Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
jillslittlethings4-230x.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
Bon Appetit
Efdicor
maandag 24 april 2017
SK wint alsnog in slotfase na twee gemiste strafschoppen

 img_7700_1_1.jpg
Kwinten Van Den Broeck houdt Hammas af terwijl Jente Van Ongeval bijna wordt uitgekleed door Noto-Millefiori. (© foto Jeroen Goolaerts)
 

Crossing Schaarbeek 0 - SK Kampenhout 1

Met een laat doelpunt van Kwinten Van Den Broeck graaide SK de volle buit mee bij een agressief spelend Crossing Schaarbeek. Een uiterst zwakke ref gaf na tien minuten slechts geel voor een aanslag op Wouter Rooms. In die betere eerste helft had Kampenhout altijd moeten scoren. Zowel Piet Dirix als Dieter Van Den Broeck misten toen een strafschop en verder redde de thuisdoelman een paar keer goed. Na de pauze was er minder doelgevaar. In het slot moest doelman Robby Billast eerst de meubelen redden waarna Kwinten Van Den Broeck met een rake kopbal de wedstrijd besliste.

Crossing Schaarbeek zorgde voor het eerste doelgevaar. Makengo haalde uit maar Robby Billast pareerde met de vuisten. Na een ingestudeerde vrijschop redde de Kampenhoutse doelman een poging van Gürsever. Na tien minuten beging Van De Walle een aanslag op de enkel van Wouter Rooms. Een uiterst zwakke ref Soors gaf voor deze brutale fout slechts geel terwijl de thuisspeler donkerrood verdiende. Een kermende Wouter Rooms riep iets naar de ref en kreeg net als de protesterende Arno Claes geel. Wouter Rooms kon niet verder en werd vervangen door Piet Dirix. Even later glipte Makengo door de buitenspelval maar z’n schot ging voorlangs buiten. Halfweg de eerste helft werd geel-blauw sterker. Doelman Kartite weerde een hard schot van Arno Claes en redde ook de rebound van invaller Piet Dirix. Bij een vrije trap van Arno Claes kon Dieter Van Den Broeck de bal net niet in doel verlengen. Na een volgende vrijschop van Arno Claes schoot Dieter Van Den Broeck over doel. Na een duidelijke duwfout van Suarez op Jente Van Ongeval legde de ref de bal op de stip. Piet Dirix zag zijn strafschop via de twee palen buiten gaan. Na goed samenspel met Ado Bushiri redde doelman Kartite een schot van Piet Dirix. Even later kreeg Kampenhout een tweede strafschop na een fout op Kwinten Van Den Broeck. Op aangeven van zijn assistent legde Soors de bal opnieuw op de stip. Dit zorgde voor heel wat tumult bij Crossing waardoor het spel enkele minuten stillag. Dat oponthoud werkte blijkbaar want ditmaal redde doelman Kartite de elfmetertrap van Dieter Van Den Broeck. Eén minuut later kreeg Kwinten Van Den Broeck een erg opzichtige duw in de rechthoek. Duidelijker kan een strafschop niet zijn maar een bange scheidsrechter Soors durfde geen derde keer fluiten. Zo nog steeds 0-0 na eenbewogen eerste helft.

Kort na de pauze plofte een vrije trap van Arno Claes boven op de lat. Aan de overzijde kopte Suarez de bal naast doel. Voor Kampenhout besloot Ado Bushiri naast doel en was doelman Kartite bij de pinken bij een vrijschop van Arno Claes. Thuisspeler Sevik ging aan de haal maar schoot rakelings voorlangs. In het slotkwartier ging SK op zoek naar het winnende doelpunt. Dieter Van Den Broeck probeerde het tweemaal met een vrijschop maar Kartite was attent. Ado Bushiri kapte zich goed vrij maar trapte dan pal op doelman Kartite. Op de tegenaanval kregen de Brusselaars nog een prima kans. De snelle Sevik ging door en haalde uit onder de lat waar een uitstekende Robby Billast de bal over doel tikte. In de slotfase kreeg de agressieve thuisploeg, die liefst zes gele kaarten slikte, het verdiende deksel op de neus. Arno Claes nam aan de hoekschopvlag een vrije trap en Kwinten Van Den Broeck kopte de bal aan de eerste paal voorbij Kartite (0-1). Nadien had Crossing niet meer de tijd om te reageren. Daar ook Bierbeek en Hoeilaart wonnen, blijft de titelstrijd in eerste provinciale wellicht ongemeen spannend tot de allerlaatste speeldag. (JG)

Crossing Schaarbeek: Kartite, Noto-Millefiori, Suarez, Gürsever (59’ Radman), Ben Hamane, Makengo, Kingji, Sevik, Hasevoet, Van De Walle, Hammas.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi (63’ Quintana), Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (63’ Camara), Rooms (12’ Dirix), Bushiri.

