Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Brunch 13112016

banner_brunch_13112016-600.jpg
 
vrijdag 30 september 2016
JETONAUTOMAAT !

jetonautomaat.png
Vanaf heden werken wij om praktische redenen in de kantine met een
JETONAUTOMAAT
Deze kan je terugvinden naast het witte scherm, onder de TV.

U zal zien dat we tevens met NIEUWE JETONS werken. Uw oude jetons (blauwe en gele) kan u nog tot 31 oktober in de kantine omruilen voor de nieuwe. 
Vanaf 1 november zullen de oude jetons niet meer aanvaard worden. In de jetonautomaat zitten 3 SPECIALE JETONS tussen alle andere.
Indien je deze hebt gewonnen, kan je de jeton omruilen:

1 gouden jeton = 10 gratis consumpties
1 zilveren jeton = 5 gratis consumpties
1 bronzen jeton = 1 fles cava

Wij wensen iedereen heel veel succes met het gebruiken van onze nieuwe jetonautomaat.

|Geplaatst door Webmaster op vrijdag 30 september 2016 - 17:45:58 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 16 oktober 2016
Geel-blauw behaalt vlotte winst na rustig meesterschap

img_3327_1_1.jpg
Ado Bushiri (midden) stond tegen Liedekerke tweemaal aan het kanon. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 3 – VK Liedekerke 0

Tegen Liedekerke behaalde geel-blauw een even makkelijke als duidelijke 3-0 overwinning. Met een vroege goal effende Ado Bushiri het zegepad en na ruim een halfuur verdubbelde Steve Camara de cijfers. Na de verfrissingen dikte opnieuw Ado Bushiri snel aan en was de partij meteen gespeeld. SK controleerde vanaf dan het gebeuren en doelman Cobbaert voorkwam zelfs hogere cijfers.

Voor aanvang kwam scheidsrechter Wim De Mulder niet opdagen waardoor Jozef Vos overnam bijgestaan door zijn assistent André Mortier. SK was meteen dreigend met een verre lob van Dieter Van Den Broeck die op het dak van het doel viel. Even later was het wel raak. Na een inzenden van Miguel Quintana draaide Ado Bushiri zich vrij maar schoot dan pal op doelman Cobbaert. In de herneming had hij meer geluk toen hij al vallend de bal in de rechterhoek kreeg (1-0). Na een kwartier dook doelman Cobbaert een vrije trap van Dieter Van Den Broeck in hoekschop. Aan de overzijde kreeg Desaegher een prima kopkans maar hij knikte over doel. Na een doorbraak op rechts kreeg Dieter Van Den Broeck de bal al vallend voor doel waar Steve Camara makkelijk kon binnentrappen (2-0). Even later kon Steve Camara opnieuw schieten maar nu ging de bal nipt naast doel. Een poging van Wouter Rooms belandde ook naast de kooi van Cobbaert. Aan de overkant redde Robby Billast een voorzetschot van De Kegel. Kort voor de pauze ging Ado Bushiri aan de haal maar ditmaal schoot hij de open kans op 3-0 tegen de paal, zodat het 2-0 bleef aan de rust.

Meteen na de pauze schoot Wouter Rooms over doel. Even later werd Ado Bushiri in extremis afgestopt. De bezoekers zetten dan wat druk en Polfliet schoot over doel. Even later verdedigde Liedekerke zwak en na voorbereidend werk van Miguel Quintana schoot Ado Bushiri z’n tweede van de namiddag tegen de netten (3-0). Twee minuten later had Dieter Van Den Broeck de vierde thuisgoal aan de voet maar Cobbaert redde met de voet. Aan de overkant had Desaegher de eerredder aan de voet maar Jente Van Ongeval bracht redding op de lijn. Ook Verhavert probeerde het voor Liedekerke schoot naast doel. SK had gewonnen spel en na een aflegger van invaller Piet Dirix knalde Ado Bushiri op doelman Cobbaert. Op aangeven van Dieter Van Den Broeck kopte Piet Dirix in maar Cobbaert had een mooie redding in huis. In het slotkwartier controleerde geel-blauw en speelde het de wedstrijd rustig uit. Na deze oververdiende zege klimt Kampenhout naar een knappe derde stek. Proficiat mannen! (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (76’ Chaabi), Rooms (61’ Oliviers), Camara (61’ Dirix), Bushiri.
VK Liedekerke: Cobbaert, L. Bronselaer, Blendeman, De Kegel, Allonsius (69’ Devadder), Desaegher, Verhavert, Verleysen, Tiels, Barideau (54’ Dillens), Polfliet (64’ Schmidt).

