hoewel geel-blauw het beste voetbal op de mat legde, kreeg de thuisploeg enkele goede kansen. Bij een vrije trap van Koen Vanhentenrijk kopte De Backker aan de tweede paal naast doel. Twintig minuten voor tijd redde Robby Billast eerst een poging van Thomas Lauwens. In de rebound had hij ook een geweldige redding in huis op een pegel van Koen Vanhentenrijk. Aan de overkant kopte Steve Camara naast doel en besloot Kwinten Van Den Broeck op de thuisdoelman. In de slotfase was Kampenhout de gevaarlijkste ploeg. De ingevallen Ado Bushiri stuurde Steve Camara weg maar Van De Vel was sneller op de bal. Aanvoerder Christophe Tack was gevaarlijk met twee vrije trappen. De eerste ging nipt voorlangs, de tweede belandde naast de kooi van doelman Van De Vel. Drie minuten voor affluiten werd invaller Ado Bushiri duidelijk langs achteren aangetikt in de rechthoek maar SK kreeg er geen strafschop voor. Zo werd er in deze boeiende tweede helft niet meer gescoord. Met dit gelijkspel doet Kampenhout een goede zaak en heeft het nog 8 punten voorsprong op achtervolgers Bierbeek en Veltem. (JG)

HO Veltem: Van De Vel, De Backker, Lambrechts, N. Lauwens, T. Lauwens, Bracke (83’ Ringoet), Schoeters, K. Vanhentenrijk, S. Vanhentenrijk, Van Kerkhoven, Lievers.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Dirix (67’ Oliviers), Rooms (74’ Bushiri).

Doelpunten: 33' Rooms (0-1), 45' De Backker (1-1).
Gele kaarten: Lievers, Van Kerkhoven, Tack, Lusadusu, Oliviers.
Arbitrage: Jonas Van Dyck bijgestaan door Bernardus Van Hofwegen en Kenneth Lauwers.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 05 februari 2017 - 22:10:55 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 29 januari 2017
Moeizame zege brengt geel-blauw riant aan de leiding

img_5711_1_1.jpg
Jonathan Lusadusu wordt op de huid gezeten door bezoeker Régis Nicaise. (foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – FC Grez-Doiceau 0

Net als vorige week deed SK Kampenhout een schitterende zaak. Het won zelf met 2-0 van een verdienstelijk Grez-Doiceau terwijl achtervolger Veltem thuis met zware cijfers verloor tegen Bierbeek. In de eerste helft werd er niet gescoord. Na de pauze kwam geel-blauw op winst met een strafschop van Dieter Van Den Broeck. Daarna kregen we beter voetbal te zien en bleven ook de kansen niet uit. Toch bleef het spannend tot de slotminuut toen de ingevallen Ado Bushiri er nog 2-0 van maakte.

De partij begon met een lange studieronde. SK trok naar voor terwijl een afwachtend Grez-Doiceau op een counter rekende. De eerste dreiging kwam er via Steve Camara maar hij knalde op aangeven van Arno Claes wild naast doel. De thuisploeg bleef geduldig opbouwen maar de bezoekers hielden goed stand. Bezoeker Boulkhrif ging z’n kans maar besloot naast doel. Rond het halfuur redde doelman Detry een schot van Dieter Van Den Broeck. Eén minuut later verstuurde Miguel Quintana van op rechts een perfecte voorzet naar Steve Camara die vrij voor doel onbegrijpelijk naast besloot. Aan de overzijde redde doelman Robby Billast een goed schot van bezoeker Van Den Berg. Met de rust in zicht dreigde geel-blauw nog twee keer. Kwinten Van Den Broeck stuurde Piet Dirix weg die de uitgelopen doelman lobde maar de bal naast doel zag gaan. Doelman Detry stopte ook een poging van Wouter Rooms.

