Hoofdsponsors

gedimat_logo2.png
vansteenweghen_logo.png
torfsluc_logo.png
groupw_logo.png
bofrost230.png
Sponsors
Rofra
Delhaize
Denies
stoofvleeskermis

banner_stoofvleeskermis_2016_600.jpg
woensdag 31 augustus 2016
Vrijwilligers gezocht !

we_want_you.png
 
SK Kampenhout is op zoek naar medewerkers die zich belangeloos
een paar uur per week willen inzetten voor de club voor allerhande taken. 
Kandidaten kunnen zich melden bij Elinckx Andre via Andre.elinckx@telenet.be
 
 
|Geplaatst door Webmaster op woensdag 31 augustus 2016 - 18:40:14 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 25 september 2016
SK Kampenhout behaalt met z’n tienen een eerste uitzege

fc_grez-doiceau_1__sk_kampenhout_2.jpg
Dieter Van Den Broeck (archiefbeeld) was met twee doelpunten de matchwinnaar bij SK. (© foto Jeroen Goolaerts)

FC Grez-Doiceau 1 – SK Kampenhout 2

Met een 1-2 uitzege bij ‘zwart beest’ Grez-Doiceau nam SK een mooie revanche voor de zware nederlaag die het vorig seizoen in Waals-Brabant leed. In een gelijkopgaande eerste helft met afwachtend voetbal gebeurde er haast niets. Na de pauze nam geel-blauw het heft in handen. Dieter Van Den Broeck scoorde maar even later werd Jente Van Ongeval uitgesloten en scoorde de thuisploeg van op de stip. Eén minuut later stond Dieter Van Den Broeck opnieuw op de goede plaats: 1-2. Die voorsprong kwam in de slotfase niet meer in gevaar.

In een flauwe eerste helft was er weinig opwinding. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht en veel doelgevaar was er niet. Aanvoerder Christophe Tack schoot een vrije trap binnen bereik van de thuisdoelman. Ook Sanne Oliviers ging z’n kans maar opnieuw had doelman Detry het laatste woord. De thuisploeg, nog op zoek naar een eerste zege, kon doelman Robby Billast niet in verlegenheid brengen. Zo gingen we rusten met een logische brilscore op het bord.

Kampenhout kwam veel scherper uit de kleedkamer en nam het heft in handen. Er volgden enkele kleine mogelijkheden maar het bleef voorlopig 0-0. Halfweg de tweede helft kwam geel-blauw verdiend op voorsprong. Ado Bushiri legde de bal terug naar Dieter Van Den Broeck die doelman Detry kansloos liet (0-1). Hiermee leek het moeilijkste achter de rug maar niets bleek minder waar. Jente Van Ongeval veroorzaakte een strafschop en moest met een tweede gele kaart naar de kant. Porton liet de unieke kans op de gelijkmaker niet liggen en schoot de elfmeter voorbij doelman Robby Billast (1-1). SK moest nog een kwartier met een mannetje minder verder maar reageerde onmiddellijk. Piet Dirix bracht Dieter Van Den Broeck in stelling en die schoot z’n tweede van de namiddag voorbij Detry (1-2). Een aangeslagen Grez-Doiceau kwam deze klap niet meer te boven en de tien overgebleven Kampenhoutenaars hielden stand. Uitblinker Dieter Van Den Broeck kreeg nog een applauswissel van coach Jo Claes. Hiermee neemt SK een mooie revanche op de zware 7-2 nederlaag van vorig seizoen bij datzelfde Grez-Doiceau. 

Proficiat mannen, doe zo verder. (JG)

FC Grez-Doiceau: Detry, Gerard, Boulkhrif, Boogaerts (71’ De Thier), Willems, Nicaise (82’ Bradfer), Porton, Van den Berg, Chamboredon (63’ De Croes), Depicker, Peeters.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (84’ Verbauwhede), Oliviers (73’ Chaabi), Dirix (78’ Rooms), Bushiri.