Doelpunten: 9' Bushiri (1-0), 32' Camara (2-0), 55' Bushiri (3-0).
Gele kaarten: Tiels, Blendeman.
Arbitrage: Jozef Vos bijgestaan door André Mortier.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 16 oktober 2016 - 23:19:22 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
KSK Kampenhout B – KRC.Boortmeerbeek 0-4

KSK Kampenhout B – KRC.Boortmeerbeek       0-4

Afgelopen zaterdagavond beleefde de jonge B-ploeg van KSK de zwaarste nederlaag van het seizoen. 

In de 9de minuut stond KSK reeds (0-1) achter, namelijk een vrije trap van net buiten de grote bak werd door S. Dyckmans in de rechter benedenhoek binnengetrapt.    Amper 5 minuten laten scoorde S. Dries de (0-2). KSK slaagde er zelf niet in om om kansen bij elkaar te spelen tegen de ervaren spelers van Boortmeerbeek.  Voor rust diende de trainer van KSK dan nog eens de verdediging te herschikken wegens blessure van K. De Beuckeleer. Zo werd Nicolas Mayer ingebracht voor het middenveld en Tom Vandezande schoof door naar de verdediging. 

Na rust  werd Dylan Wauters ingebracht in de plaats van Tibo Vandevenne. Doch ook in de tweede helft hetzelfde senario van de 1ste helft, namelijk KSK die het spel moet ondergaan. In de 46’ scoort A. Van De Maele de (0-3) en in de 49’ wordt door B. Van Der Elst de eindscore vastgelegd namelijk (0-4). Voor KSK dus een wedstrijd om snel te vergeten. Mannen deze week nog eens sterk doortrainen en volgende week weer met veel moed en inzet de volgende wedstrijd aanvatten, dan zal het wel in orde komen !!! Supporters volgende week allemaal op post om onze gasten aan te moedigen en te steunen. 

Spelers KSK Kampenhout B : 1. Bernard Nuyts (D), 2. Jens De Beuckeleer (k), 3. Killian De Beuckeleer (40’ 12. Nicolas Mayer), 4. Ben Bosschaerts, 5. Sebastian Morales, 6. Wannes Van Laerhoven, 7. Tibo Vandevenne (47’ 13. Dylan Wauters),8. Tom Vandezande, 9. Niels Debacker, 10. Sander Van Grunderbeeck, 11. Jeremy Borremans, 21. Jonas Kumps (D).     Trainer : Jimmy Boogmans.   

Spelers KRC.Boortmeerbeek : 20. G. Van Asselberghs (D), 3. T. Rosius, 4. B. Beulens, 6. S.Dyckmans, 7. B. Van Lierde, 8. G. Verelst, 10. A. Van De Maele, 11. B. Van Der Elst (86’ 9. E. Verstraeten), 12. S. Vandereet (78’ 2. J. Dioos), 13. S. Dries (15. J. De Groof), 16. B. Ahmiti, 14. S. Festraets.     

Scheidsrechter : Stefan Trap

|Geplaatst door Webmaster op zondag 16 oktober 2016 - 11:54:00 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 10 oktober 2016
K. Steenokkerzeel VO – KSK Kampenhout B : 2 – 1

K. Steenokkerzeel VO – KSK Kampenhout B : 2 – 1


De wedstrijd start op een heel hoog tempo, Steenokkerzeel probeert heel hoog druk te zetten om zo onze mannen in problemen te brengen, doch onze mannen overleven de druk.