In het begin van de tweede helft staken de Waals-Brabanders hun neus aan het venster. Een vrije trap van Porton vloog naast doel. Even later duwde Robby Billast een schot van Coenen in hoekschop. Aan de overzijde ging Piet Dirix op snelheid door en Willems haalde hem neer in de zestien. SK kreeg een strafschop terwijl Willems blij mocht zijn met slechts geel. Ancien Dieter Van Den Broeck nam z’n verantwoordelijkheid en schoot de elfmeter hard en laag in de hoek (1-0). Nadien brak de wedstrijd open en gingen beide ploegen beter spelen. Bezoeker Coenen bleef de bedrijvigste man bij Grez-Doiceau maar besloot over en naast doel. Op aangeven van Dieter Van Den Broeck schoot de ingevallen Sanne Oliviers over doel. Vijf minuten later redde doelman Detry een schot Sanne Oliviers. Kampenhout ging op zoek naar de 2-0 maar opnieuw Sanne Oliviers kopte een voorzet van Arno Claes over doel. Voor de bezoekers mikte Coenen nogmaal te hoog. In de slotfase ging Dieter Van Den Broeck aan de haal maar hij schoot oog in oog met Detry naast doel. Het was slechts uitstel van executie voor een verdienstelijk Grez-Doiceau want één minuut later werd de score alsnog verdubbeld. Op aangeven van Dieter Van Den Broeck trapte de ingevallen Ado Bushiri de beslissende tweede goal tegen de netten (2-0). Door de zware nederlaag van Veltem, de tegenstander van volgende week, maakt SK de kloof drie punten groter. Proficiat spelers en technische staf! (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara (64' Oliviers), Dirix (84' Verbauwhede), Rooms (72' Bushiri).
FC Grez-Doiceau: Detry, Boulkhrif, Ballieux, Boogaerts, Willems (57' Nicaise), Porton, Coenen, Van Den Berg, Bradfer (46' Gerard), Depicker (76' Peeters), De Thier.

Doelpunten: 55' D. Van Den Broeck (1-0, strafschop), 90' Bushiri (2-0).
Gele kaart: Willems.
Arbitrage: Mathew Breyssem bijgestaan door Bart Pelgrims Rens en Koen Berge.
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 29 januari 2017 - 21:40:01 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 26 januari 2017
Geel-blauw uitgeschakeld na ondermaatse wedstrijd

img_5576_1_1.jpg
Jonathan Lusadusu zet een thuisspeler op het verkeerde been. (© foto Jeroen Goolaerts)

VK Wemmel 1 – SK Kampenhout 0

Verrassingen zijn eigen aan de beker en dat mocht geel-blauw ondervinden op bezoek bij VK Wemmel, de vijfde in derde provinciale D. Een enthousiaste thuisploeg liet de bal aan Kampenhout en streed met een groot hart. SK was pas na de rust echt gevaarlijk maar scoorde niet. Een moegestreden Wemmel counterde in het slot nog tweemaal gevaarlijk en scoorde zo het enige doelpunt van de avond.

In een kansarme eerste helft deed de thuisploeg goed mee terwijl Kampenhout weinig deed met het vele balbezit. Beide doelmannen kregen weinig werk op te knappen en keken in de vrieskou toe. SK dreigde enkele keren via Dieter Van Den Broeck en Niels Debacker. Ook Jonathan Lusadusu zette doelman Balogoun aan het werk. Bij een verre voorzet van Steve Camara schoof Wouter Rooms de bal op de thuisdoelman. Wemmel stelde daar enkele schuchtere pogingen tegenover, zonder gelegenheidsdoelman Ad Stevens te bedreigen. Zo gingen we rusten bij 0-0.

Na de pauze kwam er aanvankelijk weinig beterschap. Doelman Ad Stevens redde een schot van Boujaid. Aan de overzijde kon Piet Dirix doelman Balogoun niet verschalken. Wemmel zakte steeds verder terug en speculeerde op een counter. De ingevallen Mwelwa besloot binnen bereik van Ad Stevens. In het slotkwartier kreeg geel-blauw twee uitstekende kansen. Kwinten Van Den Broeck verscheen vrij voor de thuisdoelman maar die kwam uitstekend uit. Even later leek Piet Dirix op weg naar die bevijdende 0-1 maar opnieuw zat Balogoun er prima tussen. De rebound van Wouter Rooms belandde naast doel. Wemmel counterde gevaarlijk en een schot van Boujaid belandde op de paal. Steve Camara kreeg de laatste bezoekende kans maar hij stifte de bal naast doel. Eén minuut later, toen iedereen zich al opmaakte voor strafschoppen, viel het doelpunt aan de overzijde. Na een verdedigende blunder schoof Jamme de bal in het lege doel en zette hiermee het stadion in vuur en vlam. SK had hierna niet meer de tijd om te reageren en sneuvelt zo in de kwartfinale. (JG)

VK Wemmel: Balogoun, Matton, Wolter, Delo (59’ Mwelwa), Erard, Boujaid, Henris, Di Mascio (24’ Garcia Fernandez), Jamme, Hellinckx, Coeckelberghs (90’ Messaoudi).
SK Kampenhout: Stevens, Tack, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Camara, Dirix, Debacker (59’ Quintana), Rooms.