Doelpunt: 89’ K. Van Den Broeck (0-1).
Gele kaarten: Van De Walle, Hammas, Kartite, Makengo, Sevik, Noto-Millefiori, Rooms, Claes, K. Van Den Broeck.
Arbitrage: Arnaud Soors bijgestaan door Daniele Dosi en Bachir El-Yaakoubi.

|Geplaatst door Webmaster op maandag 24 april 2017 - 14:11:41 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 09 april 2017
Geel-blauw blijft steken op scoorloos gelijkspel

img_7576_1_1.jpg
Jente Van Ongeval wint een kopduel van bezoeker Ousmane Sow. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – Renaissance Club Schaarbeek 0

Thuis tegen Renaissance Club Schaarbeek is geel-blauw niet verder geraakt dan een pover scoorloos gelijkspel. Voor de pauze kreeg SK enkele mogelijkheden tegen een verdedigend ingesteld Schaarbeek. Kampenhout claimde ook tweemaal vergeefs een strafschop. Na de pauze waren bij de Brusselaars alle middelen goed om het tempo uit de wedstrijd te halen. Maar SK vond niet de sleutel om het Schaarbeekse slot te ontgrendelen en kwam in het slot nog goed weg met twee bezoekende pogingen die het doelhout likten. Zo bleef het 0-0 na een teleurstellende partij.

Geel-blauw dreigde meteen met een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack. Doelman Clercq tikte de bal over de lat in hoekschop. Even later bracht Dieter Van Den Broeck de bal van op links voor doel waar Wouter Rooms net niet bij de bal kon. Aan de overzijde kopte Mouallali bij een hoekschop naast doel. Piet Dirix kreeg een Schaarbeeks knietje te verwerken en werd vervangen door Sanne Oliviers. Kampenhout bleef voor de aanval kiezen. Dieter Van Den Broeck speelde Wouter Rooms vrij maar die besloot voorlangs. Eén minuut later zette Ado Bushiri zich goed door maar hij werd afgeblokt. Aanvoerder Christophe Tack mocht een vrije trap nemen op een interessante plaats maar kreeg de bal niet over de bezoekende muur. Halfweg de eerste helft werd Wouter Rooms neergetrokken door Sadjaliou Sow maar de scheidsrechter zach er geen strafschop in. Even later werd ook Jonathan Lusadusu gelegd na een prima inspanning maar opnieuw ging de bal niet op de stip. Sanne Oliviers probeerde het dan maar van ver maar schoot naast doel. Bij een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack kopte Ado Bushiri over doel.

Ook in de tweede helft bleef SK zoeken naar dat doelpunt. Toch was de eerste kans voor de bezoekers. Na balverlies van Arno Claes duwde doelman Robby Billast een knal van Mjahid in hoekschop. Op aangeven van Arno Claes schoot Wouter Rooms goed maar doelman Clercq weerde af. In de rebound ging de poging van Ado Bushiri naast doel. Een poging van Sanne Oliviers belandde in hoekschop en een vrije trap van aanvoerder Christophe Tack ging over doel. Doelman Clercq redde een gekraakt schot van Dieter Van Den Broeck. Aan de overkant ging een vrije trap van Mjahid een metertje naast doel. Schaarbeek, duidelijk voor één punt gekomen, ging meer en meer tijd winnen. Kampenhout ging in het slotkwartier meer risico’s nemen. Bij een zeldzame tegenprik likte een voorzet van Ousmane Sow de dwarsligger. Vijf minuten voor tijd trapte Dieter Van Den Broeck een vrijschop over doel. Ook een poging van de mee naar voor gestuurde Jente Van Ongeval miste het doelkader. In de toegevoegde tijd ontsnapte SK zelfs nog aan een tegendoelpunt. De ingevallen Calmaz plaatste de bal buiten bereik van Robby Billast maar het leer likte opnieuw de lat. Zo bleef het 0-0 na een teleurstellende wedstrijd. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Dirix (12’ Oliviers), Rooms, Bushiri (66’ Camara).
Renaissance Club Schaarbeek: Clercq, Mouallali, Mjahid, S. Sow, Saoudi, Bassir (73’ Kato Irenge), Cil, O. Sow, Chaib Yousfi (82’ Calmaz), Bouyfoulkitne, Epunzola.