Na 5’ heeft KSK de eerste kans van de wedstrijd, Tom Vandezande zet door op rechts en geeft een mooie pas richting Jelle Dochy welke 1 meter naast besluit. Twee minuten later komt Steenokkerzeel gevaarlijk opzetten S. Ceulemans wordt gestopt door Jens De Beuckeleer, de scheidsrechter is van mening dat dit gebeurde op foutieve wijze en kent voor deze heel lichte fout een penalty toe aan Steenokkerzeel. Deze wordt omgezet door S. Meuris (1-0). Onze mannen moet hiervan even bekomen en iets later komt Steenokkerzeel opnieuw gevaarlijk opzetten, maar zijn besluiten voorlangs. In de 13de minuut doet Jelle Dochy een actie op de linkerflank en geeft vervolgens de bal mooi centraal door aan Niels De Backer die mooi de gelijkmaker op het bord zet (1-1). Op het kwartier ook nog een gekraakt schot op doel door Jasper Verbouwhede.  In de 24’ en 26’ste nog twee kleinere kansen voor Steenokkerzeel welke makkelijk gepakt werden door onze doelman Jonas Kumps. Onze mannen overleven het eerste half uur zeer goed, de organisatie staat er en de hoop begint te groeien op het veld van de leider punten te pakken. In de laatste minuut van de 1ste helft haalt J. Bossaet hard uit op doel maar onze doelman Jonas Kumps slaat met een mooie handreactie de bal uit doel.  

Het hoge tempo van 1ste helft kan in de tweede helft niet aangehouden worden door beide ploegen. KSK organiseert zich goed en legt het aanvalsspel van KSVO lam. Doch in de 62’  is de organisatie even weg en worden we centraal weggespeelt, J. Bossaert trapt de (2-1) binnen. In de 77ste minuut krijgt Jasper Verbauwhede zijn 2de Gele kaart en moeten we verder met 10 man. Voor onze mannen lukt het niet meer nog kansen bij elkaar te spelen en Steenokkerzeel is tevreden met de 2-1 voorsprong, ze consolideren enkel nog hun voorsprong.

KSK Kampenhout B : 1. Jonas Kumps (D); 2. Tom Vandezande; 3. Killian De Beuckeleer; 4. Ben Bosschaerts; 5. Jens De Beuckeleer; 6. Lucas Peeters (72’ 14. Wannes Van Laerhoven); 7. Jerremy Borremans (78’ 12. Maxime Van Hoek); 8. Jasper Verbauwhede; 9. Niels Debacker (64’ 14. Obe Deslagmulder; 82’ 15. Janik Imbrechts); 10. Sander Vab Grunderbeeck; 11. Jelle Dochy (65’ 13. Cem Kubat). Trainer : Jimmy Boogmans.

K. Steenokkerzeel VO : 19. K. Maeschalck (D); 3. A. Dirick; 4. G. Meuleman; 5. K. Hevia-Carretero; 6. S. Ceulemans; 7. S. Meuris; 8. T; Cuyvers (70’ 9. R. Cocquyt); 11. G. Cornelis (76’ 10. J. Beckers); 13. D. Jaenen; 14. J. Bossaert (79’ 12. S. Van Der Hulst); 15. N. De Vos; 1. S. De Meyer (D).   

Doelpunten : 7’ S. Meuris (1-0), 13’ N. Debacker (1-1), 62’ J. Bossaert (2-1)
Gele kaarten : 31’ L. Peeters, 61’ en 77’ J. Verbauwheden (Rood), 75’ K.Hevia-Carretero
Arbitrage : Eric Van Der Stappen.

|Geplaatst door Webmaster op maandag 10 oktober 2016 - 13:56:36 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 09 oktober 2016
Kampenhout behaalt verdiend gelijkspel in Houtem

img_3203_1_1.jpg
Jente Van Ongeval probeert thuisspeler Dieter Adriën af te stoppen. (© foto Jeroen Goolaerts)

VV Houtem 1 – SK Kampenhout 1

Geel-blauw heeft bij de verste verplaatsing van het seizoen een verdiend gelijkspel behaald bij Houtem. De thuisploeg kwam wel op voorsprong maar met een doelpunt van Ado Bushiri stond het drie minuten later al 1-1. Daarna kregen beide ploegen nog enkele goede kansen maar er werd niet meer gescoord. Ook na de pauze ging het spel goed op en af zodat deze genietbare partij op een billijk gelijkspel eindigde.

Na een afwachtend begin dreigde Houtem met twee hoekschoppen. Aan de overzijde dreigde Piet Dirix. Bij een snelle tegenaanval van de thuisploeg kwam Adriën in stelling en die schoot de bal voorbij Robby Billast (1-0). Lang duurde de lokale vreugde niet want geel-blauw scoorde snel tegen. Dieter Van Den Broeck nam een vrije trap op links en aan de tweede paal knikte Ado Bushiri de bal in doel (1-1). Even later was de thuisploeg opnieuw gevaarlijk langs Celis maar doelman Robby Billast redde in hoekschop. Aan de overkant ging een afstandsschot van Jonathan Lusadusu niet ver naast. Bij een scherpe doorbraak van Fosse redde Robby Billast met de voet. Kort voor de rust was Kampenhout nog tweemaal dicht bij een doelpunt. Eerst redde doelman Reynaert een kopbal van Ado Bushiri. Op slag van rust kon Sanne Oliviers net niet goed genoeg bij de bal zodat hij recht op Reynaert kopte. Zo gingen we na een leuke eerste helft rusten met een 1-1 stand.