Doelpunt: 89' Jamme (1-0).
Gele kaarten: Jamme, Hellinckx.
Arbitrage: Ben Torbeyns bijgestaan door Rene Van Hemelryck en Geert De Breucker.

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 26 januari 2017 - 09:03:45 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 22 januari 2017
SK Kampenhout en SK Kampelaar fuseren tot Sporting Kampenhout

Op een druk bijgewoonde persconferentie in de kantine van het Gemeentelijk Stadion werd de fusie tussen SK Kampenhout en buur SK Kampelaar bekendgemaakt. De huidige eerste- en tweedeprovincialer smelten samen tot één volledig nieuwe club die de naam "Sporting Kampenhout" zal dragen.
 
img_5429_1_1x.jpg
Tim Janssens, Andries Vanhoof, Geert Heremans en David Pannis op de persconferentie.

Geert Heremans, voorzitter van SK Kampenhout, mocht de primeur bekendmaken. “Volgend seizoen verdwijnen SK Kampenhout en SK Kampelaar en worden samen één volledig nieuwe fusieclub: Sporting Kampenhout. Ik hoor iedereen al vragen waarom. De reden is eenvoudig; samen zijn we gewoonweg veel sterker. Iedereen met wat gezond verstand is het daarmee eens. SK Kampenhout heeft sterke punten, de know how en een goede jeugdwerking. SK Kampelaar van zijn kant werkt in een positieve sfeer en de club heeft dat volkse karakter. Als we dat alles samenbrengen komen we er veel sterker uit.”
 
img_5444_1_1.jpg
Het nieuwe logo van fusieclub Sporting Kampenhout.
 
“Ook economisch gezien drong een fusie zich op. Er zijn minder inkomsten en de onkosten stijgen ieder jaar. Het is de laatste jaren steeds moeilijker om het plaatje rond te krijgen. Het was dus tijd voor een nieuwe gezonde voetbalclub waar iedereen uit Kampenhout trots op mag zijn. We hopen dat alle inwoners van onze gemeente zich hierin kunnen vinden en dat we samen in de toekomst nog schitterende momenten mogen beleven. We willen een vaste waarde blijven in eerste provinciale en willen daarbij graag een hoofdrol spelen. Ook al staan we nu op aan de leiding, die promotie naar de derde amateurklasse is geen must. Anderzijds gaan we de kans om te promoveren ook niet laten liggen als ze zich voordoet. Wat betreft onze jeugdploegen, zouden we in de toekomst ook graag interprovinciaal spelen. We willen daarbij zeker onze regionale jeugdploegen niet uit het oog verliezen.”

“Ook de taakverdeling binnen de nieuwe bestuursploeg werd al voor een groot deel uitgewerkt. Andries Vanhoof, nu voorzitter van SK Kampelaar, wordt de eerste voorzitter van Sporting Kampenhout. Ikzelf wordt vice-voorzitter en zal Andries met al mijn ervaring bijstaan. Tim Janssens wordt jeugdverantwoordelijke en David Pannis wordt de sportief verantwoordelijke voor de beide eerste ploegen. Hij staat ook in voor de doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal. Hij zal hierbij worden bijgestaan door Wesley Moreels en Bart ThielemansAndré Elinckx blijft op post als gerechtigd correspondent van de club. Ook Peter KabelFreddy Schoevaerts en Kaatje Fermon blijven actief in het bestuur. We hopen onze ploeg nog met enkele mensen te kunnen uitbreiden.”
 
img_5457_1_1x.jpg
David Pannis, Andries Vanhoof, Geert Heremans en Tim Janssens van het nieuwe clubbestuur.
 