Doelpunten: 67' D. Van Den Broeck (0-1), 74' Porton (strafschop, 1-1), 76' D. Van Den Broeck (1-2).
Gele kaarten: Peeters, Boogaerts, Willems, Porton, Quintana, Lusadusu, Van Ongeval.
Rode kaart: 73’ Van Ongeval (tweemaal geel).
Arbitrage: Christophe Verheyden bijgestaan door Rene Van Hemelryck en Geert De Breucker.
|Geplaatst door Webmaster op zondag 25 september 2016 - 18:00:32 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 11 september 2016
Geel-blauw krijgt les in efficiëntie van uitgekookt Bierbeek

img_2812_1.jpg
Jonathan Lusadusu zet zich door tussen bezoekers Brusk Er en Yorick Antheunis. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 0 – HO Bierbeek 3

Tegen een uitgekookt Bierbeek ging SK met overdreven 0-3 cijfers onderuit. In een evenwichtige eerste helft kon het alle kanten uit. Kampenhout speelde goed mee maar faalde voor doel. De bezoekers scoorden uit het niets twee prachtgoals en het kloofje was meteen gemaakt. In een veel mindere tweede helft werd het nog 0-3 en zat zelfs een verdiende eerredder er niet meer in voor geel-blauw.

Na een studieronde van een tiental minuten kwam de eerste dreiging van SK. Na een fout op Ado Bushiri zette aanvoerder Christophe Tack zich achter de bal bij een vrije trap. De bal week af op de muur maar doelman Seynaeve redde. Kampenhout kwam er nog enkele keren goed uit langs Piet Dirix en Ado Bushiri. Bij een hoekschop van Christophe Tack zat doelman Seynaeve er goed tussen voor Jente Van Ongeval kon koppen. Bij een vrije trap van bezoeker Hendrickx kopte Christophe Tack de bal voor doel weg. Halfweg de eerste helft volgde een eerste goede kans voor Bierbeek. Vergauwen kon net niet bij de bal maar aan de tweede paal moest doelman Robby Billast redding brengen op het schot van Er. Bij een goede thuisaanval via Sanne Oliviers ging de bal in hoekschop. Bij een voorzet van Dieter Van Den Broeck kopte Jente Van Ongeval naast de bal. Even later legde Ado Bushiri de bal panklaar voor Sanne Oliviers maar die zag z’n uithaal afgeblokt. Aan de overzijde toonde Vergauwen wel hoe het moest. De bezoekende aanvoerder draaide zich knap vrij en schoot dan onhoudbaar binnen in de bovenhoek (0-1). SK probeerde tegen te prikken maar Sanne Oliviers kon net niet bij een gevaarlijke voorzet van Piet Dirix. Even later verdubbelde Bierbeek de voorsprong met een wereldgoal. Er waagde z’n kans van op afstand en draaide de bal heerlijk in de verste winkelhaak (0-2). Piet Dirix wurmde zich door de defensie maar doelman Seynaeve voorkwam de aansluitingstreffer. Op slag van rust had ook Ado Bushiri die aan de voet maar hij knalde de bal voorlangs. Zo gingen we rusten bij een gevleide 0-2 op het bord.

In een mindere tweede periode probeerde geel-blauw wel maar een volwassen Bierbeek controleerde de partij en gaf weinig weg. Bezoeker Boujemaoui schoot eerst nog naast doel maar halfweg de tweede helft viel het verdict. Bij een voorzet van op links stond Vergauwen opnieuw op de goede plaats om met een simpele intikker de score op te drijven (0-3). Bij een tegenaanval van Bierbeek leek Vergauwen op weg naar z’n derde van de namiddag maar ditmaal besloot hij naast doel. Aan de overzijde kon niemand een strakke voorzet van Kwinten Van Den Broeck in doel verlengen. Diezelfde Kwinten Van Den Broeck had in de slotfase de verdiende eerredder aan de voet maar hij trapte uit een schuine hoek voorlangs. (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack (74’ Chaabi), Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (67’ Baway Elua), Dirix (44’ Camara), Bushiri.
HO Bierbeek: Seynaeve, Devijver, Hendrickx, Steenwegen, Vanderwegen, Antheunis (77’ Govaerts), Vergauwen, Boujemaoui, De Geyter, Er (84’ Devroey), Robeyns (69’ Vande Cauter).