Kort na de pauze werd een schot van Jente Van Ongeval afgeblokt. Voor de thuisploeg schoot Adriën naast doel en miste Jordi Knops een reuzenkans. Voor een leeg doel gleed hij naast de bal. Kampenhout dreigde met een vrije trap van Dieter Van Den Broeck maar niemand kon de bal in doel verlengen. Adriën probeerde het uit een schuine hoek maar een attente Robby Billast redde. Even later kwam diezelfde Adriën goed weg toen hij voor een elleboog aan Kwinten Van Den Broeck slechts geel kreeg. Twintig minuten voor tijd was geel-blauw erg dicht bij een tweede doelpunt van de avond. Een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack werd onvoldoende weggewerkt. De ingevallen Steve Camara trok scherp voor doel van op links waar Jente Van Ongeval leek te scoren maar doelman Reynaert hield Houtem recht. In de slotfase was er nog een heet standje voor het doel van Robby Billast en aan de overkant werd een doelpunt van de ingevallen Steve Camara afgekeurd voor buitenspel, zodat het finaal 1-1 bleef. Geel-blauw blijft het dus uitstekend doen als nieuwkomer in eerste provinciale. (JG)
 
VV Houtem: Reynaert, J. Knops (72’ Hertoge), T. Knops, Fosse (79’ Van Corenbergh), Celis (64’ M. Clemens), Adriën, Lardaux, P. Clemens, Swings, Noterdame, Stiers.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Quintana (84’ Chaabi), Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (76’ Rooms), Dirix (64’ Camara), Bushiri.

Doelpunten: 21' Adriën (1-0), 24' Bushiri (1-1).
Gele kaarten: Adriën, Lardaux, Claes, Bushiri.
Arbitrage: Olivier Troch bijgestaan door Niels Gentens en Johan Deville.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 09 oktober 2016 - 15:09:59 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 02 oktober 2016
Geel-blauw zet scheve situatie recht in ‘kampioenenderby’

img_2976_1_1.jpg
Dieter Van Den Broeck loopt weg van bezoeker Lukas De Backker. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – HO Veltem 1

Geel-blauw heeft de derby tegen HO Veltem of het duel tussen de twee kampioenen van vorig seizoen verdiend met 2-1 gewonnen. In de eerste helft zat de partij lang potdicht en de kansen waren dan ook schaars. Veltem was de betere combinerende ploeg en kwam met een gelukje op winst na een strafschop voor vermeend handspel. SK begon scherp aan de tweede helft en scoorde meteen tegen met een strafschop van Piet Dirix, ook al na handspel. Kampenhout had nu het betere van het spel en bleef dreigen. Finaal trok de ingevallen Steve Camara SK over de streep met het verdiende winnende doelpunt.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de burenstrijd. De eerste dreiging kwam van Thomas Lauwens maar die kopte te zacht binnen bereik van Robby Billast. Aan de overzijde besloot Piet Dirix binnen bereik van doelman Van De Vel. Veltem was dicht bij de opener bij een gevaarlijk voorzetschot van Imberechts dat Robby Billast uit z’n doel moest duiken. Ado Bushiri glipte door de bezoekende defensie maar besloot naast doel. Even later zette Dieter Van Den Broeck zich door op rechts om dan voorlangs te schieten. Een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack kon Van De Vel niet verontrusten. Net voor het halfuur kreeg de doorgebroken Ado Bushiri de beste kans voor SK maar doelman Van De Vel hield Veltem recht. Even later kregen ook de bezoekers een uitstekende kans. Thomas Lauwens kon vrij inkoppen maar doelman Robby Billast had een uitstekende reflex in huis. Kort voor de pauze kwam het eerste doelpunt uit de lucht gevallen. Na vermeend handspel van Jonathan Lusadusu, al dan niet in de rechthoek, kregen de bezoekers een strafschop. Simon Vanhentenrijk zette die keurig om (0-1), zodat Veltem met een kleine voorsprong kon gaan rusten.