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Van Ongeval, Chaib Yousfi, Epunzola, Mjahid, S. Sow, Cil.
Arbitrage: Wim De Mulder bijgestaan door Henri Elsoucht en Frans Schoonjans.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 09 april 2017 - 20:33:57 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 26 maart 2017
KAMEROEN TRAINT OP KAMPENHOUT !!

cameroon.png
Op zaterdag 25 en zondag 26 maart kwam de Nationale ploeg van Kameroen (Afrikaans kampioen)
trainen op het veld van SK Kampenhout (Zeypestraat)
 
Er waren trainingsessies met Hugo Broos.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 maart 2017 - 21:47:39 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
SK wordt opnieuw leider na ruim verdiende uitzege

img_6937_1_1.jpg
Ado Bushiri wordt gefeliciteerd nadat hij er 1-3 van maakte. (© foto Jeroen Goolaerts)

RC Butsel 2 – SK Kampenhout 4

Geel-blauw deed dit weekend een uitstekende zaak. Het won zelf met 2-4 tegen hekkensluiter Butsel terwijl concurrent Bierbeek verrassend punten verloor tegen staartploeg Grez-Doiceau. SK was een half uur heer en meester maar enkel Wouter Rooms scoorde. De enige thuisaanval leverde meteen de 1-1 op, ook de stand bij de rust. Na de pauze maakte SK het verschil in het vierde kwartier met goals van Dieter Van Den Broeck en Ado Bushiri. In het slot scoorde Butsel tegen maar in de toegevoede tijd legde de ingevallen Piet Dirix op de tegenaanval de eindstand vast.

Kampenhout nam van bij de aftrap het heft in handen op de Butselse akker. Dieter Van Den Broeck zorgde voor het eerste gevaar maar doelman Van De Vel zat er goed tussen. Eén minuut later schoot Ado Bushiri uit een schuine hoek en veegde de thuisdoelman de bal in hoekschop. Dan kreeg SK enkele hoekschoppen. Bij de laatste corner van aanvoerder Christophe Tack kopte Kwinten Van Den Broeck naast doel. Geel-blauw bleef goed combineren en drukte Butsel achteruit. Na een persoonlijke actie schoot thuisspeler Tack naast doel. Even later kwam Kampenhout verdiend op winst. Bij een doorbraak van Sanne Oliviers werd die foutief afgestopt. De scheidsrechter gaf balvoordeel zodat Wouter Rooms alleen kon doorgaan en afronden (0-1). Twee minuten later stopte doelman Van De Vel een poging van Ado Bushiri. Na een vrije trap stopte Robby Billast in twee tijden een poging van De Smet. Even voor het halfuur was SK tweemaal dicht bij 0-2. Eerst kon Ado Bushiri een teruglegger van Dieter Van Den Broeck niet afronden. Vlak hierna werd Wouter Rooms aangetikt in de rechthoek. Hij bleef op de been en bediende Ado Bushiri die naast kopte. Hier had geel-blauw een strafschop kunnen krijgen. Twee minuten later kreeg Kampenhout het deksel op de neus toen Bache na de eerste vloeiende thuisaanval hard overhoeks binnenschoot (1-1). Daarna zat Butsel even beter in de partij maar doelgevaar leverde dat niet op. Met de rust in zicht ging Dieter Van Den Broeck zijn kans maar doelman Van De Vel ging plat.