Doelpunten: 33' Vergauwen (0-1), 40' Er (0-2), 68' Vergauwen (0-3).
Gele kaarten: Van Ongeval, Robeyns, Antheunis.
Arbitrage: Mathew Breyssem bijgestaan door Marc Bergen en Frans Schoonjans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 11 september 2016 - 23:07:13 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 04 september 2016
SK behaalt gelijkspel na genietbare en spannende topper

img_2662_1_1.jpg
Sanne Oliviers wordt opgejaagd door Yassine Marabet (ex-Kampenhout). (© foto Jeroen Goolaerts)

Sporting Brussel 0 – SK Kampenhout 0

Een goed georganiseerd Kampenhout heeft na een genietbare wedstrijd een punt gehaald in de topper bij Sporting Brussel. Geel-blauw liet de Brusselaars nooit in hun spel komen, tot ergernis van de thuisploeg. SK zorgde voor het meeste gevaar en kreeg via Ado Bushiri de best kans van de wedstrijd maar het bleef finaal 0-0.

Kampenhout zorgde voor de eerste prik toen Piet Dirix op aangeven van Arno Claes nipt naast doel besloot. Ook aanvoerder Christophe Tack kreeg een vrije trap niet tussen het doelkader; hij mikte naast. Na een kwartier speelde Piet Dirix in één tijd door naar Ado Bushiri die op de doelman knalde. Aan de overzijde was ook Sporting Brussel één keer dreigend toen Maaroufi de bal voorlangs schoot. Na ruim een halfuur werd een schot van Kwinten Van Den Broeck afgeblokt. In de rebound mikte Dieter Van Den Broeck van op de rand van de zestien naast de kruising. SK kon de thuisploeg goed afhouden en kreeg nog voor de pauze de beste kans van de wedstrijd. Na prima doorzetten van Piet Dirix kon Ado Bushiri op doelman Mrabet afgaan maar die behoedde met een redding in twee tijden de thuisploeg voor een 0-1 achterstand. Kort voor de rust dreigde Sporting Brussel nog eens via Demeur. Hij schoot in de draai naast het doel van Robby Billast, zodat we gingen rusten bij 0-0.

In de tweede helft stak Sporting Brussel zowaar nog een tandje bij maar een onverzettelijk Kampenhout liet niet begaan. De bezoekers waren opnieuw gevaarlijk bij een verraderlijke hoekschop van aanvoerder Christophe Tack. Niemand kon de bal in doel verlengen. Bij een volgende hoekschop kopte Kwinten Van Den Broeck de bal over doel. Ook Piet Dirix waagde z’n kans maar mikte te hoog. SK kende even een moeilijke periode maar hield stand. Marabet (ex-SK) kreeg een prima kans maar doelman Robby Billast redde in hoekschop. Bij een afgeweken bal die gevaarlijk voor doel kwam kopte Miguel Quintana nog in hoekschop. In het slotkwartier was Kampenhout nog twee keer dicht bij de opener. Bij een scrimmage voor doel kon Jente Van Ongeval niet scoren. Vijf minuten voor affluiten glipte de ingevallen Patrick Baway Elua door de buitenspelval maar schoot dan te slap op doelman Mrabet. In de toegevoegde tijd ging de thuisploeg nog bijna op een diefje met de volle buit lopen. Maaroufi kon aan de eerste paal inkoppen maar doelman Robby Billast hield met een goede reflex de nul op het bord. Meteen het laatste wapenfeit van deze genietbare en spannende wedstrijd. Met vier op zes heeft SK zijn start in eerste provinciale alvast niet gemist. Proficiat mannen. (JG)

Sporting Brussel: Mrabet, Akrouh, Ben Mohamed, Maaroufi, Cherif, Duah, Marabet (82’ Bahhodh), Demeur (82’ Boulahrir), Deprez, El-Boubsi, Tazani (58’ Da Silva).
SK Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers (66’ Camara), Dirix, Bushiri (73’ Baway Elua).