Na de onderbreking kwam Kampenhout opzetten. Doelman Van De Vel kon een knal van Dieter Van Den Broeck niet klemmen. De goed gevolgde Steve Camara, net ingevallen, kon de rebound niet verzilveren. Eén minuut later zette Piet Dirix zich centraal goed door. Een bezoeker klemde zijn schot tussen de arm en het lichaam en ook nu ging de bal op de stip. Piet Dirix zelf trapte de elfmeter in het hoekje en alles was te herdoen (1-1). Aan de overkant zweefde Robby Billast een vrije trap van Imberechts uit doel. Op het uur gingen de poppen even aan het dansen toen de bezoekers bij een spelhervatting de fair-play regels aan hun laars lapten. Gelukkig zagen ze dit snel in en kreeg Kampenhout de bal sportief terug. SK bleef dreigen en de afgezonderde Ado Bushiri leek te gaan scoren. Doelman Van De Vel redde echter in hoekschop. Ook Piet Dirix toonde zich nogmaals met een goed schot nipt naast doel. Even later kwam geel-blauw verdiend op voorsprong. Dieter Van Den Broeck speelde op rechts mooi in de loop van Piet Dirix. Die zette de bal voor doel waar de ingevallen Steve Camara binnentikte (2-1). Piet Dirix probeerde Van De Vel te verschalken met een lob maar die ging ver naast doel. Bezoeker De Backker schoot van op afstand naast de kruising. In de slotfase drong Veltem nog aan maar aan de overzijde was Ado Bushiri na een mooie inspanning nog dicht bij de 3-1. In de allerlaatste minuut trok Veltem, doelman Van De Vel incluis, naar voor. De ultieme kans was voor Van Kerkhoven maar die trapte de bal een tweetal meter naast doel. Zo won Kampenhout verdiend na een sterke tweede helft waarin het een 0-1 achterstand omboog in winst. Met 10 op 15 nam SK alvast een prima seizoensstart. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Chaabi, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (74’ Rooms), Oliviers (46’ Camara), Dirix (78’ Baway Elua), Bushiri. 
HO Veltem: Van De Vel, Bornain, De Backker, N. Lauwens, De Coninck (63’ De Smet), T. Lauwens, Imberechts, K. Vanhentenrijk, S. Vanhentenrijk, Van Kerkhoven, Lievers.

Doelpunten: 39' S. Vanhentenrijk (strafschop, 0-1), 48' Dirix (strafschop, 1-1), 72' Camara (2-1).
Gele kaarten: D. Van Den Broeck, Camara, K. Vanhentenrijk, De Coninck.
Arbitrage: Bram Demeur bijgestaan door Azzedine Ben Khayat en Michael Troch.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 02 oktober 2016 - 21:22:13 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
1ste officiële punten van het seizoen voor KSK B-Ploeg !

n4c-primeurs_schenken_bal1.jpg
Yves Blommaers (links) schenkt hier in naam van Supportersclub "De Primeurs" de wedstrijdbal. 

KSK Kampenhout B – KFC Herent : 4-0

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover onze mannen behaalden hun 1ste officiële punten van het seizoen.

KSK Kampenhout vatte opnieuw de wedstrijd aan met aanvallende intenties. Na 5’ is er reeds een  eerste kans voor Jelle Dochy op voorzet van Tom Van de Zande, maar bal gaat nipt naast. Even later komt KSK dan zelf even in problemen, doordat de keeper de bal slecht ontzet komt deze in de voeten terecht van KFC Herent, doch deze trappen de bal hoog over. Na 13’ krijgt KFC Herent een vrije trap, B. Peeters trapt de bal tussen de palen, doch dit schot geeft weinig problemen voor de doelman Bernard Nuyts. In de 17’ krijgt KSK een corner welke strak getrapt wordt door Lucas Peeters aan de tweede paal duikt Seppe Heyvaert op en deze kop mooi binnen, de (1-0) staat er. In de 24’ wordt Sander Van Grunderbeeck de bal aangespeeld op de grote baklijn en deze twijfelt niet en trap hard in de linker benedenhoek de (2-0) binnen. De mannen lijken de wedstrijd volledig onder controle te hebben. Op het half uur verkrijgt KFC Herent een vrije trap welke omgezet wordt door B. Peeters, zijn schot strandt op de dwarslat, hier komt KSK goed weg ! In de 36’ trap Lucas Peeters opnieuw een mooie corner en deze maal trapt Tom Van de Zande nipt over. Dit is echter uitstel voor het verder uitbouwen van de voorsprong want in de 40’ is het dan zover, na een mooie inspanning van Tom Van de Zande langs de rechterzijde brengt deze de bal voor doel, op de grote baklijn neemt Jelle Dochy de bal in volley op zijn rechtervoet en trap keihard binnen, de (3-0) staat op het bord.