SK hoorde tijdens de rust dat concurrent Bierbeek op een gelijkspel bleef steken en ging dadelijk op zoek naar het tweede doelpunt. Butsel had enkele stevige overtredingen nodig om de bezoekers af te houden. Uiteindelijk had geel-blauw een stilstaande fase nodig voor dat tweede doelpunt. Jente Van Ongeval verlengde een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack tot bij Dieter Van Den Broek die van dichtbij scoorde (1-2). Twee minuten later stuurde Kwinten Van Den Broeck Ado Bushiri diep. Die schudde De Smet af en kogelde de bal staalhard in de linkerbovenhoek (1-3). Wouter Rooms probeerde het uit een schuine hoek maar Van De Vel duwde in hoekschop. Bij die hoekschop van Christophe Tack redde de thuisdoelman een kopbal van Ado Bushiri. Kampenhout controleerde makkelijk de wedstrijd terwijl Butsel een geslagen indruk liet. Tack kon wel eens schieten maar Robby Billast was attent. In de slotfase schoot Bache van buiten de rechthoek en de botsende bal verraste doelman Robby Billast (2-3). Plots droomde de thuisploeg van een onwaarschijnlijke terugkeer en gooide alle ballen naar voor. Geel-blauw hield echter het hoofd koel en scoorde in de toegevoegde tijd nog een vierde keer. Opnieuw Kwinten Van Den Broeck lanceerde de ingevallen Piet Dirix en die schoot de bal voorbij Van De Vel (2-4). Meteen daarna floot de scheidsrechter af en wist SK dat het opnieuw leider is in eerste provinciale. (JG)

RC Butsel: Van De Vel, Van Den Bergh, Bache, Verreckt (74’ Ekongolo), Janssens (64’ Socquet), Tack, Vellemans (87’ Ronsmans), De Smet, Tambeur, Vanleene, Beelen.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Oliviers (76’ Verbauwhede), D. Van Den Broeck, Rooms (64’ Dirix), Bushiri (74’ Camara).

Doelpunten: 21' Rooms (0-1), 31' Bache (1-1), 57' D. Van Den Broeck (1-2), 59' Bushiri (1-3), 86' Bache (2-3), 90+3' Dirix (2-4).
Gele kaarten: Beelen, De Smet, Oliviers.
Arbitrage: Christophe Carrein bijgestaan door Bart Pelgrims Rens en Willy Laermans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 26 maart 2017 - 21:42:24 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 23 maart 2017
Terugblik op de jaarlijkse kwis

De jaarlijkse kwis is een succes over de hele lijn geworden. Een volle zaal met 38 ploegen en een (soms te) geweldige sfeer. Na afloop heb ik niets dan lovende kritiek gehoord. Sommige ploegen vonden het iets te moeilijk maar de meeste ploegen vonden het zeer gevarieerd en zelfs leerrijk. Het werd een bijzonder spannende strijd die met slechts één puntje verschil gewonnen werd door Natuurpunt Kampenhout voor Olga 2. De heren van WITLOV vulde het podium aan op slechts vijf punten van de winnaar.Enkele statistieken: in Ronde 1 werd vlot gescoord met als toppers Natuurpunt Kampenhout (24/26) en Korneel en zijn Kornuiten (23/26). Ronde 2 leek veruit de moeilijkste. 
 
De fotoronde werd aangevoerd door (alweer) Natuurpunt Kampenhout en Olga 2. Beide ploegen haalden 25 op 30. Ronde 4 werd overtuigend gewonnen door Viper 5 en de Vivino's met 9 op 10 waar de eerste 2 uit de stand slechts 6 op 10 scoorden. In ronde 5 werd er een maximum gescoord door Natuurpunt Kampenhout net voor Olga 1, Olga 2 en Barça U9 met 9 op 10. In de toch vrij moeilijke triple ronde scoorde WITLOF maar liefst 24 op 30 net voor de Kwispedoors met 23 op 30. In de geluidsronde bleek OTB de sterkste (24/26) net voor 3 kleine en ne grote (23/26).
 
Enkele merkwaardigheden: er werd één maximum gescoord door Natuurpunt Kampenhout in ronde 5. Er werden ook 2 unicums (vragen waarop maar 1 ploeg het antwoord wist) genoteerd door OTB (Johannes Brahms) en de Kwispedoors (Tom Dumoulin). 

Er zijn ook ploegen die zéér wisselvallig presteerden. Viper 5 scoorde 9/10 in ronde 4 terwijl ze in ronde 6 maar 9 op 30 haalden. 3 kleine en ne grote haalde maarliefst 23/26 in ronde 7 (op één na het meeste) terwijl ze in ronde 3 met 10 op 30 eindigden (op één na het minste). En tenslotte onze eervol laatste De Kozijntjes haalde in de geluidsronde 18/30 wat evenveel was dan de nummers 1, 3, 5, 6 en 7 van de rangschikking. Misschien volgend jaar een mix maken van deze ploegen? Mij rest ten slotte alleen nog iedereen te danken voor de plezierige avond en tot volgend jaar.