Doelpunten: geen.
Gele kaarten: Da Silva, El-Boubsi, Demeur.
Arbitrage: Mathias Carrein bijgestaan door Niels Gentens en Jozef Vos.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 04 september 2016 - 21:19:03 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
donderdag 01 september 2016
Christophe Tack verkozen tot verdienstelijkste speler

15-16tack_1.jpg


Verdediger Christophe Tack werd door de supporters verkozen tot de verdienstelijkste speler van het seizoen 2015-2016. 

Onze aanvoerder ontving de 'Gustaaf Claes Beker' uit handen van Roger Pelgrims net voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen Hoeilaart.

Proficiat Christophe!
15-16tack.jpg
 
|Geplaatst door Webmaster op donderdag 01 september 2016 - 21:55:04 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 31 augustus 2016
Supportersclub DE PRIMEURS

logo-primeurs.png
Beste supporters,

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Momenteel is het bestuur van supportersclub "De Primeurs" druk in de weer om de nieuwe lidkaarten aan de man te brengen. 
Hoe meer leden, hoe meer steun we kunnen verlenen aan de ploegen, bestuur SK Kampenhout en supporters.  Daarom de oproep om je lidmaatschap te hernieuwen of om lid te worden. Inschrijven kan via het formulier in bijlage, via ons mail-adres deprimeurs@gmail.com of, bij elke thuiswedstrijd van de 1ste ploeg, aan onze stand in de kantine, aan de linkerkant van de toog. Slechts € 10 !  Daarboven krijg je dan geregeld extra info via mail. 

Allen op post...

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 31 augustus 2016 - 19:52:05 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 28 augustus 2016
Geel-blauw viert terugkeer in eerste provinciale met ruime winst

img_2004_11.jpg
Grote vreugde bij SK Kampenhout na het eerste doelpunt van Ado Bushiri. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 4 – ERC Hoeilaart 1

Geel-blauw heeft z’n terugkeer in eerste provinciale niet gemist want het won de opener overtuigend met 4-1 van ERC Hoeilaart na een knappe collectieve prestatie. In de eerste helft zorgde Ado Bushiri al snel voor 1-0 en in het slot werd het langs Kwinten Van Den Broeck en Piet Dirix zelfs 3-0. Na de rust milderde Hoeilaart tot 3-1 maar opnieuw Ado Bushiri plaatste het orgelpunt: 4-1 en boeken dicht.

SK begon uitstekend aan de partij en scoorde al snel een eerste doelpunt. Na een ingooi van Miguel Quintana op rechts ging doelman Hannon in de fout. Ado Bushiri zat er goed tussen en verlengde de bal met het hoofd in het lege doel (1-0). Aan de overzijde ging doelman Robby Billast plat op een laag schot van J. De Schaut. Na een kwartier zette Ado Bushiri zich goed door tussen twee bezoekers maar doelman Hannon redde. Een poging van Dieter Van Den Broeck werd afgeblokt en Jonathan Lusadusu schoot over doel. Halfweg de eerste helft was bezoeker Dehaes dicht bij de gelijkmaker maar hij kopte bij een flankvoorzet naast de bal. Na de drankpauze ging Kampenhout op zijn elan verder. Piet Dirix ging op snelheid door op rechts maar z’n schot strandde in het zijnet. Even later lukte het wel voor de thuisploeg. Sanne Oliviers stuurde met een sublieme doorsteekpas Kwinten Van Den Broeck diep en die trapte de bal in de rechterbenedenhoek (2-0). Ado Bushiri probeerde het één minuut later vanuit een schuine hoek maar knalde de bal voorlangs. Doelman Hannon redde een schot van Kwinten Van Den Broeck. Kort voor de rust diepte geel-blauw de voorsprong nog verder uit. Jonathan Lusadusu zwiepte de bal van op rechts voor doel waar Piet Dirix aan de tweede paal in één tijd raak trof in de korte hoek (3-0). Zo ging SK rusten met een ruime 3-0 voorsprong na een fantastische eerste helft.