KSK stapt de tweede helft op het veld met de bedoeling via een goeie gesloten organisatie de voorsprong veilig te stellen. Dit lukt prachtig want KFC Herent kan maar voor weinig doelgevaar zorgen. Iedereen van KSK vervult mooie zijn verdedigende taken en indien de mogelijk zich voordoet proberen ze op de counter uit te breken. In de 75’ zet Sebastian Morales door en trapt de bal nipt naast. In de 80’ wordt dan de eindstand (4-0) vastgelegd door de twee jongste spelers van de ploeg, namelijk Sebastian Morales zet door op links en geeft de bal over de grond voor doel waar Niels Debacker mooi afwerkt.

Spelers KSK Kampenhout B : 1. Bernard Nuyts; 2. Tom Vandezande; 3. Killian De Beuckeleer; 4. Ben Bosschaerts; 12. Jens De Beuckeleer; 5. Seppe Heyvaert; 6. Jasper Vaerbouwheden (70’ 14. Naim Bendella); 8. Lucas Peeters; 9. Niels Debacker ; 10. Sander Van Grunderbeeck; 11. Jelle Dochy (61’ 13. Sebastian Morales) ; 21. Jonas Kumps Trainer : David Pannis 

Spelers KFC Herent B : W. Gijbels; J. Brouwers; P. Gilops; B. Everts; B. Peeters; N. Houben; D. Porton (61’ M. Beullens); Y. Van Craeymeersch (67’ K. Iwens); T. Missorten; T. Vertomme; T. Standaert (46’ J. Golvers).

Doelpunten : 5’ Seppe Heyvaert, 24’ Sander Van Grunderbeeck, 40’ Jelle Docy, 80’ Niels Debacker.

Verslaggever ter plaatse : Dirk Deslagmulder

|Geplaatst door Webmaster op zondag 02 oktober 2016 - 16:22:48 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 29 september 2016
Supportersclub DE PRIMEURS

logo-primeurs.png
Beste supporters,

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Momenteel is het bestuur van supportersclub "De Primeurs" druk in de weer om de nieuwe lidkaarten aan de man te brengen. 
Hoe meer leden, hoe meer steun we kunnen verlenen aan de ploegen, bestuur SK Kampenhout en supporters.  Daarom de oproep om je lidmaatschap te hernieuwen of om lid te worden. Inschrijven kan via het formulier in bijlage, via ons mail-adres deprimeurs@gmail.com of, bij elke thuiswedstrijd van de 1ste ploeg, aan onze stand in de kantine, aan de linkerkant van de toog. Slechts € 10 !  Daarboven krijg je dan geregeld extra info via mail. 

Allen op post...

|Geplaatst door Webmaster op donderdag 29 september 2016 - 13:52:00 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 25 september 2016
SK Kampenhout behaalt met z’n tienen een eerste uitzege

fc_grez-doiceau_1__sk_kampenhout_2.jpg
Dieter Van Den Broeck (archiefbeeld) was met twee doelpunten de matchwinnaar bij SK. (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Grez-Doiceau 1 – SK Kampenhout 2

Met een 1-2 uitzege bij ‘zwart beest’ Grez-Doiceau nam SK een mooie revanche voor de zware nederlaag die het vorig seizoen in Waals-Brabant leed. In een gelijkopgaande eerste helft met afwachtend voetbal gebeurde er haast niets. Na de pauze nam geel-blauw het heft in handen. Dieter Van Den Broeck scoorde maar even later werd Jente Van Ongeval uitgesloten en scoorde de thuisploeg van op de stip. Eén minuut later stond Dieter Van Den Broeck opnieuw op de goede plaats: 1-2. Die voorsprong kwam in de slotfase niet meer in gevaar.