Klik op "Lees verder" voor de eindstand.

Indien er vragen zijn of bemerkingen over de kwis kan je me altijd mailen (polvandenberg@hotmail.com)[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 23 maart 2017 - 09:27:21 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 19 maart 2017
Geel-blauw boekt deugddoende zege na mindere periode

img_6593_1_1.jpg
Dieter Van Den Broeck ontzet de bal voor bezoeker Adil Ben Kassem. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 1 – RSD Jette 0

Geel-blauw weet opnieuw wat winnen is. Aangemoedigd door heel wat jeugdspelers, naar aanleiding van de jeugddag, boekte SK een deugddoende 1-0 zege tegen RSD Jette. Kampenhout had de wedstrijd goed onder controle en kreeg de beste kansen voor de rust. Toch moest Jente Van Ongeval een bal van de lijn vegen. Vlak na de pauze trapte de ingevallen Wouter Rooms geel-blauw op winst. Enkele minuten later miste Dieter Van Den Broeck een strafschop zodat het nog spannend bleef tot het laatste fluitsignaal. De krappe maar verdiende winst kwam toch niet meer in gevaar.

Al in de eerste minuut kreeg Kampenhout een dot van een kans. Op aangeven van Ado Bushiri kreeg Dieter Van Den Broeck een open schietkans maar hij kreeg de bal niet tussen de palen. Steve Camara kon na een rush op links afdrukken maar doelman Coppens stopte de bal. Daarna volgde veel middenveldspel en was het lastig voetballen door de harde wind. Kampenhout bleef voor de aanval kiezen. Bij een doorbraak van Steve Camara werd de bal net op tijd weggewerkt. Aan de overzijde was Hamdi de bedrijvigste bezoeker. Eerst schoot hij naast doel, even later ging doelman Robby Billast plat. Na ruim een halfuur ontsnapte SK aan een achterstand. Opnieuw Hamdi nam Robby Billast met een subtiel lobje te grazen maar gelukkig kon een attente Jente Van Ongeval in extremis de bal van de lijn vegen. In het slot van de eerste helft liep Kampenhout meermaals in de buitenspelval, zodat er gerust werd bij 0-0.

Tijdens de rust bracht trainer Jo Claes met Wouter Rooms een frisse kracht tussen de lijnen en dat rendeerde onmiddellijk. Kwinten Van Den Broeck speelde Wouter Rooms vrij en die vloerde doelman Coppens met een laag gekruist schot in de verste hoek (1-0). Meteen het allereerste doelpunt dat op het nieuwe scorebord mocht pronken! Vier minuten later werd bezoekend handspel met een strafschop bestraft. Dieter Van Den Broeck schoot die echter naast het doel zodat de 1-0 op het bord bleef. De Brusselaars bleven er zo in geloven en dreigden enkele keren. Robby Billast redde een poging van Hamdi en een vrije trap van Dos Santos De Matos vloog naast doel. De bedrijvige Hamdi schoot nogmaals op doel maar vond een secure Robby Billast op z’n weg. Wouter Rooms leek op weg naar z’n tweede doelpunt maar werd nog afgevlagd. Even later kreeg Ado Bushiri een goede schietkans maar doelman Coppens redde. Ook Kwinten Van Den Broeck ging z’n kans maar de bezoekende doelman weerde af. Het bleef dus spannend en in de slotfase werd Jette opnieuw gevaarlijk. Na een vrije trap kon Ruiz vrij inkoppen en was er een goede Robby Billast nodig om in hoekschop te duiken. Ook bij de laatste poging van Dos Santos De Matos liet de Kampenhoutse doelman zich niet meer verrassen. Met deze nipte maar verdiende zege tankte SK alvast vertrouwen voor de laatste vijf duels. Proficiat mannen! (JG)


SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (88’ Verbauwhede), Camara (46’ Rooms), Dirix, Bushiri (72’ Oliviers).
RSD Jette: Coppens, Kouyate, Moussaoui, Mangubu Kiesse, Ben Kassem, Dos Santos De Matos, Hamdi (82’ Njangui), Stuer (77’ Requejo), Benali (77’ El Yassine), Ruiz, Tsimpaka.