Hoeilaart begon met drie nieuwe gezichten aan de tweede helft en zette de thuisverdediging wat onder druk. Toch was SK dicht bij een vierde doelpunt. Jente Van Ongeval knalde van dichtbij staalhard op doelman Hannon die zich bezeerde bij deze fase maar wel de 4-0 voorkwam. Aan de overkant ging Kalala aan de haal maar doelman Robby Billast stond pal. Even later dwarrelde een voorzetschot van Dehaes verrassend binnen in de verste hoek (3-1). Na deze eerredder dreigde Kampenhout opnieuw. Jente Van Ongeval kopte een hoekschop van aanvoerder Christophe Tack over doel. Een mooie inspanning van Miguel Quintana lag aan de basis van het vierde Kampenhoutse doelpunt. Hij zette twee bezoekers in de wind en bediende dan Ado Bushiri op maat. De nieuwe spits van SK bleef rustig en schoot z’n tweede van de namiddag voorbij doelman Hannon (4-1). Hiermee was Kampenhout zegezeker en was ook de laatste Hoeilaartse hoop geblust. In de slotfase waren Sanne Oliviers en Jente Van Ongeval nog dicht bij nummer vijf. Proficiat mannen, doe zo verder! (JG)

SK Kampenhout: Billast, Tack (84’ Chaabi), Van Ongeval, Claes, Quintana, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck, Oliviers, Dirix (64’ Camara), Bushiri (82’ Baway Elua).
ERC Hoeilaart: Hannon, J. De Schaut, C. De Schaut, Verheyden (46’ Dandois Devos), Van Tricht, El Mesbahi, Kalala, Dehaes, Nicodeme, Wouters (46’ Bilong), De Mol (46’ Huybrechts).

Doelpunten: 3' Bushiri (1-0), 35' K. Van Den Broeck (2-0), 42' Dirix (3-0), 66' Dehaes (3-1), 76' Bushiri (4-1).
Gele kaarten: Lusadusu, Van Ongeval.
Arbitrage: Patrick Cuypers bijgestaan door Tom Dillen en Willy Laermans.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 28 augustus 2016 - 23:56:07 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 21 augustus 2016
Kampenhout stoot door naar volgende ronde in beker

1617sk-wolfsdonk.jpg
Sanne Oliviers (links) scoorde de gelijkmaker tegen Wolfsdonk. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 2 – Wolfsdonk Sport 1

Geel-blauw heeft zich met een vierde opeenvolgende bekerzege geplaatst voor de volgende ronde van de beker van Brabant. Een, op basis van de eerste helft, verdiende 2-1 winst tegen Wolfsdonk volstond. SK had van in het begin van de partij overwicht maar toch kwam de tweedeprovincialer verrassend op voorsprong. Faesen werd vrijgespeeld op rechts en rondde fraai af (0-1). Geel-blauw was niet van slag en was al snel dicht bij de gelijkmaker. Na een hoekschop kopte Jente Van Ongeval in maar de bal werd op de lijn gered. Even later was de verdiende gelijkmaker een feit. Sanne Oliviers zette bezoeker Mens in de wind en vlamde van op 20 meter de bal in doel (1-1). 
Kampenhout ging door en kwam vrij snel op voorsprong. Doelman Vercammen kreeg een poging van Ado Bushiri niet onder controle en de goed gevolgde Dylan Wauters scoorde met een lob (2-1). Ado Bushiri had een derde doelpunt aan de voet maar Vercammen redde. Sanne Oliviers bediende Ado Bushiri die hard over doel knalde. 
Na de rust zette Wolfsdonk alles op alles terwijl SK zich beperkte tot de het controleren van de wedstrijd. Veel middenveldspel en weinig diepgang dus. De bezoekers probeerden wel maar konden doelman Robby Billast nooit bedreigen. In deze mindere tweede helft werd er dus niet meer gescoord zodat het finaal 2-1 bleef. 
De bezoekers wonnen nadien de strafschoppen met 3-4. (JG)SK 

Kampenhout: Billast, Tack, Van Ongeval, Chaabi, Lusadusu, K. Van Den Broeck, D. Van Den Broeck (68’ Baway Elua), Wauters, Oliviers (73’ Quintana), Camara, Bushiri (88’ Stevens).
Wolfsdonk Sport: Vercammen, Faesen, Janssens (88’ Evers), Paulus, Vanstraelen, Pollet, Gemici, Mens, Huybrechts (62’ Verhoeven), Van Vlasselaer, Lem (69’ Verbraeken).