In een flauwe eerste helft was er weinig opwinding. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht en veel doelgevaar was er niet. Aanvoerder Christophe Tack schoot een vrije trap binnen bereik van de thuisdoelman. Ook Sanne Oliviers ging z’n kans maar opnieuw had doelman Detry het laatste woord. De thuisploeg, nog op zoek naar een eerste zege, kon doelman Robby Billast niet in verlegenheid brengen. Zo gingen we rusten met een logische brilscore op het bord.

Kampenhout kwam veel scherper uit de kleedkamer en nam het heft in handen. Er volgden enkele kleine mogelijkheden maar het bleef voorlopig 0-0. Halfweg de tweede helft kwam geel-blauw verdiend op voorsprong. Ado Bushiri legde de bal terug naar Dieter Van Den Broeck die doelman Detry kansloos liet (0-1). Hiermee leek het moeilijkste achter de rug maar niets bleek minder waar. Jente Van Ongeval veroorzaakte een strafschop en moest met een tweede gele kaart naar de kant. Porton liet de unieke kans op de gelijkmaker niet liggen en schoot de elfmeter voorbij doelman Robby Billast (1-1). SK moest nog een kwartier met een mannetje minder verder maar reageerde onmiddellijk. Piet Dirix bracht Dieter Van Den Broeck in stelling en die schoot z’n tweede van de namiddag voorbij Detry (1-2). Een aangeslagen Grez-Doiceau kwam deze klap niet meer te boven en de tien overgebleven Kampenhoutenaars hielden stand. Uitblinker Dieter Van Den Broeck kreeg nog een applauswissel van coach Jo Claes. Hiermee neemt SK een mooie revanche op de zware 7-2 nederlaag van vorig seizoen bij datzelfde Grez-Doiceau. 

Proficiat mannen, doe zo verder. (JG)

FC Grez-Doiceau: Detry, Gerard, Boulkhrif, Boogaerts (71’ De Thier), Willems, Nicaise (82’ Bradfer), Porton, Van den Berg, Chamboredon (63’ De Croes), Depicker, Peeters.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (84’ Verbauwhede), Oliviers (73’ Chaabi), Dirix (78’ Rooms), Bushiri.

Doelpunten: 67' D. Van Den Broeck (0-1), 74' Porton (strafschop, 1-1), 76' D. Van Den Broeck (1-2).
Gele kaarten: Peeters, Boogaerts, Willems, Porton, Quintana, Lusadusu, Van Ongeval.
Rode kaart: 73’ Van Ongeval (tweemaal geel).
Arbitrage: Christophe Verheyden bijgestaan door Rene Van Hemelryck en Geert De Breucker.
|Geplaatst door Webmaster op zondag 25 september 2016 - 18:00:32 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 11 september 2016
Geel-blauw krijgt les in efficiëntie van uitgekookt Bierbeek

img_2812_1.jpg
Jonathan Lusadusu zet zich door tussen bezoekers Brusk Er en Yorick Antheunis. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – HO Bierbeek 3

Tegen een uitgekookt Bierbeek ging SK met overdreven 0-3 cijfers onderuit. In een evenwichtige eerste helft kon het alle kanten uit. Kampenhout speelde goed mee maar faalde voor doel. De bezoekers scoorden uit het niets twee prachtgoals en het kloofje was meteen gemaakt. In een veel mindere tweede helft werd het nog 0-3 en zat zelfs een verdiende eerredder er niet meer in voor geel-blauw.

Na een studieronde van een tiental minuten kwam de eerste dreiging van SK. Na een fout op Ado Bushiri zette aanvoerder Christophe Tack zich achter de bal bij een vrije trap. De bal week af op de muur maar doelman Seynaeve redde. Kampenhout kwam er nog enkele keren goed uit langs Piet Dirix en Ado Bushiri. Bij een hoekschop van Christophe Tack zat doelman Seynaeve er goed tussen voor Jente Van Ongeval kon koppen. Bij een vrije trap van bezoeker Hendrickx kopte Christophe Tack de bal voor doel weg. Halfweg de eerste helft volgde een eerste goede kans voor Bierbeek. Vergauwen kon net niet bij de bal maar aan de tweede paal moest doelman Robby Billast redding brengen op het schot van Er. Bij een goede thuisaanval via Sanne Oliviers ging de bal in hoekschop. Bij een voorzet van Dieter Van Den Broeck kopte Jente Van Ongeval naast de bal. Even later legde Ado Bushiri de bal panklaar voor Sanne Oliviers maar die zag z’n uithaal afgeblokt. Aan de overzijde toonde Vergauwen wel hoe het moest. De bezoekende aanvoerder draaide zich knap vrij en schoot dan onhoudbaar binnen in de bovenhoek (0-1). SK probeerde tegen te prikken maar Sanne Oliviers kon net niet bij een gevaarlijke voorzet van Piet Dirix. Even later verdubbelde Bierbeek de voorsprong met een wereldgoal. Er waagde z’n kans van op afstand en draaide de bal heerlijk in de verste winkelhaak (0-2). Piet Dirix wurmde zich door de defensie maar doelman Seynaeve voorkwam de aansluitingstreffer. Op slag van rust had ook Ado Bushiri die aan de voet maar hij knalde de bal voorlangs. Zo gingen we rusten bij een gevleide 0-2 op het bord.