Doelpunt: 47' Rooms (1-0).
Gele kaarten: Dirix, Bushiri, Mangubu Kiesse.
Arbitrage: Sven Van Extergem bijgestaan door Niels Gentens en Azzedine Ben Khayat.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 19 maart 2017 - 21:24:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
dinsdag 14 maart 2017
KAMEROEN TRAINT OP KAMPENHOUT !!

cameroon.png

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart komt de Nationale ploeg van Kameroen (Afrikaans kampioen)
trainen op het veld van SK Kampenhout (Zeypestraat)
 
Trainingen met Hugo Broos gaat zaterdag door om 17u00 en zondag om 16u00.
 
Iedereen welkom !

|Geplaatst door Webmaster op dinsdag 14 maart 2017 - 20:58:14 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 12 maart 2017
SK maakt 2-0 achterstand ongedaan dankzij invallers

img_6385_1_1.jpg
Thuisspeler Ricky Coertjens maakt zich breed voor Arno Claes. (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Strombeek 2 – SK Kampenhout 2

Geel-blauw speelde 2-2 gelijk bij Strombeek nadat het in geen tijd een 2-0 achterstand ongedaan maakte. De partij begon slecht met een snelle tegengoal. Bushiri trof aan de overzijde tweemaal het doelhout voor SK. Kort na de rust werd het 2-0 en leek de thuisploeg op weg naar winst. De jongens van trainer Jo Claes rechtten echter hun rug. In geen tijd zorgden Sanne Oliviers en Dieter Van Den Broeck, beiden aan de rust ingevallen, voor 2-2. Daarna waren beide ploegen nog dicht bij winst, maar het al bij al billijke gelijkspel bleef op het bord.

SK was al snel op achtervolgen aangewezen in Strombeek. Bij een verre vrijschop van Archambeau kopte Reniers de bal uit een onmogelijke hoek over doelman Robby Billast in de verste hoek (1-0). Kampenhout reageerde met enkele hoekschoppen, zonder resultaat. Ado Bushiri schoot in de draai maar de afgeweken bal vloog tegen de kruising. Daarna volgde een periode met veel middenveldspel zonder veel doelgevaar. Tot even voorbij het halfuur Ado Bushiri uithaalde maar hard tegen de lat knalde. In de rebound werd de poging van Steve Camara afgeblokt. Voor de thuisploeg was Coertjens nog gevaarlijk maar meer dan een hoekschop leverde dat niet op. Kort voor de pauze redde Robby Billast in twee tijden een schot van Kalulika. Op slag van rust schreeuwde Kampenhout om een strafschop voor handspel maar kreeg die niet, zodat we gingen rusten bij een 1-0 tussenstand.

Trainer Jo Claes voerde tijdens de pauze een dubbele wissel door om het tij te keren. Al in de eerste minuut van de tweede helft zette de ingevallen Dieter Van Den Broeck doelman De Mol aan het werk met een vrije trap. Strombeek kreeg even later ook een vrije trap en die was wel succesvol. Kalulika schoot de bal eerst strak en laag tegen de binnenkant van de paal. De bal caprioleerde achter de rug van Robby Billast door naar de andere hoek waar Archambeau de rebound intikte (2-0). Strombeek teerde nu op die dubbele voorsprong maar geel-blauw gaf zich nog niet gewonnen. De jongens van trainer Jo Claes rechtten hun rug en maakten op amper twee minuten tijd de dubbele achterstand ongedaan. Invaller Dieter Van Den Broeck schoot na een wandel door de thuisdefensie op doelman De Mol, die de bal afweerde. Zo kwam Sanne Oliviers, ook aan de rust ingevallen, in schietpositie en die scoorde wel (2-1). Even later was het weer raak voor Kampenhout. Dieter Van Den Broeck ging van op rechts goed naar binnen en liet doelman De Mol geen schijn van een kans met een pegel in het dak van het doel (2-2). Bij de thuisploeg waren ze even van slag, je zou van niet minder. Toch kwam Strombeek terug boven water. Kalulika toverde een goede vrije trap uit z’n sloffen maar Robby Billast haalde de bal uit de bovenhoek. De ingevallen Urbany besloot naast een Kalulika draaide een vrije trap voorlangs buiten. Maar ook geel-blauw kreeg aan de overkant een uitstekende kans om op voorsprong te komen. Jonathan Lusadusu stuurde Dieter Van Den Broeck diep maar doelman De Mol hield de thuisploeg recht. In de slotfase gingen beide ploegen nog op zoek naar de drie punten, maar grote kansen leverde dat niet meer op. (JG)

FC Strombeek: De Mol, Vandekerckhove, Mommens, Nkokolo (67’ Urbany), Hendrickx, Reniers (84’ Kuwa Ntinu), Kalulika, Archambeau, Benhamman, Coertjens, Seghers.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Rooms (46’ Oliviers), Camara (46’ D. Van Den Broeck), Dirix, Bushiri.