Doelpunten: 13’ Faesen (0-1), 20' Oliviers (1-1), 28' Wauters (2-1).
Gele kaarten: Van Ongeval, Gemici.
Arbitrage: Bram Volders.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 21 augustus 2016 - 19:44:45 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
woensdag 17 augustus 2016
Geel-blauw wint met forfaitcijfers van buur

1617sk-kampelaar.jpg
Ado Bushiri (centraal) stond tweemaal aan het kanon tegen SK Kampelaar. (© foto Jeroen Goolaerts)

SK Kampenhout 5 – SK Kampelaar 0

Rustig meesterschap van de thuisploeg tegen buur SK Kampelaar. Jonathan Lusadusu zette doelman Janssens meteen aan het werk maar dat deed Koekoeckx even later ook met overbuur Stevens. Na een collectieve aanval trapte Kwinten Van Den Broeck SK op winst (1-0). Sander Van Grunderbeeck schoot in één tijd naast doel. Dieter Van Den Broeck speelde Ado Bushiri vrij die knap in de draai scoorde (2-0). Janssens haalde nog een vrije trap van Christophe Tack van onder de lat. 
Na de koffie bleef Kampenhout heer en meester. Jonathan Lusadusu, Ado Bushiri en Dieter Van den Broeck zetten doelman Janssens aan het werk. Toen opnieuw Janssens de doorgebroken Ado Bushiri afstopte, scoorde Sander Van Grunderbeeck met een lobbal (3-0). Even later kopte een bezoeker een voorzet van Christophe Tack in eigen doel (4-0). En nog was het niet gedaan want vijf minuten later schoot Ado Bushiri de bal in de verste hoek (5-0). In de slotfase was bezoeker Trullemans nog dicht bij de eerredder maar Stevens redde. (JG)

SK Kampenhout: Stevens, Tack (70’ Bosschaerts), Van Ongeval, Chaabi (61’ De Beuckelaer), K. Van Den Broeck, Claes, Lusadusu, Van Grunderbeeck (70’ Peeters, 83’ Oliviers), D. Van Den Broeck (61’ Verbauwhede), Camara (61’ Bendella), Bushiri.

Doelpunten: 17' K. Van Den Broeck(1-0), 29' Bushiri (2-0), 61' Van Grunderbeeck (3-0), 64' own-goal (4-0), 69' Bushiri (5-0).
Arbitrage: Sven Van Extergem bijgestaan door Maurice Vanhamel en Philippe Tanesy.

|Geplaatst door Webmaster op woensdag 17 augustus 2016 - 22:48:40 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
zondag 14 augustus 2016
Geel-blauw wint vlot met drie goals in zes minuten

1617holsbeek-sk.jpg
Yassine Chaabi wint een duel van thuisspeler Jonas Polet. (© foto Jeroen Goolaerts)