In een mindere tweede periode probeerde geel-blauw wel maar een volwassen Bierbeek controleerde de partij en gaf weinig weg. Bezoeker Boujemaoui schoot eerst nog naast doel maar halfweg de tweede helft viel het verdict. Bij een voorzet van op links stond Vergauwen opnieuw op de goede plaats om met een simpele intikker de score op te drijven (0-3). Bij een tegenaanval van Bierbeek leek Vergauwen op weg naar z’n derde van de namiddag maar ditmaal besloot hij naast doel. Aan de overzijde kon niemand een strakke voorzet van Kwinten Van Den Broeck in doel verlengen. Diezelfde Kwinten Van Den Broeck had in de slotfase de verdiende eerredder aan de voet maar hij trapte uit een schuine hoek voorlangs. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack (74’ Chaabi), Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (67’ Baway Elua), Dirix (44’ Camara), Bushiri.
HO Bierbeek: Seynaeve, Devijver, Hendrickx, Steenwegen, Vanderwegen, Antheunis (77’ Govaerts), Vergauwen, Boujemaoui, De Geyter, Er (84’ Devroey), Robeyns (69’ Vande Cauter).

Doelpunten: 33' Vergauwen (0-1), 40' Er (0-2), 68' Vergauwen (0-3).
Gele kaarten: Van Ongeval, Robeyns, Antheunis.
Arbitrage: Mathew Breyssem bijgestaan door Marc Bergen en Frans Schoonjans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 11 september 2016 - 23:07:13 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 16 17 18
Vorige Wedstrijd

P1KSK - VK. LIEDEKERKE3 - 0
N4CKSK - KRC. BOORTMEERBEEK  -  
 
Volgende Wedstrijd

N4C
KNV. KEERBERGEN - KSK
 23 okt 2016
15:00
 

P1
FC. BORGHT - KSK
logoborght09501.jpg23 okt 2016
15:00
logo02615.gif
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 22 oktober 2016
09:30PU15LIEDEKERKE - KSK
09:30PU11KSK - BEERS. DROGENBOS
09:30PU8KSK - EPPEGEM
09:30RU7BERG-OP - WIJGMAAL
09:30RU15KAMPELAAR - MELSBROEK
09:30RU12MOORSEL - KAMPELAAR
11:00PU13KSK - ROTSELAAR
11:00RU11KSK - HULDENBERG
11:00PU10ROTSELAAR - KSK
11:00PU8KSK - EPPEGEM
11:00RU9BERG-OP - KORTENBERG
11:00RU8BERG-OP - MELSBROEK
11:15PU12MEISE - KSK
11:30PU17MAZENZELE OPWIJK - KSK
12:30PU9KSK - TERV-DUISBURG
12:30RU6KSK - BOORTMEERBEEK
12:30RU10KAMPELAAR - HO.VELTEM
13:15RU12PEUTIE - KSK
14:00PU9KSK - TERV-DUISBURG
14:00RU6KSK - RILLAAR SP.
14:00RU13KAMPELAAR - KVC.HAACHT
15:00RU21ZEMST SP. - KAMPELAAR
zondag 23 oktober 2016
15:00P1BORGHT - KSK
15:00N4CKEERBERGEN - KSK
Aankomende Evenementen

 
affiche_brunch_13112016-250.jpg

15/1 wildfestival
26/2 Italiaanse lunch
17/3 kwis
29/4 - 2/5 tornooi
7/5 Spaanse lunch
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.