Doelpunten: 3' Reniers (1-0), 48' Archambeau (2-0), 62' Oliviers (2-1), 64' D. Van Den Broeck (2-2).
Gele kaarten: Vandekerckhove, Reniers, Archambeau.
Arbitrage: Steve Gilson bijgestaan door Kenneth Lauwers en Maurice Vanhamel.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 12 maart 2017 - 19:37:31 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 05 maart 2017
Geel-blauw toont veel goede wil maar blijft steken op gelijkspel

img_6289_1_1.jpg
Jonathan Lusadusu schermt de bal af voor bezoekers Imad Maaroufi en Keanu Boets. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – Sporting Brussel 0

Een onuitgegeven Kampenhout speelde na een kansarme wedstrijd 0-0 gelijk tegen Sporting Brussel. In de eerste helft namen de Brusselaars het initiatief en geel-blauw ontsnapte toen de bezoekers een strafschop misten. Na de pauze kwam SK beter in de partij en het kreeg ook enkele kansen. Jammer genoeg leverde dat geen doelpunt meer op, zodat het net als in de heenwedstijd op een brilscore eindigde.

In een povere eerste helft was het lang wachten op enige opwinding. Op een zwaar veld zagen we vooral veel middenveldspel. De bezoekers namen wel het meeste initiatief terwijl bij Kampenhout de opbouw erg slordig verliep. Voor Sporting Brussel zorgde Boulahrir voor de eerste dreiging maar hij besloot voorlangs. Bij een bezoekende hoekschop zat gelegenheidsdoelman Bernard Nuyts er goed tussen. Net voor het halfuur kreeg aanvoerder Christophe Tack een aangeschoten bal tegen de arm. De scheidsrechter kende geen genade en legde de bal op de stip. Doelman Bernard Nuyts koos de goede hoek en zag El-Boubsi de strafschop naast doel schieten. Daarna kabbelde de wedstrijd rustig verder tot aan de rust.

Na de koffie kwam geel-blauw beter voor de dag. Sanne Oliviers kreeg een eerste mogelijkheid maar maaide naast de bal. Op het uur knutselde SK toch een goede tegenaanval in elkaar. Kwinten Van Den Broeck heroverde de bal op het middenveld en na een één-twee met Piet Dirix kreeg hij de bal niet voorbij doelman Mrabet, die de bezoekers rechthield. Even later bediende een hardwerkende Wouter Rooms maatje Steve Camara die de bal over doel schoot. Na een persoonlijke actie besloot Steve Camara in het zijnet. Ook aanvoerder Christophe Tack trapte de bal in het zijnet. Daarna toonde Sporting Brussel zich tweemaal. Boulahrir besloot binnen bereik van doelman Bernard Nuyts en even later ging de Kampenhoutse doelman goed plat bij een schot van ancien Maaroufi. In de slotfase zette geel-blauw nog alles op alles maar dat ene goaltje kwam er niet meer. De ingevallen Ado Bushiri ging in duel met doelman Mrabet. Zo kwam de bal in de voeten van Steve Camara die de wenkende kans echter onbesuisd over doel joeg, zodat het finaal 0-0 bleef. (JG)

SK Kampenhout: Nuyts, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Claes, Lusadusu, K. Van Den Broeck, Oliviers (62’ Bushiri), Camara, Rooms, Dirix.
Sporting Brussel: Mrabet, Ben Mohamed, Maaroufi (80’ Lakbir), Cherif, Mrseli (62’ Vanhecke), Boulahrir, Deprez, Messias Amado Da Silva, El-Boubsi, Tazani, Boets (74’ Duah).