Dan nam Andries Vanhoof het woord. “Ik ben oud-speler van SK Kampenhout en sinds twee jaar voorzitter van SK Kampelaar. We zullen zowel op als naast het veld de nieuwe fusieclub versterken. Het gaat hier zeker niet om een opslorping van SK Kampelaar. Bedoeling is dat enkele van onze spelers de overstap naar de nieuwe club gaan maken. Met Lionel Segers (23) heeft er deze week al een eerste speler een contract getekend. Hopelijk volgen er enkele anderen zijn voorbeeld. We mogen niet vergeten waar we als club vandaan komen. Ik denk hierbij vooral aan de mensen die in het verleden veel voor SK Kampelaar gedaan hebben. We trekken nu een streep onder enkele decenia Kampenhoutse voetbalgeschiedenis en beginnen vol verse moed aan een nieuw verhaal met deze fusieclub.”
 
img_5464_1_1x.jpg
Toekomstig voorzitter Andries Vanhoof met nieuwkomer Lionel Segers. (© foto’s Jeroen Goolaerts)
 
Andries Vanhoof gaf ook nog mee dat de abonnementshouders van beide clubs tot het einde van dit seizoen zowel de thuiswedstrijden van SK Kampenhout als die van SK Kampelaar kunnen bijwonen met hun seizoenskaart. Tot slot geven we nog mee dat derdeprovincialer VK Berg-Op niet in deze fusie opgaat. Het verregaande samenwerkingsproject tussen de drie clubs, Jeugd Van Kampenhout (JVK), loopt wel gewoon verder in de toekomst. (JG)
 
|Geplaatst door Webmaster op zondag 22 januari 2017 - 15:24:50 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zaterdag 21 januari 2017
Geel-blauw doet gouden zaak na winst in topper

img_5520_1_1x.jpg
Arno Claes wordt opgejaagd door thuisspeler Brusk Er. (© foto Jeroen Goolaerts)
 
HO Bierbeek 1 – SK Kampenhout 2
 
Kampenhout deed een schitterende zaak door de topper tegen Bierbeek met 1-2 te winnen. Nochtans kwam SK snel op achterstand maar na een doelpunt van Piet Dirix werd er gerust met 1-1 op het bord. Na de koffie kregen beide ploegen kansen maar met een rake vrijschop zorgde aanvoerder Christophe Tack voor een erg belangrijke overwinning. Geel-blauw deed met de eerste winst van het nieuwe jaar een gouden zaak en loopt liefst tien punten uit op Bierbeek.

Een gezond agressieve thuisploeg zette van in de eerste minuut veel druk. Het eerste gevaar kwam er met een vrije trap van Peeters. Doelman Robby Billast stond op de goede plaats. Na een misverstand tussen Jente Van Ongeval en aanvoerder Christophe Tack kon Vergauwen alleen op doel afgaan. Hij omspeelde ook Robby Billast en deponeerde de bal in het lege doel (1-0). Eén minuut later stond het ei zo na 1-1. Eerst werd een schot van Piet Dirix van de lijn gehaald en de rebound van Steve Camara werd in hoekschop gewerkt. Aan de overzijde ontsnapte SK toen een uithaal van Er tegen de lat vloog. Geel-blauw herstelde nadien het evenwicht en kwam ook op gelijke hoogte. Na een doorgekopte bal van Wouter Rooms trapte Piet Dirix de bal in twee tijden voorbij doelman Neroli (1-1). Voor Bierbeek schoot Steenwegen een vrije trap naast doel. Aan de overkant redde doelman Neroli een goed schot van Wouter Rooms. Zo werd er gerust bij een gelijke stand.

Ook in de tweede helft zorgde de thuisploeg voor de eerste dreiging. Vergauwen schoof de bal in doel maar het feest ging niet door wegens buitenspel. Het doelpunt viel opnieuw aan de overzijde. Aanvoerder Christophe Tack borstelde een vrije trap door een bos van benen voorbij een verraste thuisdoelman in de verste hoek (1-2). Bierbeek moest nu komen en deed dat ook. Vergauwen werd afgeblokt en op de daarop volgende hoekschop heerste Robby Billast in de lucht. Bij een tegenaanval stuurde Kwinten Van Den Broeck met een perfecte lange bal Piet Dirix weg. Doelman Neroli duwde z’n knal in hoekschop. Aan de overkant was Bierbeek tweemaal dicht bij de gelijkmaker. Vergauwen kwam goed ingelopen maar schoof de bal nipt naast doel. Eén minuut later kreeg ook Steenwegen de bal in twee tijden niet tussen de palen. In het slotkwartier speelde de thuisploeg erg overhaast en kreeg Kampenhout nog de beste kans op 1-3. Piet Dirix stuurde de pas ingevallen Ado Bushiri weg maar die schoot volledig vrijstaand onbegrijpelijk over doel. Met een strakke vrijschop stelde aanvoerder Christophe Tack nogmaals doelman Neroli op de proef. In de absolute slotfase werd er een tweede Bierbeeks doelpunt (terecht) voor buitenspel afgekeurd. Daarmee was de koers gelopen en hield SK stand tot het laatste fluitsignaal. Geel-blauw is intussen al 17 wedstrijden op rij ongeslagen op verplaatsing. Proficiat spelers en technische staf! (JG)