VK Holsbeek 0 – SK Kampenhout 3

Kampenhout boekte een even makkelijke als duidelijke 0-3 zege bij VK Holsbeek, dat nooit gevaarlijk was. De eerste dreiging kwam er met een gekraakt schot van Yassine Chaabi. Even later schoot Ado Bushiri in de draai maar doelman De Clercq redde. Na een snelle doorbraak legde Sanne Oliviers breed op Ado Bushiri maar zijn poging werd opnieuw gestopt door De Clercq. Na de drankpauze ging de partij aan een gezapig tempo verder tot SK het welletjes vond en drie keer scoorde in amper zes minuten. Piet Dirix legde af voor Jonathan Lusadusu die met een afgeweken schot raak trof uit de tweede lijn (0-1). Eén minuut later profiteerde Piet Dirix van balverlies bij Holsbeek om op snelheid door te gaan en binnen te trappen (0-2). Na een vrije trap van Sanne Oliviers kopte Yassine Chaabi aan de tweede paal in maar doelman De Clercq voorkwam erger. Twee minuten later kon Sanne Oliviers aan de haal gaan en ook hij vloerde rustig de thuisdoelman (0-3). In het begin van een overbodige tweede helft was de thuisploeg met een kutsbal dicht bij de eerredder maar aanvoerder Christophe Tack veegde de bal van de lijn. 
Aan de overkant werd Piet Dirix gelegd in de rechthoek. De scheidsrechter zag er geen strafschop in. Na een vierdubbele wissel bij Kampenhout veranderde het spelbeeld niet. Steve Camara kon op snelheid doorgaan maar hij schoot in het zijnet. Christophe Tack knalde een vrijschop in de muur. Na een nieuwe vrije trap van de aanvoerder schoot Jasper Verbauwhede over doel zodat het 0-3 bleef. Holsbeek won de afsluitende strafschoppenreeks wel met 4-2. (JG)

VK Holsbeek: De Clercq, Mbiye Beya (83’ Uytterhoeven), Neutjens, Verbruggen (67’ Geris), B. De Keyser, F. De Keyser, Bollens, De Groote, Saenen (46’ Roels), Polet (46’ Van Den Broucke), Lefèvre.
SK Kampenhout: Billast, Tack, Lusadusu, Chaabi (61’ Claes), Camara, Verbauwhede, Quintana, Rooms (61’ Bosschaerts), Oliviers (61’ Van Grunderbeeck), Dirix (61’ Vandevenne), Bushiri.

Doelpunten: 36' Lusadusu (0-1), 37' Dirix (0-2), 42' Oliviers (0-3).
Gele kaarten: De Groote, Neutjens, Oliviers.
Arbitrage: Dylan Breyssem.

|Geplaatst door Webmaster op zondag 14 augustus 2016 - 22:46:33 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht{SOCIAL}
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 15 16 17
Vorige Wedstrijd

RFC. GREZ-DOICEAUKSK
logogrezdoiceau00171.jpg1 - 2logo02615.gif
 
Volgende Wedstrijd

KSK - HO. VELTEM
logo02615.gif02 okt 2016  15:00logohoveltem04246.jpg
Cmp:  SPORTCENTRUM - TERR.1
ZEYPESTRAAT 26A
1910 KAMPENHOUT
016/65.04.02
 
Twitter

twitter_sk_kampenhout.gif
Jeugdsite

jvk.png
Aankomende Wedstrijden

zaterdag 24 september 2016
09:45RU6KFC. BAAL - KSK
11:00PU13KSK -
OUT-HOEGAARDEN
11:00RU12KSK - KVC.HAACHT
11:00PU8KSK - WOL.-ZAVENTEM
11:00RU7KSK - GRIMBERGEN
11:00RU9BERG-OP - BOORTMEERBEEK
11:30RU15PEUTIE - KAMPELAAR
12:30PU10KSK - K.ST.HAASRODE
12:30PU9KSK - HO.BIERBEEK
13:00PU17BEERS.DROGENB - KSK
13:30PU15KSK - HO.VELTEM
14:00PU9KSK - HO.BIERBEEK
14:00RU13KAMPELAAR - KEERBERGEN
14:30RU7KEERBERGEN -
BERG-OP
14:30RU15HAACHT STATIE - KAMPELAAR
16:30RU21WOL.-ZAVENTEM - KAMPELAAR
zondag 25 september 2016
14:30P1GREZ-DOICEAU - KSK
15:00N4CRAP.WEZEMAAL - KSK
Aankomende Evenementen

 
affiche_stoofvleeskermis_2016_250.jpg
 
affiche_brunch_13112016-250.jpg

15/1 wildfestival
26/2 Italiaanse lunch
17/3 kwis
29/4 - 2/5 tornooi
7/5 Spaanse lunch
 
kalendertest

(c)2014 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.