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Chaabi, Deprez, Messias Amado Da Silva.
Arbitrage: Tom Stevens bijgestaan door Koen Berge en Geert De Breucker.


|Geplaatst door Webmaster op zondag 05 maart 2017 - 21:10:51 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
maandag 27 februari 2017
Voetbalmatch zonder scheidsrechter in Kampenhout.

ringtv26022017.png

Zaterdag 25/02/2017 hield SK Kampenhout een opvallende fairplay-actie. De jeugdploegen van SK speelden zonder scheidsrechter. De spelers kregen de kans om alles zelf op te lossen. Trainers en ouders mochten ook niet staan roepen aan de kant.
Maar liefst 16 jeugdploegen van SK Kampenhout speelden gisteren een wedstrijd zonder de man in het zwart. De spelertjes verantwoordelijkheidszin bijbrengen, daar draaide het om. Daarom ook mochten de trainers geen aanwijzingen geven langs de zijlijn en moesten de supporters zwijgen. “Het is op de tanden én op de nagels bijten”, lacht U11-trainer Fabrice Cassimans. De fairplaydag was een schot in de roos. 

Kampenhout overweegt om deze manier van werken ook in de competitie toe te passen.[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster op maandag 27 februari 2017 - 14:02:07 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 20 21 22
Vorige Wedstrijd

P1CROSSING SCHAERBEEK - KSK0 - 1
N4CVC. BERTEM-LEEFDAAL - KSK2 - 0
 
Volgende Wedstrijd

P1
ROFC. STOCKEL - KSK
logocrossschaarbeek04070.jpg30 apr 2017
15:00
logo02615.gif
 
N4C
KSK - SP. ROTSELAAR
30 apr 2017 - 15:00
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

woensdag 19 april 2017
19:30U17HOUTEM - KSK
19:30U15KAMPELAAR - HOLSBEEK
donderdag 20 april 2017
18:45U12KVC.HAACHT - KSK
zaterdag 22 april 2017
9:30U13PKSK - KHO.HUIZINGEN
9:30U12PKSK - KFC.EPPEGEM
9:30U11PKSK - EPPEGEM
9:30U8PKSK - EPPEGEM
9:30U8ZEMST SP - BERG-OP
9:30U12KAMPELAAR - HEVER
9:30U11KAMPELAAR - BAAL
10:45U9BOORTMEERBEEK - BERG-OP
11:00U12KSK - VK.HOLSBEEK
11:00U8PKSK - EPPEGEM
11:00U7AKSK - GRIMBERGEN
11:00U7BERG-OP - GRIMBERGEN
11:15U21PKSK - KVC.HAACHT
11:15U15KAMPELAAR - KVC.HAACHT
11:30U17PKSK - KVC.KESSEL-LO
12:30U11VELTEM - KSK
12:30U10PKSK - TERVUREN-DUISB.
12:30U9PKSK - LONDERZEEL
12:30U6KSK - WIJGMAAL
13:30U15PKSK - KVC.KESSEL-LO
14:00U9PKSK - LONDERZEEL
14:00U6KSK - AARSCHOT
14:00U13KAMPELAAR - RITTERKLUB JETTE
14:30U15KAMPELAAR - RAP.WEZEMAAL
19:30N4CBERTEM-LEEFDAAL - KSK
zondag 23 april 2017
15:00P1CROSSING SCHAERBEEK - KSK
15:00N2AKAMPELAAR - AVERBODE-OKSELAAR
woensdag 26 april 2017
19:00U15PROTSELAAR - KSK
zaterdag 29 april 2017
09:00 - 11:35U11JEUGDTORNOOI
13:15 - 17:45U17TORNOOI KFC PERK
14:00 - 18:00U12LENTETORNOOI U12
14:00 - 18:00U9JEUGDTORNOOI HO.VELTEM
16:30 - 18:30U12JEUGDTORNOOI LINDEN
zondag 30 april 2017
15:00P1STOCKEL - KSK
15:00N4CKSK - ROTSELAAR
15:00N2AKAMPELAAR - HOLSBEEK
10:30 - 13:00U8JEUGDTORNOOI
14:15 - 17:00U6KVC HAACHT JEUGDTORNOOI
16:30 - 18:30U13JEUGDTORNOOI LINDEN
maandag 1 mei 2017
09:30 - 11:50U7TORNOOI PERK
10:00 - 14:00U10JEUGDTORNOOI HO.VELTEM
Aankomende Evenementen

  
29/4 - 2/5 : JVK Jeugdtornooi
 
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.