HO Bierbeek: Neroli, Devijver, Hendrickx (64’ Van Malcot), Peeters, Steenwegen, Vergauwen, Govaerts, Baeyens, Er (64’ Antheunis) , Robeyns (82’ Boujemaoui), Vande Cauter.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Oliviers (78’ Bushiri), Camara, Dirix (90’ Verbauwhede), Rooms (69’ Chaabi).         

Doelpunten: 8’ Vergauwen (1-0), 25' Dirix (1-1), 59' Tack (1-2).
Gele kaart: Vande Cauter.
Arbitrage: Patrick Cuypers bijgestaan door Niels Gentens en Henri Elsoucht.

|Geplaatst door Webmaster op zaterdag 21 januari 2017 - 22:57:13 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 18 januari 2017
Uitnodiging persconferentie !

logo-kksk.png

Beste supporters,

Zaterdag 21 januari 2017 is er om 15u00 een persconferentie voorzien in de kantine van SK Kampenhout.
Daar mogen jullie een belangrijke mededeling verwachten !
 
Het bestuur van SK Kampenhout verwacht jullie.

 
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 18 januari 2017 - 15:06:05 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 19 20 21
Vorige Wedstrijd

P1KSK - FC. BORGHT0 - 3
N4CKSK - KNV. KEERBERGEN1 - 3
 
Volgende Wedstrijd

P1
KSK - SP BRUXELLES
logo02615.gif05 maa 2017
14:30
logo-6576-Sp-Brussel.GIF
 
N4C
KORBEEK - KSK
5 maa 2017 - 14:30
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 25 februari 2017
9:30U15KSK - ASSE-ZELLIK
9:30U12KSK - ASSE-ZELLIK
9:30U11KSK - ASSE-ZELLIK
9:30U8KSK - ASSE-ZELLIK
11:00U13KSK - ASSE-ZELLIK
11:00U8KSK - ASSE-ZELLIK
11:00U7KSK - ASSE-ZELLIK
11:30U17KSK - ASSE-ZELLIK
12:30U10KSK - ASSE-ZELLIK
12:30U10KSK - ASSE-ZELLIK
12:30U9KSK - ASSE-ZELLIK
12:30U6KSK - ASSE-ZELLIK
13:3021NKSK - ASSE-ZELLIK
14:00U13KSK - ASSE-ZELLIK
14:00U11KSK - ASSE-ZELLIK
14:00U9KSK - ASSE-ZELLIK
19:00N4CKSK - KEERBERGEN
zondag 26 februari 2017
15:00P1KSK - BORGHT
zaterdag 4 maart 2017
9:30U17PHOUTEM - KSK
9:30U15PDIEST - KSK
9:30U12KEERBERGEN - KSK
9:30U10PDIEST - KSK
9:30U9PEPPEGEM - KSK
9:30U8PVELTEM - KSK
9:30U7ZEMST - KSK
9:30U7ELEWIJT - BERG-OP
9:30U13STEENOKKERZEEL - KAMPELAAR
9:30U12KAMPELAAR - KEERBERGEN
9:30U11KAMPELAAR - KEERBERGEN
10:00U6HEVER - KSK
11:00U11KSK - HERENT
11:00U9PEPPEGEM - KSK
11:00U8PVELTEM - KSK
11:00U6KSK - ROTSELAAR
11:00U9BERG-OP - EPPEGEM
11:00U10KAMPELAAR - EPPEGEM
11:15U12PTERV.DUISBURG - KSK
11:15U11PLIEDEKERKE - KSK
13:00U21PBEERS.DROGENBOS - KSK
13:00U15BETEKOM - KAMPELAAR
15:00U15BOORTMEERBEEK - KAMPELAAR
zondag 5 maart 2017
14:30P1KSK - SP BRUXELLES
14:30N4CKORBEEK - KSK
Aankomende Evenementen

 
affiche_kwisavond_2017_1.jpg
 
affiche_paasstage_2017_250.jpg
 
22 - 23 april : JVK Spaghetti
29/4 - 2/5 : JVK Jeugdtornooi
7 mei : Eindeseizoens Brunch
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.